hemde kanuni bi cacık olmaz ondan diyen arkadaş sanane olum sanane sen git daha iyisini al.bu duruma düşen var mı benden başka
hemde kanuni bi cacık olmaz ondan diyen arkadaş sanane olum sanane sen git daha iyisini al.bu duruma düşen var mı benden başka
ayak gücüyle çalışan 2tekere 5 yaşından beri binen gazlı 2tekere yeni başlamış biriyim.ve son olarak bir Beşiktaş taraftarı.
Sakin ol dostum motoru sen beğendiysen gerisini boşver.
kusura bakma ama çinli bir motosiklete o kadar para bende vermem (bora, wolf,drift hariç)
Sen beğendiysen takma gerisini dostum. Onlar da 10 bin lira verip Şahin'e binerler artık.
olsa da olmasa da konuyu özetlemişsiniz " sana ne "
hobi bu, herkesin anlamasını beklemeyin
iyi sürüşler
Bence bir alet alıp sorunsuz kullanıyorsak bize yapılan olumsuz eleştirileri kaale almamak lazım,ama sorun çıkarıp dert oluyorsa birşey diyemem yine kullanıcıyı ilgilendirir...
salla gitsin
aldığın keyife bak sen
ben daha fazlasını verdim dostum,takma kafana,ben plaka dahil 4,000 lira para verdim motora,senin duymadığın lafları duydum,yok o paraya araba alırdın da hem bu çin malına neden bu kadar para verdin vs.vs...ama hiç pişman değilim,söylenilenleri duymamaya çalışıyorum.
motoru alalı 6 ay gibi bir süre oldu,daha tık demedi motorum,hergün üzerindeyim üstelik,sen motorunu seviyorsan kimin ne dediği önemli değil.
2500 liramı verdin ona gidip bi toros alsaydın ya kışında binerdin sizinki daha iyiymiş yine :D
Şuda bonusu
ceryanlımı bu ? -Yok benzinli. Benzine paramı veriyon bide ceryanlı alsaydın bedavaya binerdin ( Aynen aktardım :D )
Beyin bedava olunca sonuçlarıda böyle oluyo malesef :D
Şu konuları daha özenli açsanız, biryerinize birşey mi olur ?
15 seneden beri sadece motosiklet değil her konuda "Şuna bu kadar para verilir mi buna bu kadar para verilir mi" diye bütün gün papağan gibi söylenen arkadaşlardan cidden bıkınlık verdiniz.Kısaca bu arkadaşlara;"size ne ulen siz benim maliye işleri bakanım mısınız?Siz 1000 TL lik maaşınızla bir telefona 2.000 TL,dört tekerlekli kafaslere 60.000 TL kredi çekip boğazınıza kadar borca girip beton kafeslere 120.000 TL veriyorsunuz ben size müdahale ediyor muyum.Siz de bir zahmet kapayın çeneniz vazifeniz olmayan işlere karışmayın" demek istiyorum.
En son bu arkadaşlardan biriyle şöyle bir dialog geçti aramızda;
Süper zeka:Mert bey valla ben motosikletleri hiç sevmiyorum hayatta binmem o kadar para verilmez o aletlere.
Ben : Valla senin şu en son 36.000 TL ye aldığın Ticari araçtan bozma zımbırtıyı bırak parayla satın almayı onu bana bedava verseler binmem.
Aslında haklısınız
Fakat garip memleketimizde araç sahibi olmayı prestij , ev sahibi olayı erdem , motosiklet sahibi olmayı salaklık olarak görmeye devam eden cahil çoğunluk var olduğu sürece bu iş böyle gider.
Nasıl olsa cahil ve motosikletten anlamayanına denk geldiğimde motorum 10 binse 30 bine aldım diyorum aklı gidiyor. Sizde yapın motorunuzun fiyatının 3-5 katını söyleyin onlar düşünsün gerisini. ( yüz ifadelerini kaçırmayın ama daha sonra düşünüp düşünüp gülersiniz : )
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Fikrin ne fahişesi oldum ne zamparası-Bir vicdanın bilemem kaçtır hava parası..
Yollar boşaldı artık yolcular buldu vaha, -Yolcular gitmese de yollar gider Allah'a..
DIŞI SÜKÛN İLE ZAHİR, DERUNU MAHŞERDİR DERUNU MAHŞER..
3000 tl ye sıfır motosiklet oluyor ama 3000tl ye sıfır araba varsa hemen alalım....
Aşın artık bu muhabbetleri. Türkiye burası. Bedavaya alsanız. "püüüü seni kazıklamışlar yiğen. Şurada bir yer var. Orada alana para veriyorlar."
diyen elemanlarla karşılaşırsınız.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)