Çekiş gücü yüksek, kötü yollara dayanıklı, ekonomik, kasa takılabilen..
-
26 Ağustos 2013, 01:31
Selamün aleyküm abilerim, forumda yeniyim. Uzun süredir yaptığım araştırmalar sorun vermeyince sizlere danışmak istedim.
Ben köyde yaşıyorum. Köyden kastım yollar berbat ve çok dik yokuşlu. Pumarex Amazon 150cc Atv var köyde iyi idare ediyor çekiş gücü sağlam ama sıkıldım Atv'den satıyorum şu an.
Bana başlıkta da yazdığım gibi çekiş gücü yüksek(Yokuşlarda 2 kişiyi iyi çekecek ya da kasa taktığımda su taşırken zorlanmayacak), max 3500tl civarında olan, çabuk dağılmayan, kasa takabileceğim ve en önemlisi kötü yollara dayanıklı bir motor önerebilir misiniz? 2.el ya da 0 farketmez.
Şimdiden çok teşekkür ederim..
Reklamlar
-
26 Ağustos 2013, 01:45
ustam köy yolarına en iyi dayanan planet 5 dir. çok yakar ama döve döve binersin. dört zamanlı olsun zamanı geldimi dişli zincir buji dışında bişiyini ellemeyim dersen, cbf 150 tavsiye ederim.
-
26 Ağustos 2013, 01:53
jawa alırsan sağlam durur ama temiz bulmak sıkıntı
-
26 Ağustos 2013, 02:05
mondial X-Treme Max tam aradığın motor dostum.. sıfırı 3500 lira ikinci eli 2800 filan. bizzat kendim tarif ettiğin koşullarda kullanıyorum, kasa değilte artçı ile..
forum sayfası
-
26 Ağustos 2013, 02:12
yamyamaha adlı üyeden alıntı
ustam köy yolarına en iyi dayanan planet 5 dir. çok yakar ama döve döve binersin. dört zamanlı olsun zamanı geldimi dişli zincir buji dışında bişiyini ellemeyim dersen, cbf 150 tavsiye ederim.
Abi planet 5 bulmak çok ama çok sıkıntı. Bulurum ama feriştahı yerinde olmaz 2.el ya da sıfır farketmez dedim ama gönlüm sıfır motordan yana. Yani demek istediğim 2.el cbf 150'ye 3500 tl mi vermeli, yoksa forzaBJK'nin dediği gibi 3500'e sıfır X-Treme Max mı almalı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:06 ----------
shooter1 adlı üyeden alıntı
jawa alırsan sağlam durur ama temiz bulmak sıkıntı
Jawa ve planet 5 dediğiniz gibi en dayanıklıları ama bir genç kardeşiniz olarak gönlüm modern motorlardan yana abilerim Çok sağolun değerli tavsiyeleriniz için..
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:09 ----------
forzaBJK adlı üyeden alıntı
Abi benim de aklımdan X-Treme Max tarzı dağ motoru geçiyor ama peder bey tutturmuş Mondial Mr Vulture 150 alacam diyor. Sen bana biraz anlatır mısın bu motoru abey? Bir de artçı dediğin ne oluyor abi fotoğraf gösterebilir misin?
-
26 Ağustos 2013, 02:18
Sevigili kardeşim seni paklayacak motor Honda titandır aslında .
AMa mondial velture de işini fazlasıyla görür sağlam motordur. Alçak motordur bozuk yollarda ayagını yere basman gerekırse çok işine yarar çok düşmeden kurtarır seni.
Artçıda , arkanda taşıdığın kişiye denir. Kahvede aynı adama yancı denir . Onun gibi mesela
-
26 Ağustos 2013, 02:25
acayüp adlı üyeden alıntı
Sevigili kardeşim seni paklayacak motor Honda titandır aslında .
AMa mondial velture de işini fazlasıyla görür sağlam motordur. Alçak motordur bozuk yollarda ayagını yere basman gerekırse çok işine yarar çok düşmeden kurtarır seni.
Artçıda , arkanda taşıdığın kişiye denir. Kahvede aynı adama yancı denir . Onun gibi mesela
Bizim köyde 150likten aşağısı çekmez gibime geliyor abi Ayrıca şimdi google'dan baktım da baya eski ve onun da temizini bulmak zor sanırım :/ Mr vulture bizim köyde dağılır diye korkuyorum. Tipi çok hoş bi motor benim de çok hoşuma gitti ama çukurlu taşlı yollara ne kadar dayanır orası muamma :(
-
26 Ağustos 2013, 02:34
mondialin extreme max ına hastayım kolay parcalanacak gibi gözükmüyor.
forumdan bir kaç kişinin oyuncak gibi oynadıgını biliyorum bana mısın demiyor.
-
26 Ağustos 2013, 03:00
x-treme max hakkinda bilgi edinmek icin su sayfayi bir incele: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/97268-mondial-150-x-treme-max-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi.html
aradigin hertürlü soruya cevabini orda bulursun.. arkadaslarin dedigi gibi oyuncak gibi oynayanlar var bununla.
-
26 Ağustos 2013, 03:31
yüksekliği nasıl bunların sele olarak
benimde ilgimi çekiyor çok
2. motor olarak dusunuyorum hobi amaclı
ama boyum kısa 173 cm
-
26 Ağustos 2013, 03:49
boyum 180 ve ayaklarim rahat bicimde düz taban yere basiyor, diger motorumda parmak uclarim ile anca basabiliyorum - bunda sele yüksekligi 90cm, maxin sele yüksekligi takriben 85cm filan - yük binmemis hali.
fakat sürekli tekrarliyorum ama kesinlikle 3500 tl yi kurusuna kadar hakeden motor.
-
26 Ağustos 2013, 04:31
boyum 180 ve ayaklarim rahat bicimde düz taban yere basiyor, diger motorumda parmak uclarim ile anca basabiliyorum - bunda sele yüksekligi 90cm, maxin sele yüksekligi takriben 85cm filan - yük binmemis hali.
fakat sürekli tekrarliyorum ama kesinlikle 3500 tl yi kurusuna kadar hakeden motor.
2500-3000 arasına güzel bi 2. el bulunur
peki bu arazi lastikleri asvaltta nasıl ?
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
-
26 Ağustos 2013, 05:09
isterseniz x-treme max hakkinda sorulari olan veya merak edenlerle burdan devam edelim..
● hız sınırlarına uy / trafiğin akışkanlığını takip et / hızını görüş ve duruş mesafene göre ayarla ● sürüş şekli ile kimseyi hataya zorlama, tehlike yaratma ● diğerlerin öküzlüklerini telafi edebilmek için pay bırak
-
26 Ağustos 2013, 06:57
isterseniz x-treme max hakkinda sorulari olan veya merak edenlerle
burdan devam edelim..
bu bahsedilen mondial 150-x-treme-max ye göre rks rk200r nasıldır bilen var mı ?
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
-
26 Ağustos 2013, 08:07
KeaSH-07 adlı üyeden alıntı
rks ler benim görüşüm (tabi benim düşüncem) ucuzların içindeki en iyisi 100 lük jaguar cup motorundan var bizim ilçenin fen işlerinde inen binen belli degil bayadan beri kullanıyorlar bence sıralamada rks-cymco-sym-yamaha honda vs gelir
-
26 Ağustos 2013, 08:27
HEROCAN35 adlı üyeden alıntı
rks ler benim görüşüm (tabi benim düşüncem) ucuzların içindeki en iyisi 100 lük jaguar cup motorundan var bizim ilçenin fen işlerinde inen binen belli degil bayadan beri kullanıyorlar bence sıralamada rks-cymco-sym-yamaha honda vs gelir
bende sen gibi düşünüyorum bu taiwan tarzı motorlar içinde en adisi olabilir ama çinlilerden elbette cok daha kalitelidir
ama benim sorum sele yüksekliği yakıtı falan
-
26 Ağustos 2013, 10:40
Rks 200 ramzey motorunun iyileştirilmiş halini kullanıyordu diye hatırlıyorum. Ve haklısınız japon dışında labileceğiniz en iyi asyalılardan biridir bencede.
Gelelim arkadaşa. Model derdin km derdin yoksa 3500 e hem çekiş hem sağlamlık için çok hırpalanmamış bir xl 200 bakabilirsin. torkuyla her bayırı çıkarsın. Olmadı bir ramzey 200, olmadı xt 125 alıp dişlileriyle oynayabilirsin. Yahut hiç kasmaz dedikleri gibi mondial alabilirsin nacizane fikrim
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
-
26 Ağustos 2013, 11:39
1994 XT600 E verelim? Hepsini sürükle peşinde ;)
-
26 Ağustos 2013, 15:11
kardeş hyosung rt 125de senin işini harika görür.sıfırı gelmiyordu bikaçyıldır.şuan tekrar sıfırıda satışa başlandı
sana örnek 2. el bi ilan parlaşıyorumhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasit...33009441/detay
-
26 Ağustos 2013, 15:38
Kesinlikle Xtreme 150 max
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)