işin komik yani Arabistan da Kuveyt de Dubai de yaşasaydık diyenler oraya gittiğinde benzin bedava olur eyvallah ama bu seferde yok aşırı çöl sıcağı yok hava filtreme kum girdi falan yine mır mır edecek...benzin ucuzlasa millet araclarından inmeyecek buda var...iki ucu boklu değnek...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Bu benzin fiyatlarina hic indirim gelmiyor mu?Burada kisin benzin fiyati biraz artar(20 cent civari oluyor bazen)ama yaz aylarinda yine duser.Bence de normali bu.Yalniz Turkiye de benzine indirim geldi diye haber gormuyorum.
Zam değil bunlar fiyat ayarlaması sadece, yanlış aktarmayalım
Aklima bi olay geldi paylasmak istedim.Gecen yaz patron Turkiye ye gezmeye gitmisti.Bi yaya yolunda durup yayalara yol verdigini soyledi.Sanirim biraz fazla yaya varmis biraz beklemis.Arka da kuyruk olmus.Hemen arkasindaki arabanin surucusu korna calip aynen sunu soylemis``HADI ABI,ARTISTLIK YAPICAK ZAMAN DEGIL BENZIN 5 TL OLDU``Ama oldum gulmekten resmen.Aglanacak halimize guluyoruz dedikleri bu olsa gerek.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)