İlk Cezamı Yedim Hayırlı Olsun...Polisle Geçen Diyoloğumuz...
Reklamlar
-
23 Ağustos 2013, 14:37
Negüzel 1600 ü verip polisi dövebiliyouz.
Parayı karakolamı yoksa vergi dairesinemi yatırıyoruz ?
Dövmek istediğimiz polisi seçebiliyormuyuz ?
İstediğimiz yerinden başlayabiliyormuyuz ?
Sopa muşta vesaire kullanmak istersek ekstra ücretemi tabii ?
Reklamlar
-
23 Ağustos 2013, 14:48
Filmi ne zaman çıkıyormuş?
-
23 Ağustos 2013, 15:09
Onay Bekliyor.
Bu mesaj yönetici tarafından değiştirilmiştir.
-
23 Ağustos 2013, 15:14
Bende Antalyada yaşıyorum. Ve güllük - ışıklar - yüzüncü yıl - sanayi - yalım taraflarında çok dolaşıyorum. Benide çok durduran oluyor ama hiç biriside böyle birşey yapmadı. Gerek yunuslar gerek asayiş ekipleri gerek şahinler gerek ise trafik ekipleri. Açıkçası pek inandırıcı gelmedi bana. Özellikle Antalya gibi turist kaynayan bir şehirde böyle bir olayın yaşanması imkansız gibi geliyor bana. O polis o üniformanın verdiği sorumlulukları taşımakla yükümlü, hele ki şarampol dediğiniz yer en kalabalık yerlerden birisidir. Öyle birşey olacağını sanmam.
-
23 Ağustos 2013, 15:31
Sinan Er adlı üyeden alıntı
Negüzel 1600 ü verip polisi dövebiliyouz.
Parayı karakolamı yoksa vergi dairesinemi yatırıyoruz ?
Dövmek istediğimiz polisi seçebiliyormuyuz ?
İstediğimiz yerinden başlayabiliyormuyuz ?
Sopa muşta vesaire kullanmak istersek ekstra ücretemi tabii ?
bende bunu soracaktım.
-
23 Ağustos 2013, 16:38
Chronix adlı üyeden alıntı
Motoruna atıl kurt deseydin hava dolu 4 yumruğa gerek kalmazdı
İyi güldüm buna :D
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
-
23 Ağustos 2013, 16:57
Adam bildiğin roman yazmış ama kolpaçino romanı sen polis dövsen seni kimse kurtaramaz kardeşim görev başındaki adamı dövüceksin sora tanıdıklarım var çıkardı geç bu işleri :D
-
23 Ağustos 2013, 17:08
-
23 Ağustos 2013, 17:29
ZİYAAA
hikayenin doğruluğunu tartışmayacağım doğru olduğunu varsayarak (!) söylüyorum
olayın en başından beri atarlanan kişiye polis bir yumrukla -ha öyle bişey olmaz da -az bilem yapmış
-
23 Ağustos 2013, 17:36
valla kardeş 4 tane vurmakla iyi yapmışsın. ben burada rahatladım. öyle polise az bile. gerçek olup olmadığı tartışılır tabi.
-
23 Ağustos 2013, 17:48
Bırakın allah aşkına bu işleri
-
23 Ağustos 2013, 18:00
2 hafta önce benim yediğim ceza ve polisle geçen diyaloğum; he bu arada yer harbiye kız arkadaşım kasksız, u dönüş olmayan yerden u dönüyorum ekip otosu halaskargazi cd.de kaldırımda soteye yatmış göz göze geliyoruz çek diyor sağa çekiyorum;
polis:iyi günler beyefendi evraklarınız lütfen,
ben: iyi günler memur bey buyrun evraklarımız,
polis: arkadaşın kaskı yok ayrıca u dönüş yaptınız,
ben:evet kız arkadaşım kask takmadı ama yok değil aslında topcase da, öğle yemeği için ofisten çıkmıştık
kısa mesafe ve sıcak olduğundan takmadı, bide gideceğimiz yeri geçtik o yüzden kontrollü bir şekilde u döndüm
polis: ceza yazmak zorundayım
ben:yapmayın memur bey burada kuryesi,paket servisçisi fink atar ehliyetsizi ruhsatsızı sizde biliyorsunuz şurada 10 motoru çevir
3 ünün evrağı vs.tamdır kalanlar malum, bizemi çıktı piyango ltf yapmayın,
polis:kız arkadaşınız kask takmadığı içinde ona da ceza kesmem gerekir aslında
ben: e yok artık daha neler o kadarda değil yapmayın lütfen
polis:işlem yapmam lazım üzgünüm
ben: ya memur bey şimdi u dönüş diyorsun 2 tekerim ben trafiği aksatmam engellemem döndük işte bu kadarda
problem edilecek bir durum değil biraz anlayış ltf.
polis:tamam ama kurallar açık kız arkadaşınız için bir işlem yapmıyorum ama size ceza yazacam
ben: e peki nedir günahımız?
polis: en düşük maddeden gösterecem 77 TL , 15 gün içinde öderseniz 56 TL e düşer.
ben:e iyi bari yapacak bişey yok öğlen yemeğe çıkalım dedik yemek parası gitti aç kaldık simite talimiz desenize
polis: buyrun makbuzunuz teşekkürler, iyi günler.
ben: ben teşekkür ederim iyi görevler
-
23 Ağustos 2013, 18:05
Geçmiş olsun. Okurken bile hiddetlendim... Bana da denk geliyor sakin cevap vermeye çalışıyorum...
-
23 Ağustos 2013, 19:35
iyi güldüm.... güzel yorumlar...
-
23 Ağustos 2013, 19:38
http://inciswf.com/1277738426.swf
-
23 Ağustos 2013, 19:46
polis hakkında şikayetçi olabilirsin.
-
23 Ağustos 2013, 19:55
-
23 Ağustos 2013, 20:45
Nolmus nolmus ziyaaa of antayaaaa aninda 3 tane ekip gelir oraya seni de paketleyip kutuya koymasinlar sonra isin sonuna bak polislerin nasil sahin kovaladiklarini gordum olumune antalyada calistigim zaman o bana yetmisti...
-
23 Ağustos 2013, 21:08
Arkadaşım , direk mahkemeye koş, idari para cezasına karşı bi dilekçe yaz, çok bişi de yazmana gerek yok ilk o vurdu refleks olarak ben de vurdum dersen ceza iptal edilebilir 1600tlden olma bence geçmiş olsun. 1600 çok para
-
23 Ağustos 2013, 21:14
otopsici adlı üyeden alıntı
harbiden ülkeye demokrasinin geldiğine emin oldum
oturma eylemi yap seni komalık etsinler
polis döv 1600 tl
tıpkı hakime küfretmeyle yapma arasındaki fark gibi
bakana saldırıp da serbest kalındığı gibi de...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:12 ----------
evilded adlı üyeden alıntı
Arkadaşım , direk mahkemeye koş, idari para cezasına karşı bi dilekçe yaz, çok bişi de yazmana gerek yok ilk o vurdu refleks olarak ben de vurdum dersen ceza iptal edilebilir 1600tlden olma bence geçmiş olsun. 1600 çok para
refleks olarak dört kere vurulmaz.
anlayana sivrisinek saz anlamayana sazı sokmasan da olur (imza istek üzerine değiştirilmiştir).
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)