Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Nedir Bu çin Tehlikesi

REKLAM ALANI
    hakinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2014 KTM DUKE 200 ve 2000 APRİLİA SR 50
    sen bosver bunları sen eger motoruna bakmazsan bakımlarına uymazsan cook yolda kalırsın.bende regal var ama canavar masallah beni hiç üzmüyor.ilk bin km dikkat et binden sonrada o sana dikkkat eder seni üzmez.herkes iyi pahalı motor almayı ister(örn:honda goldwing)ama herkesin ayagını yorganına kadar uzatmasıı gerekir.ama benim bu demek istediğim cinlilerde kötü anlamına gelmez.
    motociklet

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    basbali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı MoToR adlı üyeden alıntı
    rüzgarın sesi kardeşim www.sahibinden.com a gir ikinci el 4200 ytl ye manyak makine var (SUZUKİ DR 800)20 adet çin malını cebinden çıkarır hemde sınıfının en büyüğü ben çinliyi satıcam adanada aynısından var alıcam kısmetse makinede sorun yok ama bende sorun var bel fitiği olanlar kesinlikle chopper almasınlar
    Ya kardeşim bişey yazmışsın ama ne yazdığını bile bilmiyorsun.Senin dr 800 kullanmadığın belli oluyor.Kullansaydın böyle boş konuşmazdın.İstersen seni biraz bilgilendireyim.Dr 800 sınıfının en büyüğü ve enduroların en kötüsü.Bunun bir çok sebebi var.
    1-Motorda vibrasyon çin malı motorlarda rastlayamayacağın kadar fazla.hatta dünyada üzerine eşi benzeri olmayan vibrasyona sahip.Üzerinde yolculuk edipte bağırsaklarımın birbirine geçtiğini bilirim.
    2-Yedek parça sıkıntısı olduğu için tercih edilmez
    3-Yedek parçasını bulsanız bile çok fahiş fiatlarda olduğunu emsallerinin neredeyse iki katı fiatlara satıldığını anlayacaksınız.
    4-Bunu yapacak usta daha doğmadı desem yeridir.Motor okadar berbatki hiçbir usta bırak tamir etmeyi işyerine sokmuyor.Belki de suzukinin yapmış olduğu en kötü motor.
    5-Aşırı vibrasyondan dolayı günlük olarak cıvatalarını kontrol ettirmelisiniz

Motor haklı olarak vibrasyonlu olacak.Tek silindir ve 800 cc.Bu motordan başka hiçbir firma yapmadı yapmazda.Çünki sonuçların ne olacağını biliyor.
    Sen o parayı ona vereceğine git kendine puch alda en azından yedek parça sıkıntısı ve vibrasyon sorunu yaşamazsın.Burada tecrübe konuşuyor

ilanerid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    illaki çin malı bir motor arıza yapacak diye bişey yok yanlış düşünüyorsun çin malı motorların kalitesi ortada fakat sen motoruna bakmazsan dünyanın en iyi malı motorda olsa yolda kalır onun için sen bütçene uygun bi motor al çin olur veya olmaz o senin bileceğin iş fakat sena hangi motor uygunsa onu al derim
    YALNIZLIK ZOR

ledo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Beverly , Hyosung GV 650
    Alıntı basbali adlı üyeden alıntı
    Ya kardeşim bişey yazmışsın ama ne yazdığını bile bilmiyorsun.Senin dr 800 kullanmadığın belli oluyor.Kullansaydın böyle boş konuşmazdın.
    MoToR ortaya bir fikir atmış, sen katılmıyor olabilirsin. Hatta haklı da olabilirsin. Ancak yukarıdaki ifade illa da gereklimi sence ?

Ayrıca aşağıdaki ifadeleri kendi motorunu satışa sunduğunda da belirtseydin ya, almayı düşünen için bayaa faydalı olurdu.

Dr 800 sınıfının en büyüğü ve enduroların en kötüsü.Bunun bir çok sebebi var.
    1-Motorda vibrasyon çin malı motorlarda rastlayamayacağın kadar fazla.hatta dünyada üzerine eşi benzeri olmayan vibrasyona sahip.Üzerinde yolculuk edipte bağırsaklarımın birbirine geçtiğini bilirim.
    2-Yedek parça sıkıntısı olduğu için tercih edilmez
    3-Yedek parçasını bulsanız bile çok fahiş fiatlarda olduğunu emsallerinin neredeyse iki katı fiatlara satıldığını anlayacaksınız.
    4-Bunu yapacak usta daha doğmadı desem yeridir.Motor okadar berbatki hiçbir usta bırak tamir etmeyi işyerine sokmuyor.Belki de suzukinin yapmış olduğu en kötü motor.
    5-Aşırı vibrasyondan dolayı günlük olarak cıvatalarını kontrol ettirmelisiniz

Motor haklı olarak vibrasyonlu olacak.Tek silindir ve 800 cc.Bu motordan başka hiçbir firma yapmadı yapmazda.Çünki sonuçların ne olacağını biliyor.
    Sen o parayı ona vereceğine git kendine puch alda en azından yedek parça sıkıntısı ve vibrasyon sorunu yaşamazsın.Burada tecrübe konuşuyor
    Yukarıda bahsettiğin motorunun satışı için verdiğin ilan : http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=10241
    Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.

Kartal23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motorumu Sattım
    yaw ben 1250km deyim ve ilk aldığımda 2 kişi binip depodan çıkarttım... yok 300km ye kadar rodaj mış yok 1000 e kadar fazla zorlamayın bunlar hikayeeeeee..
    kardeşim çin japon bu motorları açarsan baştan ilerde kafan rahat olur...
    allah korusun benim motor daha yolda bırakmadı beni.... gül gibi bakıyom...

ve açmassan motorunu servise bakıma gittiğinde usta bu motor niye hızlı gitmiyo demeye başlarsın...
    ben 115 km yi ibrede görüyorum hemde rahat motoru zorlamadan ve bu motor öyle bir motorki son ibre 120 ve sonuna kadar gaz versem 120 den fazla gidecek gibi hızlanıyo... sen bakarsan bağ olur bakmassan dağ olur...
    Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
    ( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
    Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize

onurugur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Küba Trendy 50
    slmlar, benimde en buyuk korkum cinlinin olmadik bir yerde sorun cikartip yolda kalmak ve servisin ilgilenmemesi...ilk motorum olacak ve en azindan ilk zamanlarda basit bir sorun olsa bile halledebilecegimi sanmiyorum, bu yuzden servisi en yaygın ve alakalı cinli hangisidir acaba?

Forumda son zamanlarda celik motor demisler ama bir karar veremedim

silverdiver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    foresight-- beat
    çin malı almaaaa
    pişman olursuuun
    biraz daha biriktir iyisini al
    yolda giderken parçaları düşen motordan ne hayır gelir
    ama ben zoru severim dersen o başka )
    ben mondiali 3 ay kullandım yarı fiyatına zor sattım
    honda beat aldım 5000 km dir benzin+yağ dan başka masraf etmedim
    <%)))))))))))><<< ::pcgum:: ***ReBeL***::pcgum::

basbali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ledo adlı üyeden alıntı
    MoToR ortaya bir fikir atmış, sen katılmıyor olabilirsin. Hatta haklı da olabilirsin. Ancak yukarıdaki ifade illa da gereklimi sence ?

Ayrıca aşağıdaki ifadeleri kendi motorunu satışa sunduğunda da belirtseydin ya, almayı düşünen için bayaa faydalı olurdu.

Yukarıda bahsettiğin motorunun satışı için verdiğin ilan : http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=10241
    Ledo ben o motoru satalı uzun zaman oldu.Ne yapsaydım yani motorun turşusunumu kursaydım.Alana hayırlı olsun oda dr 800 big in ne mal olduğunu yakında öğrenir.Kimseye zorla mal satmadım.Sadece uyarıyorum buradan herkesi.Japon malı diye illa kaliteli olacak diye birşey yok.Buradan sizlere onu göstermeye çalıştım.
    İfadelerim gerekli.Neden diyeceksen bilmediğin bir konu hakkında başkalarını yönlendirmeyeceksin.Bu son derece yanlış bir durumdur.Motor abimizin yaptığıda budur.Bilmediği bir konu hakkında insanların yanlış izlenime kapılmasını sağlamaktır.

ben alimde ki dr 800 ü satıım.Alan arkadaşada bunları bir bir anlattım.Kendisi istanbullu ve problem çıkarsa yaptırabileceğini söyledi.Alan razı satan razı.

nurguldemirbay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    asya t1
    çin malı motor sahibi olarak bir cevap da benden. sapanca-istanbul arası 130 km benim asya t1 ile çok rahat gittim. haftasonu toplam 440 km yol yapmışım.
    motorda en ufak bir sorun olmadı nazar deymesin aramız bu aralar asyayla çok iyi bana böyle davranırsa ben daha onu çok gezilere götürürüm.
    KARTAL GOL GOL GOL
    54 SD 534 B RH+

DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İlk getirildiklerinde bu motorlar servislerde kalifiye oranı düşük elemanlar tarafından birleştirildi.Dökülme arıza oranları bu sebeplerle gayet yüksekti.Bide elinde ithalat belgesi olan herkes konteyner'leri boşaltıp üzerine bi dünya marka bastı.Bunların arasında bu sene çok daha kaliteli montaj hatları kurup servis ağlarını geliştirenler mevcut.Hepsi birbirine benzeyen bu makinelerin ayırt edici özelliği arkasındaki firma desteğidir.Benim görüşüm 1-2 sene içerisinde tali markalar tarihe karışacak.Mali yapısı kuvvetli bu işi ciddi yapan firmalar ayakta kalacaktır.

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    çin, çinli, çin malı diye arama yaptırırsanız bu konunun tıpatıp aynısından en az 50 konu bulursunuz konu kilitlenmiştir
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler