Cevap veren herkese teşekkür ederim.İcimi rahatlattınız valla.Zaten fiyatı uygun olması acısından 2004-6 arası temiz bi motor bulabilirsem eğer alıcam.
Valla elimden geldiğince hem temiz bi motor bulucam hemde 2-3 yere göstericem hatta bi tanesi orjinal yamaha servisi bile olabilir, tabi önce bi arayıp sormak lazım varmıymış expertiz olayları diye.
Ben tabiki hayatımın birikimini koyucam ortaya; Şimdi yaş 21, kendimi bildim bileli hep calışırım ama tabiki okul hayatının yanında part time olarak + yazları vs... Gerçi öyle yada böyle ortada ciddi bi emek var, ben motor parası biriktiriyorum diye, ufak şişeye evden damacadan su doldurup doldurup okula getiren birisiyim yani
Söylemesi ayıp babamında maddi durumu iyi, ama motor konusunda beni engellemek amacıyla yardım yapmıyodu.En son zar zor ikna ettim, öyle yada böyle büyük bi motor alıcağımı anlayıncada para konusunda yardımcı olmaya karar verdi.O para vermesse alamıyacağımı düşündüğü icin vermiyodu.Şimdi ise vereceği paranın değiştireceği tek şeyin sadece ; alacağım motorun 2000-2001 model olmasından da 2004-2006 model olacağını anlayınca işler değişti tabi... Neyse fazla uzattım, motor ilerde masraf cıkarsada öyle cok zorlamaz bizi.
Ayda bi iki otobana cıkıp tatlı tatlı, ayarında, abartmadan gazlamaya cıkmayı tabiki düşünüyorum ama asıl zevkim o değil okula gitmek olucak.Okulum evime 47 km mesafede ve 45 km si E-5 : Halıcıoğlu-Kartal . Artık hyosungtan gerçekten sıkıldım... 3 yıldır, aynı gösterge, aynı elcik, aynı depoyu görmekten bıktım... Tamam o motorun verdiği fiyat/karşılık oranını başka hiç bişey veremez ama ben zaten tadını fazlasıyla cıkardım... Ha şuda var, benzin konusu yüzünden, hyoyla ayda 5 gün okula motorla gidiyosam r1 le 2 kere gidicem ama olsun, razıyım yani...