dolar 2 tlyi geçti ! 0 motor fiyatları ne olur dersiniz ?
Reklamlar
-
Dostum bu milletten bi bok olmaz.
2 senelik konuyu hortlatıp ekonominin durumunu az cok anlatmak istemişsin fakat nafile,
mezardan Atatürkü kaldırıp getirsen ayyaş,darbeci Vs ilan ederler gidip gene uzun hırsıza taparlar çünki günümüzdeki türk milleti hırsız,yalaka,cıkarcı, ve aziz nesinin dedigi gibi %60'ı aptaldır.(meclis onaylı)
Reklamlar
-
hey gidi günler. akşam akşam psikolojim bozuldu yine
-
emiliosantos adlı üyeden alıntı
vatan haini çünkü bunlar. millet düşmanı. fetöcü israil ajanı. amerika uşağı chpkk'lı.
dolar'ın 3.64 olmasından rahatsız olmayanlar başlığın hortlamasından rahatsız oluyor müthiş.
Benzin gibi 5 liraya sabitleyelim sıkıntı kalmasın
-
zübük yazarı aziz nesin mi
-
Ne güzel günlermiş be..
Kıymetini şimdi anlıyoruz.
-
-
astrofizik adlı üyeden alıntı
Ne güzel günlermiş be..
Kıymetini şimdi anlıyoruz.
3-4 sene sonra bugünler için de aynısını diyeceğiz. Onun için şu güzel günlerin keyfini çıkaralım
May the Force be with McLaren Mercedes
-
watercolours adlı üyeden alıntı
3-4 sene sonra bugünler için de aynısını diyeceğiz. Onun için şu güzel günlerin keyfini çıkaralım
hemen yeni bir motor daha almalıyım
-
abi nerden çıktı bu konu yaa?
dolar 2 tl yi geçti yazıyor, ne 2 lirası arkadaş? 4 lira olucak az kaldı.
-
fatih.met adlı üyeden alıntı
bu çocukta da lag var. ama internetinde mi kendisinde mi henüz çözmüş değilim
-
127 adlı üyeden alıntı
Ya o değilde neye yanarım biliyor musunuz? O ara elimde 100 bin gibi yüklü bir para vardı. Dolar 2 tl iken alalım dedim bizimkilere ama ciddi değildim ve öyle kaldı almadık. Espri olarak söylemiştim zaten. Sonra 2.5 u geçti gene almadık. Üstüne 3 oldu gene almadık. Şimdi 3.60 ı geçti ve gene almayacağız. Dile kolay ya. 2 TL iken alsan şuan elinde 170 bin tl olacaktı. 2 sene de 70 bin tl kar ve bunun üstüne binen faizi de olacak o da tahmini 10 bin filan olurdu 2 senede. Vay arkadaş. 2 sene de duran para sana 80 bin tl kazandıracaktı. Ama benim mallığım ve ileri görüşsüzlüğüm yüzünden olmadı.
Bak diyorum ilerde başkanlık diyorlar. 2017 2016 dan çok daha zorlu geçecek bence. Çünkü artık halka saldırma işini abartmaya başladı bu terör örgütleri. Ayrıca Trump US ekonomisini iyiye götürecek şeyler yapıyor. Bu dolar sene sonuna 4 den aşağı olmaz ben diyim.
1.5 tl den 4 tl ye nasıl ama...
Ama şu da var. Kafa alışmış doları 1.5 tl de görmeye ya insan diyo ki daha ne artabilir? 2 iken düşer diye almadım, 2.5 u ya yok artık düşer zarar ederiz dedim almadım, 3 oldu gene aynı kafada ve şimdi 3.5 gene aynı kafadayım. Bilemiyorum yani düşecek gibi durmuyor. Sonuçta 2 sene önce hangi kafa bizi yönetiyorsa hala aynı kafa tarafından yönetiliyoruz.
vadeli yatırım hesabındaki tl yaklaşık yüzde 10 alırken döviz yüzde 2-3 alıyor faiz hariç hesabınız doğru bu tür pişmanlıklar yaşamamak için risk almak lazım 2013 te ev satıp hepsine dolar almıştık..
-
Jemand adlı üyeden alıntı
bu çocukta da lag var. ama internetinde mi kendisinde mi henüz çözmüş değilim
usta sabah sabah kahkaha attım işyerinde herkes baktı:D
-
[IMG][/IMG]
-
şom ağızlı Dolar an itibariyle 4.038...
Dolar'in hesabini da fatih.met'e kestik iyi mi
Aman ciddiye alayim deme.
-
Vay be 2 liralardan bahsederken şu an 5 lira olacak diyoruz
-
güzel zamanlardı
-
Sene 2013 Dolar 2-TL'yi geçti motor fiyatları ne olur? Sene 2018 Dolar 4-TL'yi geçti motor fiyatları ne olur? Sene 2023 Dolar 8-TL'yi geçti motor fiyatları ne olur? Sene 2028 Dolar 16-TL'yi geçti motor fiyatları ne olur???
"Olmadı Diye Sızlandığın Duaya,Gün Gelir Olmadı Diye Şükredersin."Şems-i Tebrîzî
-
Vatan haini, PKK'lı fetöcü teröristler sizi!
Dolar 4 TL'yi geçince hemen ayaklanıyorsunuz, şimdi 3,97'ye düştü niye konuşamıyorsunuz he?
Çünkü bu ülkenin ileriye gitmesi, ekonominin böyle canlı olması işinize gelmiyor.
-
MotorKafa adlı üyeden alıntı
Vatan haini, PKK'lı fetöcü teröristler sizi!
Dolar 4 TL'yi geçince hemen ayaklanıyorsunuz, şimdi 3,97'ye düştü niye konuşamıyorsunuz he?
Çünkü bu ülkenin ileriye gitmesi, ekonominin böyle canlı olması işinize gelmiyor.
Ağır ironi sanırsam
-
Mlhbl07 adlı üyeden alıntı
Ağır ironi sanırsam
kesinlikle ironidir, ironi harici olmasının imkanı yok, imkan varsa hayı olamaz olmalı mı olmamalı mı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)