Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Başlangıç Motoru Seçimimde Kararsızım.

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda Cbr 125R
    Merhaba arkadaşlar . Derbi GPR 125 fiyatı düşük olduğu için başlangıç olarak almak istiyorum fakat yakıt tüketiminin aşırı fazlalığı söyleniyor. kullanıcısı varsa 100km de ne kadar yaktığı hakkında bilgi verirse sevinirim. . Benzin tüketimi kafamı karıştırdığı için Honda Cbr 125 Almayı düşünüyorum. Fakat fiyatı fazla olmasıda kafamı karıştırıyor ( honda alırsam 0 alıcam) Yorumlarınızı bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    yiqit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha WR / X - MT03
    En azından 2-2.5 sene kullanırım diyorsan honda al kafan rahat olsun Ama yok ben az birşey tecrübe kazanıp büyütürüm dersen 2.el birşeyler bakmanı öneririm

tr_select - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Yeterince bütçen varmı ? Komple motor yapmak için 1000 eur veya 1500 tl civarlarını gözden çıkartabilirmisin ? Evet o alıcağın derbi yaklaşık yarı ömrünü tamamlamış olucaktır veya 10.000 kullanıcaksın piston gömlek silindir hepsini isteyecek. Hazır takmışken malossi veya athena veya başka bir markanın performans kitini alıcaksın. Taktıracaksın vs vs derken 1500 tl harcıyacaksın. 160 km hız görürsün sesi vız vız vız arı gibidir. Kalıbı, yol tutuşu güzeldir ama değmez....

2 zamanlı hobi motorudur. Litrelik motorunun yanına kardeş olarak alabilirsin. Zevki hidişi sesi insanı baştan çıkartır ( 2 zamanlı tutkunları için)
    Kısa ve öz 2 zamanlıdan ağzı dili vücudu herşeyi yanan biri olarak arkanı dön kaç 2 çin motor parası harcadım be zamanında

Cbr125 al ömürlük kullan dostum
    madlive bunu beğendi.

Jokeyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Henüz Yok
    Arkadaşımdada derbi motor var ama görüntüsü gerçekten çok cırtlak ve farklı duruyor insanı kıl edicek derecede ben o motoru gördükçe bi tuhaf oluyorum benden sana tavsiye eğer bütçen varsa yamaha yzf r125 al honda cbr 125 den sağlam v.b ama fiyatı fazla olsada görünüm olarak r6 ile birebir gibi

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    başlangıç motoru diyor yzf üzerinde 2 büklüm duracak bu adam cbr daha iyidir başlamak için
    Alıntı Jokeyy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşımdada derbi motor var ama görüntüsü gerçekten çok cırtlak ve farklı duruyor insanı kıl edicek derecede ben o motoru gördükçe bi tuhaf oluyorum benden sana tavsiye eğer bütçen varsa yamaha yzf r125 al honda cbr 125 den sağlam v.b ama fiyatı fazla olsada görünüm olarak r6 ile birebir gibi

Jokeyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Henüz Yok
    Cbr'den çok çabuk sıkılır motorun görünümü bi süre sonra berbat gelmeye başlar ileride racing motor düşünüyosa şimdiden 2milyar fazla katıp yzf alsa hem o kaba motorda racinge alışsa r6 v.b da 2büklüm olma gibi zorluklar çekmez enazından yzf den honda gibi çabuk sıkılmazki

Motosikleti
    Honda Cbr 125R
    Alakan İçin Çok Teşekkür Ederim Gerçekten Güzel Bi Açıklamayla Beyinimede AÇıklık Sorularıma Cevap Oldun Mantıklı Düşününce Seninle Aynı Yola Çıktım Teşekkür Ederim En Kısa Zamanda Cbr 125imle Aranızda Olurum İnşallah

---------- Mesajlar birleştirildi - 06:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:31 ----------

Teşekkür Ederim Dediğin Gibi 2-2.5 Sene Kullanırım Ve Onun İçin Dediğin Gibi Sıfır Bi Motor Alıcam Alkân İçin çok Saol

---------- Mesajlar birleştirildi - 06:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:34 ----------

Bahsettiğin Gibi Görünüşe Çook Önem Veren Birisiyim. Görüntü Olarak Derbi Hoş Bi tatmin Ettirici Cbr ın Hemen Hemen Aynı Görünümü Gibime Geliyordu (2013 Geniş Kasasının) Fakat Diğer Arkadasların yorumuyla Cbr ı Seçmeyi Düşünüyorum Yzfleride İlerleyen Senelerde İnşallah Yorumun İçin Teşekkürler

jacks0n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XMax250-TM-'20
    Dur hemen karar verme... Henüz CBF 150 yada YBR 125 öneren olmamış... Onları da bir bekle derim

MrMaydec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR250r
    Ben öneriyim ozaman ybr 125 al yağını suyunu koy yoluna bak

Re!S*33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Az kaldı alacak :)
    Alıntı MrMaydec adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben öneriyim ozaman ybr 125 al yağını suyunu koy yoluna bak

su ?
    Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir

MrMaydec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR250r
    Alıntı Re!S*33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    su ?
    Benzin sürekli zamlaninca su ile çalışan sistem yaptık bizde

garfield1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Honda CBF 150 ile başladım şu an SYM Joyride 200 kullanıyorum. Sıfır Honda alırsan 3-5 sene binersin sonra büyütmek istersin. Parçası bol, parçası ucuz, her yerde servisi var tamiri mümkün. Ama eğitim almadan motor üstüne çıkmanı önermem. İyi kask, sağlam ekipman korumalar da en az motor kadar önemli. Allah kazasız sürüşler nasip etsin kardeşim çok düşünme sonra işin içinden çıkamazsın. Birine karar ver al gitsin.

Salih_T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano Wolf 125cc, Bajaj Pulsar NS 200
    bir de çinlilere bak f/p oranı iyi olanlar derim drift ve wolf..

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    tuz+şeker kullan 2 kg toz şeker al yanına 800 gram tuz ekle (maksat muhabbet olsun)
    Alıntı Re!S*33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    su ?

bilmeyenadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hocam nacizane başlangıç motoru ve motora başlangıçla ilgili bir yazım var. Buraya koyayım ufacık da olsa bir yardımı dokunursa ne mutlu.

https://bilmeyenadam.wordpress.com/2...ora-baslangic/
    Motosiklet, eğlence, gırgır, şamata..
    Motora yeni başladım, sürecimi anlatıyorum.
    http://bilmeyenadam.wordpress.com

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)