bu tip zırtapozlara neden apaçi deniliyor merak ediyorum heralde kızılderili gibi çıplak oldukları için olsa gerek.Birde bu cinsin taksici versiyonları var ellerinde sadece şahin yok başka model olanlarda çok tipik olarak motorlu olanlar koltuğun ucuna oturur dişer şebeklerde koltuğu iyice arkaya yatırp sırtını dayamadan giden zübükler
Saçtan olsa gerek
Bu arada, saçları bozulmasın(?) diye kask takmadıklarını da gördüm
Ama hepsi "Apaçinin Kitabı"na tam uyuyor. Egsoz, hava filtresi, ayna çıkarma, kask / koruma kullanmama, viraja son hızla girip son anda balık kuyruğu fren, sokak aralarında kafa şişirme, dişli değiştirme, her gördüğü dişiye vınnn vınnn ara gazlar, v.b
Haaa, unutmadan, bir de: bol bol küfür yemek ve bundan gurur duymak(?)...
Bir de bunların zengin veledi olanları var; ki, başlığı açan arkadaşıma saygımdan -yepyeni bir konu olacağı için - hiç girmiyorum oralara...
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
öyle oldu dua edioruz arkamızdan araba gelmedi diye :S
Alihan, artık doğru dürüst adam gibi motora binmek nasıl olur öğrendin. yaşın 13.. böyle giderse elbette birdahaki düşüsün farklı olurdu. daha beter olurdu. motor boktan veya en kralı. fark etmez. önemli olan korumalar
birGarip..
Düşünce asfalt motorun markasını sormuyor . Şakası yok bu işin
Sadece iyi niyetimle söylüyorum:
Yaşın genç olsa da, yapacağın hataların sonuçlarına ömrünün sonuna kadar katlanmak zorunda kalabilirsin. Bunu her eyleminden önce düşünmeni öneririm, senden yaşlıca bir hemşehrin olarak.
Bunu söylüyorum, çünkü yaşının ilerisinde gidiyorsun. Kanatlar insanı uçurur; ama, yüksekten uçmanın düşüşü çok acı olur.
Arkadaki bir arkadaşının ölümüne sebebiyet vermek, bir örnektir bu yazdıklarıma...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)