saatte 60-65 km hızla gidiyorken bir anlık dalgınlık sonucu kırmızı ışığı geç farkettim ve keşke geçseymişim. durmaya çalıştım. arka frene bastım durmadı o an nedense kendimi durmaya odakladığımdan her iki frenede bayağı asılmışım derkeeeeen arkadan başladı sonra hem arka hem ön, motor altımdan kaydı. o anda hemen motoru bıraktım ve kendimden uzaklaştırdım. sol tarafıma düştüm. asfalt çok kaymaktı.kafam yere çarptı ve sürtündü. Tabiki kaskım vardı hiç bir şey olmadı. sol omzum dirseğim ellerim dizlerim sürtünüyorum tabi... montum kaskım dizliklerim vardı. kucakladılar beni. sadece eldiven takmamıştım. sağ elimin üstü yüzüldü. motorumda bir şey yok koruma demirim sağolsun bu ufak kaza bana o kadar çok şey öğrettiki....
korumalar candır çok önemli ne olursa olsun ne kadar kısa mesafe olursa olsun ne kadar sıcak olursa olsun çıkarmayın ve ben eldiveni takmıyordum her şeyi takın tam korumalı. biri eksik olmasın.
dalgınken motora binmek tehlikeli ve hızlı ve doğru kararı vermek çok önemli ben bunu kaydırana kadar yapamadım.
kayma anında toparlayamayacağımı anladığımda bıraktım ve kendimden uzaklaştırdım motoru...
hemen kalktım motoru kaldırdım ( o an bi güç geldi ) ve sağa çekip hem kendimi hem motoru kontrol ettim insanları sakinleştirdim ve yoluma devam ... doğruca ustama