Önemsenmeyen koruma : DİZLİK!
Reklamlar
-
30 Ağustos 2013, 16:00
Eskiden motosiklet pantolonu kullanirdim biraktim, daha sonra dizlik kullanmaya basladim.
Fakat son 2 yildir dizlikte kullanmiyorum,
Bildigin kot pantolonla cikiyorum yola
Son 3 aydir dizlerimde bi tuhaflik var,
Merdivenleri cikarken sağ dizime (zaman zaman sol dizime) bi agri saplaniyor.
Durdugun yerde diz kemiklerin etine batıyor, sanki birileri bişeyler sapliyor gibi düşün.
Doktora gittim tahmin ettiğim seyleri söyledi.
Fakat işin ilginç tarafi, ben hala dizlik takmiyorum
Reklamlar
-
30 Ağustos 2013, 16:04
pantolan içine değilde şort tarzı giyip direk ayağa bağlasak olurmu pantolonun altında çirkin duruyor
-
30 Ağustos 2013, 17:39
Ben bucada doğru dürüst kask takan kimse görmedim ki dizlik takanı göreyim : ) adamlar mitolojide yaşıyorlar resmen athena gibi kafasının üstüne koyuyor kaskı ohh mis gibi püfür püfür :D. benim alacağım ekipmanlar içinde dizlikte var ama şöyle birşey aklıma takıldı http://www.motobikehouse.com/ProductDetail.aspx?ProductID=86 bu pantolonu alınca dizlik takmaya gerek var mı ?
-
30 Ağustos 2013, 17:50
Bende dizliksiz kullanmam normalde... geçen gün markete giderken giymedim ve su sandığım yağda kayarak düştüm... Dizim çok kötü değil ama baya sıyrıldı... Dizliğimi hiç çıkarmadığım için benimle dalga geçerlerdi ama sanırım ben dizliğimi hiç çıkarmamalıymışım... (Yağ ile su arasında ki farkı normalde anlıyorum ama bu yağ aynen su gibi karşıdan karşıya baya bir akmıştı. Normalde suya girmeden öncede hızımı düşürür, gazı hızlanmayacak şekilde sabit tutarım ama maalesef işe yaramadı)
-
30 Ağustos 2013, 18:36
Kafa ne kadar önemliyse eklem yerleride o kadar önemli, büyük bir kazada dizi parçalamanın geri dönüşü yok. Allah korusun.
-
30 Ağustos 2013, 18:51
Dizlik konusu açılmışken şu dizliklerden almayı düşünüyorum pantalon altına da giyildiğinde depoyu çizmiyor.Bu yüzden aklıma yattı.Kullanan ve hakkında yorum yapıcak var mı?
http://www.motosikletim.com.tr/urun/...izlik----.aspx
-
30 Ağustos 2013, 23:13
Diz kapağı ÇATTTT ettimi hadi geçmiş olsun motor sürmekte hayal olur yürümekte.
-
31 Ağustos 2013, 20:01
MotojeN adlı üyeden alıntı
Diz kapağı ÇATTTT ettimi hadi geçmiş olsun motor sürmekte hayal olur yürümekte.
Direk topallamaya başlarsın, eklem önemli tabı.
-
31 Ağustos 2013, 20:08
dizliği önemsiyordum ama yazdıklarınızı gördükten sonra almam gerektiğini anladım en kısa zamanda alacağım bende
-
31 Ağustos 2013, 21:39
Thracian adlı üyeden alıntı
Kimse yorum yapmadığına göre kullanan yok galiba.Linke baktım pek kullanışlı gözükmedi.Bu Tech90 firmasının çok güzel,dizlikli,kevlar korumalı,jean motor
pantalonu var 150 TL.Buna 55 TL verene kadar,pantalon alınır diye düşünüyorum.İnceledim,fuarda alacağım.
Deponun çizilmesine gelince;Venom dizlik kullanıyorum.Çizeceğini farkedince,deponun diz oyuğu olan yerlerine ölçüye göre kesip karbondan parça
yapıştırdım.Çirkin durmadı.
Sermayesi din olanın rehberi şeytan olur.
-
31 Ağustos 2013, 22:06
mehmettayfur adlı üyeden alıntı
Kimse yorum yapmadığına göre kullanan yok galiba.Linke baktım pek kullanışlı gözükmedi.Bu Tech90 firmasının çok güzel,dizlikli,kevlar korumalı,jean motor
pantalonu var 150 TL.Buna 55 TL verene kadar,pantalon alınır diye düşünüyorum.İnceledim,fuarda alacağım.
Deponun çizilmesine gelince;Venom dizlik kullanıyorum.Çizeceğini farkedince,deponun diz oyuğu olan yerlerine ölçüye göre kesip karbondan parça
Karbon kaplama mantıklı, hani arabaların kaputunun ön tarafına sinek böcek vs. çarpmasın diye şeffaf kaplama yapıyorlar ya o da güzel olur ama depo dizlerinin altından kayar mi işte onu bilemedim.
-
31 Ağustos 2013, 22:30
-
-
mehmettayfur adlı üyeden alıntı
Bu dizlikleri Altın Elbiseli adamın bir bölümünde görmüştüm baya hoşuma gitmişti.Tech 90 nın pantalonları hep aklımda zaten.Ama dizlikle farklı farklı pantalon kullanabildiğim için dizlik şimdilik daha pratik bir çözüm gibi gözüküyor.Depoya carbon film benim motosiklete yakışmaz malum cruiser eğer Tech 90 dışında bir dizlik alırsam dizliğe temas noktalarına yumuşak yapıştırma tarzı birşey kullancağım sanırım.
Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.
-
mtasdel60 adlı üyeden alıntı
Ben o masa yapışkanlarından tv sehpası kaplamıştım, 1 hafta sonra pert çatlıyor filan
Rüzgarlık süper olmuş
Sağol hocam
Bana kalitelisi denk geldi sanırım çok iyi yapışıyor ve on numara iş görüyor
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
-
5 sefer düştüm dizden başka hiçbiryerim hasar almadı neden?çünkü geri kalan ekipman tam.İşin kötü tarafı hala bir dizliğim yok Montu bile değiştirdim paraya kıydım deri aldım,ama işte arkadaş diyor ya önemsenmeyen koruma diye aynen öyle.Daha akıllanamadım.
-
mtasdel60 adlı üyeden alıntı
Gündelik pantolon gibi mi görünüşü yoksa diz kısmı çıkıntılı mı hocam?
Gündelik pantalon gibi duruyor hatta biraz bol dar değil . İçindeki koruma yumuşak ama oturduğunuz zaman biraz çıkıntı yapıyor tabi. Ama işin güze yanı çıkartıp takması çok kolay mesela işe gidiyorum 8 saat motor kullanmayacağımdan hemen çıkarıyorum korumaları akşam çıkmadan tekrar takıyorum.
-
valla bende ist. ev,iş arası hep es geçiyorum üşengeçlikten fakat ş.dışı seyirlerde hep takarım depo çizilmesin diye de dizliğin üzerine de çorap geçiriyorum
-
tech 90 pantolon candır.. monta 500-600 lira verirken pantolona 150 200 tl fazla değil bence.. Ben gayet memnunum valla yakın zamanda korumaları diktireceğim daha rahat olacak..
-
bugün 47 tl'ye venom aldım yok abi asla çıkarmam yahu kendimi güvende hissediyorum + soğuktan etkilenmiyor. paranız var ise eğer 100-150 liralık zandona alın hem daha iyi hem de hava alabilir.. Fakat bu venom hep dikkatimi çekiyor. fiyatını sonuna kadar hak eden ürünler yapıyorlar. 2 senedir sürekli kullandığım deri eldiveni var mesela yazlık hava alacak yeri yok komple deri fakat hiç terletmiyor. harika bir şey. 70 liraydı ilk zamanlar çok para desem de hak ediyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)