İstanbul Park'ta pist günü varmış!!!!
http://www.intercitypark.com/etkinlikler/01-eylul-2013-intercity-istanbul-park-pist-gunleri/
İstanbul Park'ta pist günü varmış!!!!
http://www.intercitypark.com/etkinlikler/01-eylul-2013-intercity-istanbul-park-pist-gunleri/
barkin abi ben bisikletimle girsem olmaz mi motorum yokta
Hayattan Motorumu Alın Geri Neyim Kalır Ki?
Melikşah Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği (Tam Burslu)
iyiymiş.. Gerçi bizim ağır babalar pist yerine caddebostan-bostancı arası gazlamayı tercih ediyorlar ama
severek izliyoruz track day'i...
Duyuyoruz, kendilerini görüyoruz, çok seviyoruz
Ok cevabı buldum 20 dakikalık tur içinmiş 120TL bedel istediğiniz kadar seans satın alabiliyorsunuz.
İnadına mı ücreti yazmıyorlar? Sıkça sorulan sorularda da yok ....
Piste yalan makinesi derler.
Nice dekman "yol eğitmeni", "ileri sürüş bilmemnesi", "filanca enduro kılımbımı" "Apaçi reisi Zülküf aga" gibi çok bilenlerin ziyan oluşuna veya patlayışına pistlerde şahit olunmuştur.
Bu sebeple pist şifalıdır: Laoratuvar ortamında motor sürmektir.
120TL yazılmış seans başı. 2 depo yani.
Maddi imkanı olmasına rağmen gitmek istemeyenin bu işleri baltalama/karalama çabasını çok seviyorum.
Bilinmezlik korkusunu en saf haliyle ifade ediyor.
Slmlr
Brkn
120 lira 2 depo değil 1 depo sayılır demekki benim için daha mı uygun oluyo :p
aslında denemek lazım zaten en korktuğum şey asfalt bozuklukları orada böyle bi derdim olmaz
Pist iyidir.. Birgün piste sokabileceğim bir motorum olduğunda bende gidip denemek, mümkünse patlamadan eve geri dönmek isterim
Fiyat gayet uygun bence çünkü başka alternatifi yok gibi birşey :D bilgilendirme için teşekkürler Barkın başgan.
amme hizmeti mi yapıyorlar? neden bu kadar içerlediniz ki?
ha bu arada motosiklet bilmeden motosiklet eğitimi verenler tü kaka da, siyaset teorisi bilmeden ağız burun kıranlar cici mi?
her neyse konuyu dağıtmayayım, güzel bir şey, caddede herkesin hayatını tehlikeye atacaklarına inşallah pistlere yönelir konu arkadaşlar.
120 gayet mantıklı
Kenan ı da çağırın..
Pisti öğrensin....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)