Bir önceki zamlarda tv de bir klasik olan "benzin zamlarından vatandaş nasıl etkilendi ? " adlı belgeseli izlemiştim yandaş kanallardan birinde. Tabii ki de herkes tepkili. Bunun en hafif olanlarını yansıtmışlar tv ye. Aralarından bir arkadaş " bu zam değil ülkenin geliştiğinin göstergesi farkında değilmisiniz ? " demişti. ( ne yazık ki gerçek ) Şimdi ben o adam ve onun gibi diğer insansılar ile bu memlekette yaşıyorum ve aynı yollarda araç kullanıyorum. Herkesin dediği gibi sus payı indirimlerden de bıktım zamlardan da. Artık gerçekten ama gerçekten çok sağlam bir değişikliğin olması gerekli.
Eklemek istiyorum. Önceki o zam gerçekleştiğinin ertesi günü benzin aldım. Pompacı adama ( ağzını arama amaçlı ) sordum. "Size içeriden dedikodu gelmiyor mu hiç indirim falan diye ? " dedim. Arkadaşın orjinal cevabı " hepsine alışacaaaaz abim sorun yok". Verdiğim cevabı anlamayadı tabii. ( sağlam laf geçirdim sinirimden )
Neyse işin şurasındayım. Bu zam gelir , diğeri gelir ( elbet gelecek ) diğeri gelir ..... Durmasını istiyorsak (ki biz istiyoruz ama o ismi lazım değiller istemiyor ) lütfen ama lütfen uyanın ey insanlar , artık yeter !. ( sözüm tabii ki de bu başlığın dışındaki at gözlüklü bireyler için. )