bütün bu abilere ek olarak, KHALDERA, WOZZY abiler. Shadow topiğinde hiçbir soruyu cevapsız bırakmazlar. Ben daha bişey sormadım gerçi ama takipteyim =D Allah hepsinden razı olsun.
bütün bu abilere ek olarak, KHALDERA, WOZZY abiler. Shadow topiğinde hiçbir soruyu cevapsız bırakmazlar. Ben daha bişey sormadım gerçi ama takipteyim =D Allah hepsinden razı olsun.
Acayüp
Satoyama(umarım doğru yazdım)
Tr_Select
Felon
Extrada bunlar var
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
Mengu16 abiyide unutmamak lazım tabi...
anladığım bir konuda arkadaşlara yardım etmek veya sorunun çözümünde ihtimalleri değerlendirmek sonuca ulaşmak gurur verici bir olay nitekim kardeşlikte bunun için var burada isimleri yazılan veya yazılmayan çoğunu yazılarından tanıdığım veya tanımadığım tüm mt ye gönül vermiş kendisi arızalı(teknik konulara)motoru arızasız yardımsever dostlara teşekkürü bir borç bilirim,iyiki varsınız mt teknik servis ekibi...
Bence; coq , flame , ForzaBJK de eklenmeli
Kimse bizi yazmamış Halbuki zamanında bu ülkede hyosung un satışını çok arttırdım
motosiklet camiasında birbirimize yardım etmek şart diye düşünüyorum.
motorcu olmanın motosikletci ruhu taşımanın yegane şartıdır bu.insanda bu ruh yoksa sadece motosiklet kullanıcısıdır motorcu değildir bana göre.
burada adı geçen ve geçmeyen yardım sever arkadarların hepsine sonsuz saygılar
yardım severlerin içine mete hanı yazmayı unutmuşlar..
ara sıra mondial 150 max sayfasını takip ederim orda da iki arkadaş var tolga can ile cenkito neyi var neyi yok motorun anlatırlar,
wolf sayfasındada tahsins adem80 fat280 eğelim tsubasa birde gezgin abimiz var karşılıksız bilgi verirler,
sağolsunlar var olsunlar
ybr topiğinde de F54 fatih bildiğini söyler yardımcı olur cbf çekiştirir dururdu sonra kendi sıfır cbf aldı ah toprağım benim...
Satoyama ile bizim Tolgayı (Tolme) unutmuşum pardon...
ben tembelim beyler fasulyeyim...
Samet ABi nikin sametegir diye okunuyor benim suçum nekine...
İrfanı ve Emrah ı tek geçerim....
Bu ne sabır , bu ne yardım isteği....
Helal olsun...
alper sende kingsin ama zamanında ...şimdi elini ayağını çektin ortamdan..yeni nesil üyeler seni pek tanımaz...
adını yazarım hadi len ordan falan derler...
Yav abi tam dedim ki 'aha Eyüp abiyi yazmamış hemen yardırayım' ama bi baktım sonunda ballandırmışsın !!
sen hele bi tekirdağ tarafına gel.. bizi bide serengeti ovalarında gör metehandro! :D
ya döveyim yada Göz doktoruna götüreyim seni lem pandoş..bi gözünü kaydırda oku bakalım ne yazıyo..??
ağır ıda egir yapmışınya..köftenin yağı gözlere zarar derlerde inanmazsın dimi...
senin kadar olmasada (en azından kimliklerimizde) bi ağırlığımız var bizim de... di mi...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)