Merhabalar arkadaşlar
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ift-125-a.html konusunu açan kişiyim ve 2 gün sonra nazar değdi kaza yaptim olay böyle oldu PLAKAM VE RUHSATIM YOKTU 2. günüydü...
Neyse başlatıyım anlatmaya Arabanin biri sokakta kalmış ve yağ damlatmış sanırım baya bildiginiz bütün yağını dökmüş ve çektirmişler arabayi , yaklaşık ikigündür kaza oluyormuş temizlenmesi için bişey yapılmasını beklıyormuş mahalle sakinleri..
Sokagı tam dönerken gaza dokundurunca arka tekerin yanıma geldigini gördüm ve motor düştü neyse motorumda tek bir çizik bile yok sanırım yağdan dolayi bilmiyorum. Burda önemli olan şey yanıma bir Harley Davidson kullanan abi yaklaştı...
Harleyci abi : Nasılsın birşeyin varmi???
Ben : Yok abi ya iyiyim, bi yardımcı olursan motoru şöyle kenarı çekelim. (Dizim kanıyor farkında degilim)
H:Tabi ya ne demek dur geliyorum hemen (motorunu kitledi)
B: (Motorun arka freni ile egsoz borusu sanırım sıkışmıştı zor çektik) Vallah cok sagol abi
H: Sen git baktır bakalım bi pansuman falan yaptir dizine kitle motoruda buraya ben burdayim
dedi çok tuhaf dedim vay be suraya bak diyerek sırıtarak gittim hastaneye ve yaptırdım 3 dikiş atildi tabi yine bişeyim yok havasında geri geldim
B:Geldim abi cok sagol valla
H:Nereye gidiceksin
B: Surda cafemiz var oraya çekicem motoruda fren sıkışık gitmiycek sanırım
DEMEMLEE Harley süren abinin çantasından bir alet seti çıktı ve Motorumu oturdu orda yaptı:D
H:al bakalım motorun hazır , bak sokakları dönerken böyle böyle yapıcaksın buda abi tavsiyesi ;)
B:Cok sagol abim bi ara ugruycam yanina bi çay kahve bişey ısmarlamak isterim
H:Dikkatli ol kasksız eşyasız sürme yollara dikkat et kendine iyi bak görüşmek üzere
B: görüsürüz kendine iyi bak abi
Aramızdaki muhabbet sadece bu kadar fakat ciddi ciddi duygulandım ve oturup orda aglayasım geldi bu kadar yardımcı olabilceklerini sanmiyordum
İZMİR/ KARŞIYAKAda oldu olay üzüldügüm kıyafetlerimi dün almıştım ve hepsi yag olmuştu neyseki annenin o güzel marifetleri çıkarttı
NE OLURSA OLSUN 25 CC BILE KULLANSANIZ MUTLAKA GİYİNİN ARKADAŞLAR DİZİMİN DERİSİ BAYA KALKIK DİKİŞLER CIKTI İYİYİM AMA SİZİN BAŞINIZA GELMESİN BUDA BENİM BAŞIMDAN GEÇEN UNUTMUYCAGIM BİR HATIRA İYİ SÜRÜŞLER TEKERİNİZ DÜZ BASSIN! BU ARADA BU HAFTA EŞYALARİMİ ALİYORUM DAHA PLAKAMI CIKARTICAM BİDE KENDİNİZE İYİ BAKIN