dolar 2 tlyi geçti ! 0 motor fiyatları ne olur dersiniz ?
Reklamlar
-
hokahey adlı üyeden alıntı
bana göre yönetim abd ile ters düştükçe abd dolar kurunu bir koz olarak kullanıp yükseltiyor. doları adeta bir terbiye etme aracı olarak kırbaç gibi şaklatıyor sırtımızda.
Ama bakin bu mumkun degil ki? Komplo teorisi... Hatta komplo teorisi bile degil, cunku bir teori, bir mekanizma yok ortada...
FED faizi arttirir ve dunyada dolar deger kazanir. Ama TL dolara karsi hemen hemen tum para birimlerinden cok daha fazla deger kaybetti. E peki bunun sebebi ne? ABD nasil TL'ye daha fazla deger kaybettirmis?
Yahu ulke kimin kontrolunde? Simdiye kadar hic bir yonetim, hic bu kadar guclu oldu mu? Ne ordu, ne yargi, ne medya kaldi... Hala mi Amerika, hala mi Israil, hala mi AB? E biz neyiz o zaman? Mal miyiz? Vur eline al oyuncagini kalitesinde saf miyiz? Yahu hic mi aklimiz, gucumuz yok? Sorumlu kim?
Reklamlar
-
hayinler sizi ehonomi çoh eyi herşey müqemmel siz beğenmiyorsunuz siz böylesiniz çünkü ehehee
-
HÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
-
-
Kocaeli İl Temsilcisi
',' adlı üyeden alıntı
cc küçültücez
Ya da hiç binmeyerek bu sevdaya son vereceğiz.
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
-
Konuyu açan abi en son 2017 de giriş yapmış :D Baktı gördü fiyatları haliyle adam motor hayal olduğu için bir daha girmedi buralara :D
-
Evet görünce dedim ozaman 2 lira olmuş şimdi 8.. aradaki yıl farkına bakarak heralde 2030 da 15 liradan hesaplama yaparız Not edin biyere
-
Nasate adlı üyeden alıntı
Evet görünce dedim ozaman 2 lira olmuş şimdi 8.. aradaki yıl farkına bakarak heralde 2030 da 15 liradan hesaplama yaparız Not edin biyere
Bu gidişle 15 TL için 2030 u beklememize gerek kalmayacak.2023 te ülke ekonomisini bu hale getirenler gidip yerine ekonomiden anlayan bir yönetim gelmezse 2030 te dolar için 3 haneli rakamları konuşmaya başlayacağız.
Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.
-
Thracian adlı üyeden alıntı
Bu gidişle 15 TL için 2030 u beklememize gerek kalmayacak.2023 te ülke ekonomisini bu hale getirenler gidip yerine ekonomiden anlayan bir yönetim gelmezse 2030 te dolar için 3 haneli rakamları konuşmaya başlayacağız.
Hiç sorun diil. Üç sıfır daha atarız, bir günde bin kat değerlenir paramız, AB ve ABD de neye uğradığını şaşırır. Ekonomi dediğin böyle yönetilir işte!
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Hiç sorun diil. Üç sıfır daha atarız, bir günde bin kat değerlenir paramız, AB ve ABD de neye uğradığını şaşırır. Ekonomi dediğin böyle yönetilir işte!
Satariz bi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)