Önemsenmeyen koruma : DİZLİK!
Reklamlar
-
VOLkann adlı üyeden alıntı
Gündelik pantalon gibi duruyor hatta biraz bol dar değil . İçindeki koruma yumuşak ama oturduğunuz zaman biraz çıkıntı yapıyor tabi. Ama işin güze yanı çıkartıp takması çok 'kolay mesela işe gidiyorum 8 saat motor kullanmayacağımdan hemen çıkarıyorum korumaları akşam çıkmadan tekrar takıyorum.
Dizili tak-çıkar daha pratik görülebilir ama pantolon da o kadar uğraştırmaz herhalde, değil mi?
Reklamlar
-
mtasdel60 adlı üyeden alıntı
Dizili tak-çıkar daha pratik görülebilir ama pantolon da o kadar uğraştırmaz herhalde, değil mi?
Hiç uğraşmıyosun. Pantolonun iç tarafına dikili altı cırtlı file keseler var torba gibi korumayı onun içine takıp cırtlıyosun
-
Bir defa dizimin üzerine düşsem aylarca iş ve spor yapamam. Bir de kaza anında ile asfalta değecek yer diz. Dizlik şart. Daha geçen hafta Acerbis dizllik aldım. Scooter da biraz abartı ve komik görünüyor belki ama sağlık daha önemli.
-
ekipmanın hepsi önemli, bunu en iyi kaza yapıp yaralanan bilir, umarım kaza yapmadan bunun kıymetini ve önemini bilen motorculardan olursunuz..
-
Kazadan sonra dizlik aldım neyseki kırık çıkık olmadı,herkes uzaylı diyor ama dizliksiz de binmeyin arkadaşlar 1 musibet yetiyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)