Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

2005 zx10r mı 2004 yzfr1 mi YARDIM :(

REKLAM ALANI

Arkadaşlar 2 motor var kararsız kaldım tecrübe ve bilgilerinize danışmak istedim. 2 makinede orjinal 14binde. zx10r lastiklerine kadar fabrika çıkışlı r1 ise ekstra olarak komple boğazdan akropovic egzoz sistemli..yürür ve motor kısmında herhangi bir problem olmadığını varsayarsak sizce hangisi daha önce tercih edilebilir. makinelerin kronik sorunlari hakkında bilgi ve tecrübelerinizi benimlede paylaşırsanız sevinirim. vaktini ayırıp cvp yazan herkese şimdiden teşekkür ederim. ha birde fiyat konusunda kawa 17bin yamaha 18750 tekrar teşekkürler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tr_select - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Flame-ALPER konuya bekleniyor eski zx10r kullanıcısı olarak
    DEMENDE bunu beğendi.

flame - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Mt-09,Derbi Gpr 125 Nude
    Aha tam benlik konu.Iki markanın da 2005 modelini kullandım.R1 8000km zx10r ise 61000km Tam yorum yapmadan önce model yıllarını öğrenebilirmiyim?
    DEMENDE bunu beğendi.

kawa 2005 model yamaha 2004 model...tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim

Motosikleti
    Zx10u sattıgıma hala pişmanım..Bence en güzel kasası 2005.Km konusunda emin olmaya çalışın.Yağ yakar çünkü fazla güçludur.Model yılına göre tabi.Elinizde kalmaz,ram airda kanallarda sorun yok ise yola gülle gibi yapışır.Gayet kolay kullanımlidir ve hafiftir...Sesi inanılmaz güzeldir...O yılların en güçlu litrelik makinesidir...Temiz ise kaçirmayin.Ben R1in o kasasıni beğenmiyorum.Zaten viraj kabiliyetsizligi sebebiyle yamahacilarda pek haz almaz...
    DEMENDE ve forewer bunu beğendiler.

çok teşekkür ederim.. peki şöyle bişey sorsam.. acil bi durumda satmaya kalktığımda hangisi daha kolay elden çıkarılır ve birde yamahada yedek parça diğer markalara göre daha ucuz sanırım. kawaların yedek parça sorunu ve genel anlamda fiyatları konusnda bilginiz varmı acaba. hangisi yedek parça konusunda daha avantajlı durumdadır.

Motosikleti
    2007den beri sıfır km ve 2.el 5 kawa alıp sattim ve hiç parça sıkıntısi çekmedim...parça Fiyatı nispeten yüksektir.%10-15 arası.Hiç bir japonun honda kadar 2. Eli yok.diğer 3 büyük alınır satilir ama honda kadar hızlı değil...

Telefondan giriyorum.imla hataları için özür dilerim.
    DEMENDE ve forewer bunu beğendiler.

estağfirullah imla hataları problem değil bizde çok düzgün yazamıyoruz sonuçta çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için gerçekten kafamdaki fikirler biraz daha netleşti.. forum sitelerini bu yüzden seviyorum

Motosikleti
    Önemli değil yardımci olabildiysem ne mutlu bana...Zx10 gerçekten iyiyse hiç pişman olmazsınız.Km doğrulugundan sonra pistten çıkma olmadıgina emin olun...

zx10 manisada..memleketiniz izmir sanırım belki makineyi biliyosunuzdur yakınsınız yeşil renk bir zx10.. isterseniz ilanınıda gönderebilirim belki bilginiz vardır makineden kardeşim

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    o iki kasa arasında kesinlikle zx10r derim.fakat gen1 de yani 4-5 yılı kasasında bir seri yan grenajların iç aparatları nedeniyle zamanla şasede ezik yaratabiliyormuş.Bir ara baya araştırmıştım zx10r ın 04-05 kasasını.alırken dizlerin geldiği yere yakın grenaj altlarına dikkat et.Kawa o yıllarda sorun yaşayan motorları geri toplamış ve ücretsiz grenaj aparatı ve şase değişimi yapmış fakat bu türkiyede yapıldımı bilmiyorum
    tr_select ve DEMENDE bunu beğendiler.

Türkiye'de de yapıldığını pek zannetmiyorum ama bunu ilk kez duydum bende.. buda yararlı bir bilgi değerlendirmede etkili olacaktır teşekkür ederim kardeşim

Motosikleti
    Türkiye'ye o serisi gelmedi.İlk defa rötarlı model almamızın kaymağını yedik.Zx10'umu 2007de 2005 model aldım.Bir süre orjinal motoruyla kullandım ve çook çok memnundum.2008de komple blok dahil motor aksamına ait bütün parçaları değişti.Dolu haliyle 49000,orjinal motoruylada 12000km kullandım.Toplam 61000km.Ram air,grenaj,şasi,gösterge,far veya diğer motor harici hiç bir aksamda sorun yaşamadım.Sadece arka sol artçı basamağı kırılmıştı.

Linki verirseniz sevinirim.Manisa,Manisa-Turgutlu,Manisa-Salihli ve Akhisarda çevrem geniştir.
    Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)

manisa-turgutluda motor.. bir bakarsanız sevinirim. insallah bildiğiniz bir motordur :S

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-kacirmayinn-orjinal-zx-10-r-14000km-de-134565168/detay/

Motosikleti
    Hah işte benim çöplüğüm.Yarın hatırlatmak için pm atın.Bu saatte öğrenemem fakat yarın size secerisini veririm.Hatta kendi ustamda Turgutlu'da.Onunla kontrole gidebilirsiniz.Gerçi o biliyordur büyük olasılık durumunu.
    DEMENDE ve initial-D bunu beğendiler.
    Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)

peki çok teşekkür ederim.. yarın hatırlatacam tekrardan.. tekrardan çok teşekkür yardımlarınız için umarım olumlu olur herşey...
    flame bunu beğendi.

beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    Alıntı DEMENDE adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    manisa-turgutluda motor.. bir bakarsanız sevinirim. insallah bildiğiniz bir motordur :S

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-kacirmayinn-orjinal-zx-10-r-14000km-de-134565168/detay/
    kendi nacizane yorumumu yapayım ... Kesinlikle bilgim yok sadece dışarıdan gördüğüm kadarıyla . Aynaları yok bir kere , bence düşünülmesi gerekir. İlan açıklaması iç açıcı değil, bakımsız ve özensiz. Sanki çok bilinçli bir kullanıcı değilmiş gibi geldi ...
    forewer bunu beğendi.
    Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?

yorumun için çok teşekkürler kardeşim..aynı şekilde bende öyle düşündüm.. sanki motoru biyerden bulmuşta uzaktan yakından alakası olmayan birisinin ilanı gibi.. motor sol tarafına düşmüş sanıırm çizikler var grenaj çizgileride sol tarafta pek yerinde durmuyo gibi.. sezona göre de fiyatı pazarlık payının olmasıyla birlikte makul gibi olduğundan aklıma yatar gibi..mekanik olarak sorunu olmasın grenaj hasarları düzeltilir kanaatindeyim... umarım tabiri caizse leş bir makine değildir öyle temenni ediyorum
    beko12345 bunu beğendi.

Motosikleti
    YAMAHA TENERE XT660Z
    o model motorun nasıl hala fabrika lastikleri duruyor ben onu anlayamadım .hiç yere değmese kendiliğinden erir çatlar bayatlar lastik yaa

Motosikleti
    Benim tek kuşkum pist motosikleti olması...Piyasası normal.15 ile 17 arası oynar 2005 kasaların.Bu serinin motoru biraz daha dayanıklıdır.50000deki makinede bile sorun çıkmaz.

Beko12345'in dediğinede katılıyorum.Haklı.Fakat sorup soruşturmadan yorum yapmıyorum şimdilik yarın öğreniriz...

speed_dream haklısın.Ondan pist makinesinidir belki diyorum ya...Ben daha 10000km dayanan ss lastiği görmedim bırakın bu kadar yıl geçmesini...

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)