Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Motor sürerken başınıza gizemli bi olay geldi mi ?

REKLAM ALANI

Alıntı alikan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    usta şilede ağlayan kaya diye bir yer var oradada aynı anlattığın gibi olaylar oluyor efsanesi falanda var hatta kayadan ağlama sesi geliyormuş birde damla damla su çıkıyor
    Hadi ya hocam orayi bilmiyorum ama arastiracagim cok merakim var boyle gizemli olaylara

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yamaha X-Max 250
    Bendeniz de olur olmaz yerde çalan şu cep telefonu aramalarını çözdüm:
    Örneğin ihtiyaç gidermeye girerken mutlaka telefonumu da yanıma alıyorum, daha hiç çaldığı vaki değildir (Murphy kanunları diye bi şe var de mi yani?)

Motosikleti
    henüz yok
    Alıntı crauser34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hadi ya hocam orayi bilmiyorum ama arastiracagim cok merakim var boyle gizemli olaylara
    abicim istanbul içindeysen bir haftasonu gitmelisin hem denize girersin hem görmüş olursun ben gittim denize girdim kayadan şıp şıp su damlıyordu.

okuduğuma göre coban bir çocukla güzel bi kız birbirsi sevmiş kavuşamamışlar orada hayatlarına son vermişler kayada bunlara ağlıyormu (böğle bişeyti işte :D )

geceleri ağlama sesi bile geliyormuş cevredekiler öğle söylüyor birde kumsalın az ilerisinde kurumuş killer var bildimiz camur yani vücuda iyi geldiyini duydum
    --------Efsaneler Ölmez Sadece Şekil Değiştirir 1985-2000 2013-20..--------
    JeT KaMiL'in OĞLU

forzaBJK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 690 Enduro/SMC R
    gecen yaz memlekette giresunda bir kac hafta tatil yapmistim, sabah aksam yayla yollarinda orman yollarinda tur atiyordum. yine bir gün akşama doğru depoyu fulleyip yola çıkmıştım, aranızda bilen varsa şebinkarahisar giresun yolundan eğribel geçitine geçip ordan yayla yollarından tekrar şebinkarahisara bir tura çıktım. eğribel den sonrası oldukça ıssız, rakım 2000m civarında, gün batımına yakın sis çökmeye başlamıştı, telefon çekmiyor - yolda kalsam harbi kalırım yani. en yakın yerleşim bölgesi ki o da elektriği olmayan yayla, en az 2 saat yürümem gerekir, ayısı var kurdu var..

yollar bu şekilde:

hava kararmıştı ve yayla yolundan orman yoluna ve akabinde köy yollarına girmiştim.. çok güzel ve açık bir hava vardı bir iki foto çekmek için duraklamıştım.. saatlerce motor sesine alışmıştım ve motoru stop ettiğimde sessizlik ve akabinde gelen diğer sesler oldukça ürpertici idi. yarasa sesleri, kipri ve türlü hayvanların hışırtısı vs.. korkma yoktu ama ürperti vardı

bu kareyi çektikten sonra yola devam ettim, bilirsiniz kesin bazen böyle arkanızdan birşey geliyormuş gibi bir his olur.. hızımı arttırdım çünkü korkmaya başlamıştım sebepsiz yere.. sürekli arkamı kontrol ediyordum, yolum kısmen ormanlık. uzun bir sol viraja girdim, solum tepe olduğundan virajın sonunda ne olduğu gözükmüyor. virajdan çıktım ve akabinde açık bir meydan da kısa fakat 180 derecelik sağ viraj var. tam çıktım virajdan ki yusuf yusuf.. gideceğim yolun solunda ayı.. anlattıkça tüylerim ürperiyor valla.. yavaşladım durmaya yakındım ki ayı ayağa kalktı, başını önüne eğdi, arkasını döndü ve ormana doğru ilerledi.. donup kalmıştım ki birden kafasını arkaya çevirp bana hadi devam et dercesine kafasını salladı.. bende o an yusuflarımı toplayıp kestirmeden, hiç koca oğlanın yanına uğramadan yola devam ettim..

bu kadar yusufu bir araya topladığımı hiç hatırlamıyorum valla :D
    [Turan], srknbdm, KeaSH-07 ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

Oldjack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fz6 Fazer
    Alıntı forzaBJK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gecen yaz memlekette giresunda bir kac hafta tatil yapmistim, sabah aksam yayla yollarinda orman yollarinda tur atiyordum. yine bir gün akşama doğru depoyu fulleyip yola çıkmıştım, aranızda bilen varsa şebinkarahisar giresun yolundan eğribel geçitine geçip ordan yayla yollarından tekrar şebinkarahisara bir tura çıktım. eğribel den sonrası oldukça ıssız, rakım 2000m civarında, gün batımına yakın sis çökmeye başlamıştı, telefon çekmiyor - yolda kalsam harbi kalırım yani. en yakın yerleşim bölgesi ki o da elektriği olmayan yayla, en az 2 saat yürümem gerekir, ayısı var kurdu var..

yollar bu şekilde:
    http://www.youtube.com/watch?v=kHNzTRQjpzc

hava kararmıştı ve yayla yolundan orman yoluna ve akabinde köy yollarına girmiştim.. çok güzel ve açık bir hava vardı bir iki foto çekmek için duraklamıştım.. saatlerce motor sesine alışmıştım ve motoru stop ettiğimde sessizlik ve akabinde gelen diğer sesler oldukça ürpertici idi. yarasa sesleri, kipri ve türlü hayvanların hışırtısı vs.. korkma yoktu ama ürperti vardı

http://imageshack.us/a/img833/2463/img0741c.jpg

bu kareyi çektikten sonra yola devam ettim, bilirsiniz kesin bazen böyle arkanızdan birşey geliyormuş gibi bir his olur.. hızımı arttırdım çünkü korkmaya başlamıştım sebepsiz yere.. sürekli arkamı kontrol ediyordum, yolum kısmen ormanlık. uzun bir sol viraja girdim, solum tepe olduğundan virajın sonunda ne olduğu gözükmüyor. virajdan çıktım ve akabinde açık bir meydan da kısa fakat 180 derecelik sağ viraj var. tam çıktım virajdan ki yusuf yusuf.. gideceğim yolun solunda ayı.. anlattıkça tüylerim ürperiyor valla.. yavaşladım durmaya yakındım ki ayı ayağa kalktı, başını önüne eğdi, arkasını döndü ve ormana doğru ilerledi.. donup kalmıştım ki birden kafasını arkaya çevirp bana hadi devam et dercesine kafasını salladı.. bende o an yusuflarımı toplayıp kestirmeden, hiç koca oğlanın yanına uğramadan yola devam ettim..

bu kadar yusufu bir araya topladığımı hiç hatırlamıyorum valla :D
    Bu ayıların bazıları kışın aç kalınca yaylaya inip evlerin kapısını çalıyormuş . Duydum görmedim

[Turan] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Abooo

Cin falan işlerinden korkulur belki gecenin bir körü zifiri karanlıkta oda bi felak bi nas'a bakar recetesi bellide.

Ayı nedir arkadaş hele açsa adamı catır catır yer valla

serkanADH13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motor Tamircisi :) 0,535,939,20,86 :)
    işte bu oluyor bazıan ) :D

http://siz.net/tum-dunya-bu-gizemli-olayi-konusuyor-videosu/

Motosikleti
    Çalındı almayı düşünmüyor
    Alıntı serkanADH13 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    işte bu oluyor bazıan ) :D

http://siz.net/tum-dunya-bu-gizemli-olayi-konusuyor-videosu/
    bismillahirrahmanirrahim o nasil bir videodur yanlız motor sürücüsü ve kamyon sürücüsü adama bakmıyor ben olsam adamın peşinden giderdim acayip tüylerim ürperdi bildiğim bütün dua ları okudum vallahi

Jokeyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Henüz Yok
    Shoptan çok anlarım ama video shoplarından vs vs anlamam ama burada farkettiyseniz araba geçmeden önce o ışık hızıyla geçen adamın orada iz yok ama araba geçtikden sonra gölge gibi bir iz kalıyor bu shop olabilir yada gerçekse taki imkansız neyse :D

Motosikleti
    Fz6 Fazer
    Alıntı Jokeyy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Shoptan çok anlarım ama video shoplarından vs vs anlamam ama burada farkettiyseniz araba geçmeden önce o ışık hızıyla geçen adamın orada iz yok ama araba geçtikden sonra gölge gibi bir iz kalıyor bu shop olabilir yada gerçekse taki imkansız neyse :D
    After effect le ışığı arttırmışlar

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:54 ----------

Alıntı [Turan] adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abooo

Cin falan işlerinden korkulur belki gecenin bir körü zifiri karanlıkta oda bi felak bi nas'a bakar recetesi bellide.

Ayı nedir arkadaş hele açsa adamı catır catır yer valla

http://www.youtube.com/watch?v=rWpagcYg21g
    Millet de öyle bakıyor .

O video fake arkadaslar yasanan olaylar bir nevze ama bu tip videolar yalan dolan

apranax77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CB125E
    Konuya uygunmu bilmiyorum ama, geçenlerde yolda ortalama 40-50 ile ilerlerken ne oldu anlamadım, birden duraksadım ve hafif gözlerim karardı ve ani bir refleks ile iki frene de asılmam bir oldu. isteyerek yapmadım, ben yavaşlar yavaşlamazda yan yoldan çok yüksek bir hızda otomobil cıktı ve tam önümden geçti. bir an aptallaştım ve çok şükür ucuz yırttık diyip devam ettim
    forzaBJK bunu beğendi.

forzaBJK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 690 Enduro/SMC R
    Alıntı Oldjack adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu ayıların bazıları kışın aç kalınca yaylaya inip evlerin kapısını çalıyormuş . Duydum görmedim
    valla kışı beklemeyende oluyor.. kurt ayı farketmiyor geliyorlar ara sıra.. annem anlatıyordu - 7 tane kurt geçmiş balkonun önünden
    ● hız sınırlarına uy / trafiğin akışkanlığını takip et / hızını görüş ve duruş mesafene göre ayarla ● sürüş şekli ile kimseyi hataya zorlama, tehlike yaratma ● diğerlerin öküzlüklerini telafi edebilmek için pay bırak

Motosikleti
    Fz6 Fazer
    Alıntı forzaBJK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla kışı beklemeyende oluyor.. kurt ayı farketmiyor geliyorlar ara sıra.. annem anlatıyordu - 7 tane kurt geçmiş balkonun önünden
    Bana da karşı binadaki teyze anlattı bölge insanına kolay kolay birşey yapmayacağını söyledi çok şaşırdım

hayat2teker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 250
    Gece 12 civarı başımıza gizemli bir olay gelsin diye, motorlarla yer yer zifiri olan şehir mezarlığına girmeyi önermiştim bir arkadaşa, o da gelmeyince gizemli bir olayımız olmadı şükür..

raven71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda xl 200
    Alıntı Grizu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar olur insanlık halidir veya bi sınavdır her neyse yolda giderken veya herhangi bi yolda kalma durumunda gizemli olarak (Hızır aleyhisselam gibi veya ruhani bi güçten şüphelendiğiniz durum oldumu ) anlatın dinleyelim ???
    çok fazla STV izliyorsunuz sanırım
    anlayana sivrisinek saz anlamayana sazı sokmasan da olur (imza istek üzerine değiştirilmiştir).

jedilight - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150zc+mcx>Gt250R>954RR
    Gizemli olay geçirmediğim bi ay yok gibi. Sanki bi el sürekli koruyor insanı. O kadar çok var ki olay harbiden anlatmakla bitmez.

Bir yıl deliler gibi duran trafikte motorla ehliyetsiz kasksız 120 gittikten sonra ehliyetimi aldığım gün motorumu bağlamaları ama sistemde gozuktugu icin beni salmak zorunda kalmaları.

Ehliyetimi aldıktan 15 gün içinde yıllarca babamdan araba kacırıp deli gibi kullanmama ragmen en sakin gittigim ve arabadaki herkese kemer taktirdigim ilk gun bi kadinin onume cikip arabamin perte cikmasi. Ve bu kaza babama biri arkadan carpip 8 takla atip neredeyse kolu koptuktan 2 gun sonra oluyo...

Motorla 3 kişi giderken birden su çıkması ve yaklaşık 400 kiloyu o hızla tek bacağımla istemsiz şekilde kaldırıp motoru doğrultmam

Biri yanimdan gelen digeri karsidan gelen iki tramvay arasına 70km hızla girmeyi filmlerdekine tas cikaracak sekilde saliselerle kurtarmam.

Yüzlerce kez duvara, arabaya, yayalara yapışmamı hep saniyelik küçük çizgilerle ayıran Allahıma hamd olsun. Her gün en az bi iki ölüm riski atlatmama rağmen uslanmayan ben aslında hak etmiyorum böyle olmasını

Belki aramızda en fazla ölmesi gerekip bi şekilde yaşatılmış insanlardan biriyimdir..
    [Turan] bunu beğendi.

hakanerdogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DL1000A
    Kalabalık bir grubuz, motorlara binip yola çıkacağız, herkes çalıştırdı ortalık gürül gürül inliyor, motorlarıyla geri geri park ettikleri yerlerden çıkan rengarenk kasklı motorcular, ben ise anahtarı çevirip marşa asıldım, düğmeye basıyorum basıyorum çalışmıyor, herkes çevirdi motorunu yola çıktı ağır ağır.

Ben ise hala kasıyorum, ter bastı, ulan Bandit beni rezil ettin, eee dedim nazar o kadar konuştuk motoru ettik, tek başıma kalakaldım. Ekip uyandı orda kaldığımı fark etti, bir kaçı geri döndü, dedim yok basmıyor, kırmızı düğmeye eldiveni ile usulca dokundu bi arkadaş, broom, aldı marşı.

rm125 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 Kanuni Caracal 200 & 2001 Suzuki Volusia 800
    kışın okula motorla giderken eldivenin dış gözünde 50 krş bulmuştum. ne büyük mutluluktu benim için... soğuktan yanmaya başlayan vücudumu o 50 krş a aldığım çayla ısıttıydım.bunun hala gizemini merak ederim o 50 kuruş açık göze nasıl girdi? en önemlisi nasıl düşmeden öyle kaldı?

salcano_7946 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    hayatımın en ılgınc yanı motor ıle yaptıgım kaza ıdı.yıl 1997.dumduz yolda 50-60kmh ıle ılerlerken yoldan cıkıpbataklıga uctum.on saseler 2 buklum olmasına ragmen bende en ufak bı hasar yoktu.aradan gecen 16 yıl sonunda o motorun hala orada kaza yaptıgım yerde duruyor olması.hadı ben kazadan korktum dahada elımı surmedım o motora.kımsedemı merak edıp bakmaz sagına soluna motorun.motor susurluk-bandırma guzergahında ümiteli köy cıvarında.16 yıldır kaza yaptıgım yerde.eskıcı bıle almamıs hayret.ama pejo 105 kobra nın en populer oldugu donemde aldıgım bayıde tek kalmıstı.bırı vardı baba ogul paraları cıkısmadı sanırım.cocuk oyle bı bakıyodu kı motora ıcın sızlar.bende kac para dıye sordum gecmıs gun bı para soyledı satıcı basıp parayı bınıp gıtmıstım.adam faturayı keserken ben motorun sagına soluna bakıyodum.cocuk abı bız alcaktık onu deyıp gozumun ıcıne allah belanı versın bakısı atmıstı.ah lı mal yaramıyo demekkı....
    KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)