400 km yola gidiyorum hemde mobyletle
Reklamlar
-
30 Ağustos 2013, 10:39
selamın aleyküm hazirandan beri toplamak istedigim motorumu sonun da şasesini bitirdim makinası ise eylülün ilk haftası bitecek allah kısmet ederse gelibolu keşan uzun köprü lüleburgaz yapmayı düşünüyorum
motora yaptıklarımızı bir sayalım isterseniz...
1 ön teker gurubu tekrardan toplandı bilya ön amasör yayları çamurluk degişti
2 yüzeysel boyamalar oldu allahtan ton çok yakın belli olmuyor
3 motor takozları ön arka fren balataları telleri
4 ayak marşı vardı makinamın üstünden onun dişli gurubu degişti
5 motor kulak takozları tamam degişti
6 sinyaller far gaz teli karburatör bakımı ve telleri gaz kütükleri
7 pedal kasnak zincir degişti
8 benzin sistemi filtre boru vana degişti
yapılacaklar
elimde orjinal silindir var 1 adet piston segman
1 adet üst kapak
1 adet egsoz
1 adet km teli şimdilik kalanlar bunlar
yorumlarınızı bekliyorum araba ile dün gittim 400 km yol yaptım motorlada gitmeyi istiyorum tek yada artçı ile
PİSTON SARMIŞ HAYATIMA SEGMAN ATSAN NE FAYDA...
Reklamlar
-
30 Ağustos 2013, 10:42
İnşallah dilediğiniz gibi olur herşey. Keşan askerlik yaptığım yer gelibolu yu da gördüm. Çok güzl biryerdi. Tekrar gelmek nasip olur inşallah
-
30 Ağustos 2013, 10:46
Zor dostum bence... 10 saatte anca gidersin. Motoru dinlendireceksin vs vs derken aynen o kadar sürer heralde.
-
30 Ağustos 2013, 10:50
Bende Gelibolu/Bolayır'lıyım. 400 km. olayına gelince, cbf 150 ile bir kere 400 km. yol yaptım tövbe ettim gerisini sen düşün.
-
30 Ağustos 2013, 11:17
abi yapmayın ya geze geze gideyim diyorum ortalama 65 km hızla gitsem ( yada uzun köprüye de olabilir) ya siz bir yer söyleyin arkadaş ya keşana 1 saatt 35 dkkada gidiyorum bana yer söyleyin ipsala uzun köprü siz belirleyin amacım motorumla yol yapmak
PİSTON SARMIŞ HAYATIMA SEGMAN ATSAN NE FAYDA...
-
30 Ağustos 2013, 11:29
Uzunköprüye gidiceksenizde, köprüden geçerken araçların tacizine maruz kalırsınız 65 km hız ile. Arkanızda konvoy oluşur + kokudan baygınlık geçirirsiniz... Yakın yerlere gitmeye çalışın. 50 km anca olsun mesafe olarak.
-
30 Ağustos 2013, 11:36
Abi kesana gitsem diyorum zaten guvenlik seritini kullanmak istiyorum
-
30 Ağustos 2013, 15:59
Öyle bir gidilir ki... yeter ki istek olsun, ama şöyle 2 günde geze geze git, bi gece kamp yap daha çok zevk alırsın.Çünkü o yol 11-12 saatte anca biter, mobiletle.Benim yeterli zamanım olsa bisikletle bile giderim o yolu.
-
30 Ağustos 2013, 16:04
Umarım güzel geçer...ybr 125 ile 40 bin km yapan var...sen de gayet güzel yaparsın...
http://www.re-moto.com/photos.php?lang=eng&gallery=1
mtasdel60 adlı üyeden alıntı
Öyle bir gidilir ki... yeter ki istek olsun, ama şöyle 2 günde geze geze git, bi gece kamp yap daha çok zevk alırsın.Çünkü o yol 11-12 saatte anca biter, mobiletle.Benim yeterli zamanım olsa bisikletle bile giderim o yolu.
ben de bisikletle uzun yol yapmak istiyorum şöyle uzun süreli ama ne zaman ne de g.t var..
-
30 Ağustos 2013, 17:07
2-3 sene önce mobilet ile istanbul-bodrum-istanbul yapan bir arkadaş vardı hatta blogu falan vardı bulabilirsem paylaşırım. Ön camın çok işe yaradığından falan bahsetmişti. Benim bile gidesim gelmişti mobiletle. En iyi çinliye on basar bence. standart hali ile oldukça yavaş bir makina ama idare eder yolda kaldığımı hatırlamam. 3 gün önce motoru sattım mecbyriyetten mobilete binmem gerekti. 4-5 aydır duruyordu öyle köşede kenarda, 250 cc den sonra dünya duruyormuş gibi hissediyorsun
-
30 Ağustos 2013, 17:48
Dostum git.Artçı sana iyi, mobylette 'e fazla gelebilir ama.Acele etmeden git.Aheste aheste dura dura...
-
30 Ağustos 2013, 19:29
tek kişi kesinlikle gidilebilir artçılı birşey diyemem rampa tırmanmayacaksan olabilir bakımını yapıp korumalarını giyip gerekli malzemeler alınıp zevkli birgezi olur
-
30 Ağustos 2013, 19:45
Yolun açık olsun sık mola ver motoru da kendini de yorma . Artçılı zor olabilir hem motor için hem artçı için özellikle rampalarda
facebook.com/SalcanoMotosiklet
-
30 Ağustos 2013, 20:25
1000km de gider,gitmeyede Mobilet bu 125,150,250 cc motorları bile sıkıştıran magandalara karşı ne yapabilir,bilerek sıkıştıran taciz edenler var.Mobiletle zor Allah korusun...
-
30 Ağustos 2013, 23:06
Bana destek olan butun arkdaslara tesekkur bir adet video paylasacagım
-
30 Ağustos 2013, 23:16
çocukluğum mobiletin üstünde geçti. arkadaşla söke izmir yaptık 110 km 2 saatte gittik. tabi mobiletle iki kişi zor hele ki artçı için, arka sele demir olduğu için artçının çanak yamulur.artı motorun iki kişiyi taşıması için motora formül yapman lazım polini veya glardoni tek segman veya eleştro silindir karburatörü değiştireceksin 19/19 veya 25/25 , karbüratör memesiydi dört yaprak klapesiydi arka zincir dişlisiydi falan fıstık işte sen daha iyi bilirsin bunları, hey gidi günler hey aradan 15 sene geçmiş . vel hasıl kelam yanına bir mobiletli arkadaşını bul iki motor gidin yollarda dikkat edin yanınızdan kamyon otobüs falan geçerse motor hafif, önce dışarıya ,ortada içeriye , geçincede dışarıya savurur
-
30 Ağustos 2013, 23:49
Abi orjin silindre dewam brnim motor bionik koltık cg gibi ama artcım yok herkez benle dalga geciyor
-
31 Ağustos 2013, 01:49
Artçın olmadan stabil bir sürat ile çok güzel gidersin ,ama bence önce bir eceabat taraflarına git,birkaç defaki motorun artısını eksisini öğrenesin,
Birde bu motorlar genelde neresinden sorun çıkarıyorsa yanında bir yedeğini bulundurman iyi olur,artçı zaten riskli olan bu yolculuğu dahada riske sokar
Bir arkadaş köprüde kuyruk olur demiş gülmeden edemedim,bu köprü öyle 1. yada 2. köprüye benzemez,genelde tenhadır
-
31 Ağustos 2013, 01:54
Bence bi arka yoldan Güneyli yap gel önce.
-
31 Ağustos 2013, 03:34
oyunageldim adlı üyeden alıntı
Artçın olmadan stabil bir sürat ile çok güzel gidersin ,ama bence önce bir eceabat taraflarına git,birkaç defaki motorun artısını eksisini öğrenesin,
Birde bu motorlar genelde neresinden sorun çıkarıyorsa yanında bir yedeğini bulundurman iyi olur,artçı zaten riskli olan bu yolculuğu dahada riske sokar
Bir arkadaş köprüde kuyruk olur demiş gülmeden edemedim,bu köprü öyle 1. yada 2. köprüye benzemez,genelde tenhadır
Edirnenin uzunköprü ilçesinde 5 sene yaşadım. Benden daha iyi bileceğinizi tahmin etmiyorum şahsen. Türkiyenin en uzun taşköprüsüdür. Köprünün uzunluğu 1392 metre sanırım. 12-19 arası işlektir...
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)