16 Yaşında olan arkadaşlar hiç bakmasınlar kanun çıkacaksa bile onlar 18 olur o zamana.
1990 yılında ilkokul mezunlarına son demişlerdi 2012 de son oldu
16 Yaşında olan arkadaşlar hiç bakmasınlar kanun çıkacaksa bile onlar 18 olur o zamana.
1990 yılında ilkokul mezunlarına son demişlerdi 2012 de son oldu
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
Mevcut A2 ehliyetlerde değişiklik yok değil mi?
Fiyatını tam bilmiyorum ama honda eğitimi yaklaşık 400-500 lira, ehliyet kurs ücreti de keza öyle..Aradaki boşluğu siz tamamlayın, neden kurslar adam gibi eğitim vermiyorlar? Adam gibiyi bırak hiç vermeyenler de var.Her ilde en az bir EĞİTİMLİ kurs olması gerekmez mi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:38 ----------
Fiyatını tam bilmiyorum ama honda eğitimi yaklaşık 400-500 lira, ehliyet kurs ücreti de keza öyle..Aradaki boşluğu siz tamamlayın, neden kurslar adam gibi eğitim vermiyorlar? Adam gibiyi bırak hiç vermeyenler de var.Her ilde en az bir EĞİTİMLİ kurs olması gerekmez mi?
Bu kanunlar ne zaman yürürlüğe girecek veya girdi mi? Bilgisi olan biri yardımcı olursa sevinirim.
bende orda takıldım her kafadan ses çıkıyor hadi hayırlısı
http://en.wikipedia.org/wiki/European_driving_licence ehliyetler avrupa standartlarına göre düzenleniyosa o standartların kuralları geçiyo sanırım. Yani A1 ehliyeti 16 yaş olcak ve 125cc-11kW gücü altındaki motorları kapsayacak.
a1 alıcan ardından bi daha a2 mi para vericeksin bekle a2 al.
Arkadaşlar daha yasa yürürlüğe girmedi sadece tasarı aşamasında meclisten geçmedi saçma sapan yorumlar yapmayın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)