dolar 2 tlyi geçti ! 0 motor fiyatları ne olur dersiniz ?
Reklamlar
-
28 Ağustos 2013, 17:21
ramazanda motoru büyüteyim diye 72tlden 50gram altın almıştım. bugün 93,5tl ye sattım altınları. tamda "aha şimdi motoru büyütürüm 1 ayda 1000tl kar etmişim 50gr altından " derken bide baktım motor fiyatları da fırladı. kim sorarsa kar ettik. kendimizi kandırıyoruz işte. gene biz saldırganoya devam..
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Reklamlar
-
28 Ağustos 2013, 21:09
malesef bizim kuşak'ta büyük cc'leri hayal etmek'den öteye geçemiyecek
-
28 Ağustos 2013, 21:20
ayvayı yedik
-
"Dolar/TL 3.64 ile tarihi zirveye yükseldi"
bu dolardan uzak dursak iyi olacak
-
Sıkıntı yok
Dolsa ne olur dolmasa ne olur
Sanki bakkaldan ekmegi dolarla aliyoruz
-
F54 adlı üyeden alıntı
........Sanki bakkaldan ekmegi dolarla aliyoruz.......
ekmek bakkalda mı üretiliyor ?
-
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
fırın buğdayı dolarlamı alıyor sahi çiftçiye mazotu ver 4 liradan gübreye zam süt yemine zam süt hala 1 tl buğdayın kilosu 70 kuruş sonra çiftçi üretimi kessin dışardan alırsanız dolarla alırsınız
Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...
-
2013 te acılan konuyu hortlatmakta ki amacınız ne ?
-
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
Ne önemi var ki bunun
Biz nerden aldığımıza bakiyoruz
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
F54 adlı üyeden alıntı
Ne önemi var ki bunun
Biz nerden aldığımıza bakiyoruz
İroni mi yaptınız ciddi misiniz ?
-
Tvs01 adlı üyeden alıntı
2013 te acılan konuyu hortlatmakta ki amacınız ne ?
vatan haini çünkü bunlar. millet düşmanı. fetöcü israil ajanı. amerika uşağı chpkk'lı.
dolar'ın 3.64 olmasından rahatsız olmayanlar başlığın hortlamasından rahatsız oluyor müthiş.
-
2013'ü hortlatmayın bence de. Zira G-8 ülkelerinin parmak ısırarak baktığı yöneticilerimizin yönetimi altında 3 yılda doların nereden nereye geldiği anlaşılıyor.
-
Ağlıyorum şuan mutlumusunuz.
-
Nerden nereye geldiği gibi bizim nasıl kolay alıştığımızda önemli.2tlyi geçti nasıl alacağız derken 3.5 tl yi geçti nasıl alacağızın derdine düşmüşüz.Demekki 3 tl iken almışız muhtemelen 4tl yi geçincede alacağız.Benzin 7 tl olsa yine alacağız.Ne zaman alacak paramız kalmayacak o zaman uyanacağız ama çok geç olacak.
-
birilerini suçlamak, çocukca
olağanüstü beklentilerimiz sayesinde oldu
-
Dolarını satanların zararını devlet karşılasın.
-
Millet dolarını sattığında hafif bir düşüş olmuştu. O arada dolar alan biri varsa şimdi yaşadı.
-
watercolours adlı üyeden alıntı
Millet dolarını sattığında hafif bir düşüş olmuştu. O arada dolar alan biri varsa şimdi yaşadı.
Güzel algı yarattılar ama değil mi? Herkes ekonomi okumuyor nasılsa bak halkın dolar satışıyla dolar kurunun düştüğüne inandırmışlar ne güzel
Neyse ne paramızın değeri kaldı ne ülkemizin nasılsa...
MotoVlog > https://goo.gl/8jrwAL
-
Hafif düşeceğini herkes biliyordu, ama sürdürülebilir olmayacağını herkes bilmiyordu. Su akan musluğa bant yapıştırmaya benzer, 1-2 saniye etkisini gösterir, sonra suyun debisine dayanamayıp gider.
-
Ya o değilde neye yanarım biliyor musunuz? O ara elimde 100 bin gibi yüklü bir para vardı. Dolar 2 tl iken alalım dedim bizimkilere ama ciddi değildim ve öyle kaldı almadık. Espri olarak söylemiştim zaten. Sonra 2.5 u geçti gene almadık. Üstüne 3 oldu gene almadık. Şimdi 3.60 ı geçti ve gene almayacağız. Dile kolay ya. 2 TL iken alsan şuan elinde 170 bin tl olacaktı. 2 sene de 70 bin tl kar ve bunun üstüne binen faizi de olacak o da tahmini 10 bin filan olurdu 2 senede. Vay arkadaş. 2 sene de duran para sana 80 bin tl kazandıracaktı. Ama benim mallığım ve ileri görüşsüzlüğüm yüzünden olmadı.
Bak diyorum ilerde başkanlık diyorlar. 2017 2016 dan çok daha zorlu geçecek bence. Çünkü artık halka saldırma işini abartmaya başladı bu terör örgütleri. Ayrıca Trump US ekonomisini iyiye götürecek şeyler yapıyor. Bu dolar sene sonuna 4 den aşağı olmaz ben diyim.
1.5 tl den 4 tl ye nasıl ama...
Ama şu da var. Kafa alışmış doları 1.5 tl de görmeye ya insan diyo ki daha ne artabilir? 2 iken düşer diye almadım, 2.5 u ya yok artık düşer zarar ederiz dedim almadım, 3 oldu gene aynı kafada ve şimdi 3.5 gene aynı kafadayım. Bilemiyorum yani düşecek gibi durmuyor. Sonuçta 2 sene önce hangi kafa bizi yönetiyorsa hala aynı kafa tarafından yönetiliyoruz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)