Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Motor sürerken başınıza gizemli bi olay geldi mi ?

REKLAM ALANI
    Grizu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Süper Tencere
    Arkadaşlar olur insanlık halidir veya bi sınavdır her neyse yolda giderken veya herhangi bi yolda kalma durumunda gizemli olarak (Hızır aleyhisselam gibi veya ruhani bi güçten şüphelendiğiniz durum oldumu ) anlatın dinleyelim ???
    Sağdan git iktidar olursun

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    astorojna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Mt09
    gizemli bir şekilde 3-4 güne bir yakıtım bitiyor
    alisoylu38, jr., erro ve 8 diğerleri bunu beğendiler..

Motosikleti
    Mondial 100 ukh, 2001 Titan Deluxe
    Mahalledi çocukları motorla hep gezdiririm kıramam acaba onları duası mı bilmem ama dörtyol da ne zaman durup kontrol etsem ya araba ya çocuk çıkıyor durmasan gitti. Yada önümdeki arabayı geçmekten vazgeçiyorum bu ilerde döner diyorum çok geçmiyor araba dönüyor. Bazende yanıldığım oluyor ama Allah'a şükür hiç kazam olmadı.

Motosikleti
    pcx 125 / 2018
    Hızırlık bir durum olmadı hiç zaten gizemli ruhani mevzulara inanmam başıma gelmedi geleni hiç görmedim şahit olmadım, ama 2000 li yılların başında bi mz im vardı bir kış günü hem ön hem arka lastiğim patlamış bide üstüne üstlük gaz telimin kopması gibi bişey yaşamıştım isyanım tavan yapmıştı...bide geçen sene eylül de kütahya dönüşü klasik rota hariçi domaniç-inegöl-bursa-yalova güzergahında (ki inegöl yolu üzeri 1600 mt.tırmanıyosun dağ bayır aşılır ) onca yol geldikten sonra feribota binip eskihisara geçip oradan 10dk yol alıp kurtköy gişelerde motor kitleyip yolda kaldığımda önce isyan ardından pek bi dua etmiştim en azından İstanbul il sınırları içinde olduğu için.

antilop_skul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf600sa 2007 +100k km
    esrarengız olaylar ıstıyosanız sıze bı kac yenı fılm onerıyım =)

DABBE CIN CARPMASI

filmi izledim cok guzel pek ınanmasamda 2 gece uykularım bolundu hep bırıncı dereceden tavsıye ederım 10/10

ikinci film ise az önce izledim sinemadan feldim SEYTANIN TOHUMU

BU filmde guzel begendım buda dabbe gıbı yasanmıs olaylardan bırısı film ilk bosa sarıyor ama cok heycanlı fılm 10/9

gelecek programda 2 fil var birisi seytanı racim digerının adını unuttum bunlarada gıdebılırım =)

onur35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XT660X
    Geçen ay akşamüzeri spor salonuna gidiyordum bağ,bağçe arası kestirme bir yol var oradan geçiyordum şortun altından bacağımda ani bir yanma hissettim,elektrik çarpması gibi bir acı verdi.sağa çektim bacağımın iç kısmında kan damlası ve kibrit başı kadar bir delik! bunu yapan arı olamaz yara hala geçmedi beni sokan,ısıran yada çarpan neydi anlamadım bundan gizemlisini yaşamadım çok şükür

sailor33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800 (INTERCEPTOR)
    Alıntı onur35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçen ay akşamüzeri spor salonuna gidiyordum bağ,bağçe arası kestirme bir yol var oradan geçiyordum şortun altından bacağımda ani bir yanma hissettim,elektrik çarpması gibi bir acı verdi.sağa çektim bacağımın iç kısmında kan damlası ve kibrit başı kadar bir delik! bunu yapan arı olamaz yara hala geçmedi beni sokan,ısıran yada çarpan neydi anlamadım bundan gizemlisini yaşamadım çok şükür
    Vımpir yarasa olmasın

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    100MFH
    100lük motorumla 80-100 arası gidiyordum birden herşey bulanıklaştı otoyolda o kadar hızlı gitmeye başladımki ibre 180ni göstermeye başladı sonra arabaları taşıyan bi tır çıktı karşıma ve onun üstüne çıkıp fırladım köprüden aşağı denize düşüp deniz kızıyla mutlu mesut yaşarken birden bi yerimde soğukluk hissettim. uyandım yavaşça çarşafı geri üstüme örttüm uyumaya devam ettim
    anlayana
    srknbdm, salcano_7946, KeaSH-07 ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

Motosikleti
    henüz yok
    küçükken çözemediğim bir olay vardı kanepede uyuyup yatak odasından kalkıyordum çok şükür o gizemi çözdüm

birde bu gün pierre loti'de omzuma birisi vurdu çok gizemli birisi sanırım kızın biri iş attı ama ama geç uyandım mevzuya
    ttan, drtayfun ve srknbdm bunu beğendiler.

zaferkarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hepsi satıldı :(
    motorla kordondan giderken elinde ki siyah kediyle üstüme üstüme yürüyen korna yapmama rağmen yoldan çekilmeyen durdugumdada motorun önüne gelip elindeki kediyle sabit bişi şekilde bana bakan kız çocuğu

canerol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin-Rally250-z300
    150 seyhanım varken titreşimden gizemli bir şekilde bana bi haller oluyordu :D

lycantrophic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GV 250
    Daha bugün dağa çıktım; camları kırık, tam yapılmamış evler buldum kapılar da açıktı. İki ev yanyana. Balkona çıktım manzaraya bakıyım diye. Yan evin balkon kapısı heralde gırrrrrrrrrrrrrccccccccc etti uzun bir süre; sonra takır tukur sesler yandaki evin içinden. Girdiğim yere girmeden yan dairenin içine de bakmıştım hani ev bomboştu, tırstım uzaklaştım sonra. Muhtemelen rüzgardan bişeyler oldu ama iyi tırstım. Resimde sağdaki daireye girmiştim kapı da tak tak vuruyordu perili köşk gibi, motorcuyuz ya aktivite olsun da paranormal aktivite bile olur.

Motosikleti
    henüz yok
    Alıntı lycantrophic adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Daha bugün dağa çıktım; camları kırık, tam yapılmamış evler buldum kapılar da açıktı. İki ev yanyana. Balkona çıktım manzaraya bakıyım diye. Yan evin balkon kapısı heralde gırrrrrrrrrrrrrccccccccc etti uzun bir süre; sonra takır tukur sesler yandaki evin içinden. Girdiğim yere girmeden yan dairenin içine de bakmıştım hani ev bomboştu, tırstım uzaklaştım sonra. Muhtemelen rüzgardan bişeyler oldu ama iyi tırstım. Resimde sağdaki daireye girmiştim kapı da tak tak vuruyordu perili köşk gibi, motorcuyuz ya aktivite olsun da paranormal aktivite bile olur.

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...95000619_n.jpg
    usta orda durum başkadır sen uyanamamışsındır seni göndermenin bi yolunu bulmuşlar işte :D
    srknbdm ve zaferkarizma bunu beğendiler.
    --------Efsaneler Ölmez Sadece Şekil Değiştirir 1985-2000 2013-20..--------
    JeT KaMiL'in OĞLU

linkinpark20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ6
    Alıntı lycantrophic adlı üyeden alıntı Mesajı göster

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...95000619_n.jpg
    Eheh komikmis

lycantrophic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GV 250
    Alıntı alikan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    usta orda durum başkadır sen uyanamamışsındır seni göndermenin bi yolunu bulmuşlar işte :D
    Yok ya araç yok bişey yok etrafta, yerleşim yeri de yok yakınlarda. Oraya gelecek hatunun alnını karışlarım zaten. Seri katilli filmlerde çiftlerin ilk katledildiği ortam gibi bir yer ya. Benim ne işim varsa asıl.
    Grizu bunu beğendi.
    Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.

Grizu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Süper Tencere
    Alıntı Ose adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    100lük motorumla 80-100 arası gidiyordum birden herşey bulanıklaştı otoyolda o kadar hızlı gitmeye başladımki ibre 180ni göstermeye başladı sonra arabaları taşıyan bi tır çıktı karşıma ve onun üstüne çıkıp fırladım köprüden aşağı denize düşüp deniz kızıyla mutlu mesut yaşarken birden bi yerimde soğukluk hissettim. uyandım yavaşça çarşafı geri üstüme örttüm uyumaya devam ettim
    anlayana
    annene söylede bezini değiştirsin o zaman pişik mişik olursun mazallah
    gezginmotor bunu beğendi.
    Sağdan git iktidar olursun

Arkadaslar ben 12 yildir motor kullaniyorum 2004 2005 yillariydi sanirsam işe motorla gidip geliyordum muzisyenim sabaha karsi yine bir gun eve giderken bebek aglamasina rast geldim simdi diceksiniz zaten o saatlerde bebekler aglar evden geliyordur diceksiniz ama etrafta ne apartman vardi nede uzakta bir gecekondu veya bir yerlesim gittigim yol antalya merkezden liman mahallesine migros yolundan arapsuyunu giderken basima geldi antalyalu olanlar bilir genelde daglik bos arsa ve bataklik oralar neyse yavasladim ses net cunku sabaha karsi arac yok sessiz bir alan korkmadim degil ama soguk kanliligimdan nerden geliyor onu anlamaya calisiyordum ama kalbim hizlica atmiyorda degil ama cozemedim cunku aglama sesi cok garipti ne kadsr gitsemde ne azaliyor ne arttiyor sonrasinda kafayi yemeden bastim eve gittim ama cozemedim
    [Turan] ve KeaSH-07 bunu beğendiler.

ReiZzZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bende birkaç kere istemsiz olarak hiçbirşey görmeden frene asıldım ve hepsindede kontrolsüzce önüme fırlayan araçlar oldu 6. his galiba

zerzura - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6N
    Motoru üstüste 2 gün kilitsiz bir şekilde Şirinevler'in ara sokaklarıda bırakmak zorunda kaldım.

Sabah yerinde duruyordu! Olayın gizemini hala çözebilmiş değilim.
    jr., yusufozugenc, ttan ve 2 diğerleri bunu beğendiler..

Motosikleti
    henüz yok
    Alıntı crauser34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar ben 12 yildir motor kullaniyorum 2004 2005 yillariydi sanirsam işe motorla gidip geliyordum muzisyenim sabaha karsi yine bir gun eve giderken bebek aglamasina rast geldim simdi diceksiniz zaten o saatlerde bebekler aglar evden geliyordur diceksiniz ama etrafta ne apartman vardi nede uzakta bir gecekondu veya bir yerlesim gittigim yol antalya merkezden liman mahallesine migros yolundan arapsuyunu giderken basima geldi antalyalu olanlar bilir genelde daglik bos arsa ve bataklik oralar neyse yavasladim ses net cunku sabaha karsi arac yok sessiz bir alan korkmadim degil ama soguk kanliligimdan nerden geliyor onu anlamaya calisiyordum ama kalbim hizlica atmiyorda degil ama cozemedim cunku aglama sesi cok garipti ne kadsr gitsemde ne azaliyor ne arttiyor sonrasinda kafayi yemeden bastim eve gittim ama cozemedim

usta şilede ağlayan kaya diye bir yer var oradada aynı anlattığın gibi olaylar oluyor efsanesi falanda var hatta kayadan ağlama sesi geliyormuş birde damla damla su çıkıyor
    --------Efsaneler Ölmez Sadece Şekil Değiştirir 1985-2000 2013-20..--------
    JeT KaMiL'in OĞLU

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)