Fıskiyeler yolları ıslatmasın İmza Kampanyası
Reklamlar
-
28 Ağustos 2013, 12:19
Asfaltın ıslak olması motosiklet sürücüleri için oldukça tehlikeli sadece motosiklet değil aslında arabalar için de tehlikeli virajlarda veya fren yapılması gerektiğinde eğer yerde su varsa motosiklet kesin kayıyor ve bu yüzden kaç tane motosiklet sürücüsü öldü. Sulama işlemlerinin dikkatli yolları ıslatmayacak şekilde yapılması gerekiyor.
İmzala
Reklamlar
-
28 Ağustos 2013, 12:34
Bunun için belediyelerin refüjleri ya da sulama yapılan yerde ki taşları komple su sızdırmaz şekilde yapması lazım ki bununla da hiç uğraşacaklarını sanmıyorum. Fıskiyeler yola dönük olmasa bile o su illa yola akacak. Yine biz sorumlu tutuluruz bu durumda. "Islak zeminde yavaşlasaydı arkadaş o kadar refüj sulaması kaygan zemin levhası koyduk" derler işin içinden çıkarlar
-
28 Ağustos 2013, 12:35
İnşallah bütün motosiklet sürücüsü ve severlerinin sesi en kısa zamanda duyulur....
-
28 Ağustos 2013, 12:37
Fışkiyeyi kim kırdı....
Bizim buralarda bizzat adamlar suluyor, böyle bildiğin keyfi. Bazıları yola saçıyor bazıları dikkat ediyor.
Hani imza felan güzel hoş ama bizim memlekette ne yazıkki boş be üstad. Sonra sana "Yok artık, çimleri sulayıp sulamayacağımızı size soracak değiliz!" derler
-
28 Ağustos 2013, 12:38
Her imzada ibb'ye mail gidiyor en azından biraz taciz etmiş oluruz Ayrıca suyu görünce eğer birazda hızlı isen panik yapıyor insan hatta çoğu zaman suya daha gelmeden yavaşlayacağım diye düşenler ciddi yaralananlar var. "aYe" nickli üye (Murat) bu yüzden hayatını kaybetti.
Syanur adlı üyeden alıntı
Fışkiyeyi kim kırdı....
Bizim buralarda bizzat adamlar suluyor, böyle bildiğin keyfi. Bazıları yola saçıyor bazıları dikkat ediyor.
Hani imza felan güzel hoş ama bizim memlekette ne yazıkki boş be üstad. Sonra sana "Yok artık, çimleri sulayıp sulamayacağımızı size soracak değiliz!" derler
Benimde sinirlendiğim nokta o aslında adam tankerle geliyor hortum delik yarısı asfalta yarısı çimenlere.
-
28 Ağustos 2013, 12:51
siz bu benzin fiyatları ile yola çıkabiliyorsanız bravo bende sayfa açtım 2 senedir 250 kişi beğendi boşuna uğraşmayın kimse birlik olmaktan yana olmuyor korkuyor ödleri patlıyor başıma bir iş gelecek diye , siz dikkat edin nasıl olsa bu birlik çağrısıda yanıtsız kalacak.
-
28 Ağustos 2013, 12:59
Umarım ses getirir.Kampanyayı başlatan arkadaşa teşekkür ederim.
-
28 Ağustos 2013, 14:03
Bende %100 katılıyorum. Hatta geçen gün face twitter hesabımda bu yazıyı paylaştım baya ilgi çekti:
Sayın İBB yetkilileri. Boğaziçi köprüsünde yapmış olduğunuz yeşillendirme çalışmasının sulama sistemi,Çin malı olsa bu kadar kötü çalışmazdı. Ağaçlar yerine arabaları ve motorları sulama sistemi yaptığınız için size en içten dileklerimle nefretler'mi iletiyorum...
-
28 Ağustos 2013, 15:10
neden asfaltında sulanmaya ihtiyacı var belki...
-
28 Ağustos 2013, 15:31
Umarım dikkate alırlar...
-
28 Ağustos 2013, 15:44
İmzaladık fişkiyeler yolları ıslatmasın! D:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)