trafikte kavga etmekten daha güzel taktikler var
Reklamlar
-
29 Ağustos 2013, 13:04
dün sultançiftliğinde ara sokaklarda ilerlerken önüme yan yoldan panelvan çıktı bende gayet sakin arkasında yoluma bakıyorum ama adamın önü boş gitmiyo korna çalıyorum hala yavaş sellektör hala yavaş adamın sağından yada solundan geçebileceğim bi yol da yok böle devam ederken tam dedim ara sokak bitti geçeceğim bi yer var adam bi anda aracı durdurdu araçtan indi bende dedim kesin bana geliyo motoru yan ayağa aldım ama adam beni umursamadı bile gidip arabanın arka kapısını kontrol etmeye başladı , bu arada arkamda da araçlar birikti bende motorla yanına kadar geldim adama baktım 'NAPIYOSUN SEN BEBİŞİM ' dedim adam baktı bana ama şaşkın bende ikinci bombayı batlattım 'AMA BÖLE YAPARSAN OLMAZ Kİ AŞKIM ' adam bana mı diyosun der gibi baktı benden üçüncü bomba geldi ' HADİ BİTANEM ÇEK DÜTDÜTÜNÜ ' bunu dedikten sonra soldaki aradan hemen bastım gittim . inanın bana adamın ağzını yüzünü kırsam bu kadar eğlenmez ve rahatlamazdım bundan sonra taktiğim belli ...
Reklamlar
-
29 Ağustos 2013, 13:06
Ben böyle durumlarda eğer bir şekilde o arabanın önüne geçebiliyorsam bu kez de ben gitmiyorum yolu ortalıyorum geçemeyince kuduruyo dangoz
-
29 Ağustos 2013, 13:07
Hocam beni vursan öyle konuşamam.
-
29 Ağustos 2013, 13:11
Güzel Taktikmiş :D Benimde başıma çok geliyor bu durum koca tır bile yol veriyor otoyolda giderken bitane uno solu kapatmış zar zor gidiyor sellektör yapıyoruz boş korna çalıyoz boş makasa girim dedim bu sefer sağ şeride sinyal verdi salak sanki ben yokum kornaya bastımda ayıktı
genelde sağlarından geçip kornaya basıyorum sövmekten beter oluyorlar :D Bu arada Arkadaşlar bişe öğrendim cubla tır sollanmaz elektrik süpürgesi gibi çekiyor namussuz :D
-
29 Ağustos 2013, 13:15
adam sana neler demiştir ama
-
29 Ağustos 2013, 13:21
böyle konuştuktan sonra zaten adam bu totoş diyip zaten kaale almaz..
-
29 Ağustos 2013, 13:26
yemin ediyorum on numara taktik :D :D adam bildiğin dumur olmuştur şimdi bütün gün aklından çıkmazsın :D :D
-
29 Ağustos 2013, 13:32
İzmir İl Temsilcisi
konuşma şekli kötüde sonuçlanabilir. çok gururlu bi adama denk gelirseniz yanlış anlaşılma olur gay bana sulanıyor der istanbul gibi yerde çıkarır silahı kafaya sıkar allah korusun.
trafikte önemli nokta araba sürücülerini sinir etmemek lazım her zaman 1-0 öndeler dokunsalar bittik resmen. bunu göze alarak çokda polemige girilmemesi gerek ancak ışıklarda denk gelirseniz birkaç birşey söylemek yeterli .
mesela izmirde gecenini 2sinde takıştıgım bir arabayla seyir halinde giderken bana etmedigi küfür kalmadı ışıklarda denk geldik biraz konustuk özür diledi ve sigara uzattı tatlı dil yılanı deliginden çıkarırı. adamı dövsende akıllanmaz huyundan vazgeçmez motorlara karşı gıcıklıgı devam eder. ama mantıklı bı konusmayla güzelce anlatılırsa motorcularada saygısı artar .
-
29 Ağustos 2013, 13:38
Abi sakat iş, adamın da sana aynı şekilde karşılık verdiğini düşünsene
-
29 Ağustos 2013, 13:38
Adam tacize uğradığını sanmış sanırsam
-
29 Ağustos 2013, 13:51
Sultançiftliğinde verilecek en güzel tepkiyi vermişsiniz
-
29 Ağustos 2013, 13:58
adamda totoş çıkarsa yandın valla sen gel şöyle aşkım benim diyip valla tüm sermayenide yiyebilir
-
Adam ne yapıcağını şaşırmıştır valla
-
valla canına susamışsın mesela bizde tüfek eve girmez sürekli arabadadır
-
29 Ağustos 2013, 14:08
bizde de yürek sürekli üstümüzde başka yere gitmez :D
-
29 Ağustos 2013, 14:58
konu bi acayip nick bir acayip tövbe tövbe
-
29 Ağustos 2013, 15:15
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
-
29 Ağustos 2013, 15:19
adonisin nesi acayip onu anlamadım ben
-
29 Ağustos 2013, 15:25
GAYet normal tabiki boyle durumlar
-
29 Ağustos 2013, 15:53
adam da;beni böyle tatlı sözlerle kandıramazsın canım deseydi,ne olurdu bu işin sonu?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)