bugün bende gördüm antalyada hertaraf yunus kaynıyor artık. Direk aynaları açtım çevirmediler
En son ödedidiğim 343 tl lik cezadan sonra prensip olarak yeni alacağım motorda plaka kullanmayacağım. Plakasız yakalanmak daha ucuz, zaten Elazığ'da beni yakalayabilme ihtimalleri imkansıza yakın. İstanbulda ise plakayı sırt çantasında taşımak lazım.
maşallah yaptığının faydasını görmüşsün sende poliste
ara ara ceza sorgulaması yap bu saatten sonra plakana devamlı ceza gelir emin ol
Sen polise 4 yumruk attın , seni karakola aldılar ve sağ sağlim eve gittin sonunda . Yapma Allah aşkına , seni varya tanınmayacak hale getirirler o sebeple karakola götürürlerse , sonrada düştü diyip geçerler . 1 ayda zor toplarsın kendini .
Bakmışsın birinin kafasına sıkar nefsi müdafa olur yada milletvekilinin körpe çocuğu karşısında esas dururşa geçer. Her şey olabilir.
Esas duruştakilerde polis, Taksim de halka karşı kendilerine göre ikinci Çanakkale destanını yazdıklarını söyleyenlerde polis..
Gülmekten okuyamadım.Diyalog oldukça filmsi.Sen 4 tane vuracan seni sakin sessizce karakola götürecekler.Sonra tanıdıkların araya girecek hiçbir şey olmamış gibi evine gideceksin.Alt komşumuz sarhoşken trafikçilere sadece yumruk salladığı için hapiste.Polis abilerim öyle bir düzenek kurmuşlar ki evire çevire dövmüşler sanarsın polisleri.Adam derdini ne hakime ne savcıya anlatabildi.Kuzu kuzu yatıyor şimdi.
Hiç inandırıcı değil polise 4 tane yumruk atsan yanındaki arkadaşları sana 10 tane atarlardı.
Ayrıca karakoldan bu kadar kolay çıkamazdın.
herkes haddini bilmeli. polis polisliğini bilecek. ceza kesilecek bir durum varsa normal bir konuşmayla konuşur cezayı kesersin sonrada iyi günler der gidersin. arkadaşın anlattığı gibi bir durum olduysa haklı bence. üniformasına güvenipte devletin verdiği yetkiyi kötüye kullanan egolarını tatmin etmeye çalışan memurlar çok malesef
yalns yapmssn kardesm tamam diyip geccen ne inatlasiyonki polisle durduk yere 1600 tl ceza yemissn yazık
karın boşluğuna yumruk ki belli karaciğere denk getirmişsin! adam 2 büklüm olmuş, sonra surata ya direkt yada kroşe geçirip yada aparkat belkide yere sermişsin yerdeykende tekmelemişsin vs. adamın bilmem neresinden kan alırlar KAN!
Atma ziya hepimiz din kardeşiyiz Şu zamanlarda okuduğum en komik en saçma hikaye
Motoruna atıl kurt deseydin hava dolu 4 yumruğa gerek kalmazdı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)