Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Yavaş gitmek daha çok zevk veriyor , normalmi ?

REKLAM ALANI
    albaywolf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Fizy 125
    Ne kadar yavaş gidersen o kadar çok motosikletin üzerinde kalıyorsun ondandır
    emrcbk ve fatboyyy bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mezit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cb125e
    tatmin meselesi....

albaywolf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Fizy 125
    Bazen keyfine gezmeye çıkarız bir kaç kişi arabayla. Direksiyonda ben varsam 15 dakika sonra herkes horlamaya başlar

EnesBeyter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SalcanoWolfS125 Memleketi:Mudurnu/Bolu
    Yavaş gitmek iyidir
    Akan trafikten fazla yavaş olmadığı sürece tabi
    facebook.com/SalcanoMotosiklet

Sepetçioğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKİ VERSYS 650
    Yerine göre değişiyor.
    Virajlı dağ yolları oldu mu kendimi tutamıyorum
    Ama seninde dediğin gibi sahilde tın tın gezmesi de çok güzel oluyor

Jokeyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Henüz Yok
    Motorum yok ama arkadaşımın honda cbf 150 vardı tiger abartı egsoz takdırmış o motora göre abartıda olsa farklı bambaşka bi sesi vardı her akşam alıyodum sürmeyi onla öğrendim ama yinede herşey için başlangıç motoru alıcam o ayrı bişi herneyse ben şahsen caddede yavaş yavaş arabalara makas atmayı severim hele motoru bağırttırmayı çok severim mesela büyük cc motorlarda ibre zorlanınca fıtıfıtıfıtı diye kesici sesi çıkar o sese bayılıyorum kısacası motorun sesi beni baştan çıkarıyo

atreyu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '12 Ktm EXC 250
    gerçekten kimi zaman yavaş gitmek insana cok farklı bir keyif veriyor. Cross motorum olduğundan dolayı asfaltta tadını çıkartarak sürüyorum ama ne zaman toz toprak görsem hemen içine atlayıp tam gaz açmadan da edemiyorum :D

Jokeyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Henüz Yok
    Cross'un farkıda bu zaten dağ motoru keyfide toprakda tozda gazı köklemek ama tabi racinglerde bunu yapamazsın onun keyfide bambaşka :D

ufukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco venox
    her zaman yola çıkacağım zaman bu sefer yavaş gideceğim diyorum, atlıyorum makinaya , pat pat pat pat pata pata pata pata çiiiiiiiiiiiiii çiçiçiçiçi çuuuuuuuuuuuuvvvvvvvvvvvvvv
    ulan diyorum yine dayanamadım , benim için yavaş kullanmak zor zanaat

rahmi34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015Yamaha Mt 09 Abs
    tamamen bulunduğunuz ruh haliyle ilgili. bende bazen çok sakin bazen çok hırçın kullanıyorum. kafama nasıl eserse, nasıl zevk alırsam o an

Konu başlığı haydar dümene sorulan sorular gibi olmuş yavaş sürmek iyidir ama trafiğin durumuna dikkat etmek lazım otobüs minibüs bunlar ensenizde sizi takip ederken pek sağlıklı gelmiyor bana seyrek trafikte tabi güzel olur

bikerboi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    23' Piaggio Beverly S 400
    Yavaş giden arkadaşlarla toplanıp gezi düzenleyelim diyorum. Mesela Ağva'ya falan gideriz İstanbul'dan acele etmeden 2 gün gidiş- 2 günde dönüş şeklinde
    emrcbk bunu beğendi.

abeciMotoru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cb125E-SymWolf-Inazuma-XJ6 F
    tın tın giden motora saygım vardır ama tın tın giden arabalar beni çıldırtır, tın tın giderken bir anda içime canavarlar üşüşür o arabanın yanından hakaret eder gibi geçer giderim! geriye tın tınlığımdn eser kalmaz herşey sinir katsayıma bağlı. normalde sakinimdir.
    emrcbk bunu beğendi.

fatboyyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suziki GW250 Inazuma
    Alıntı bikerboi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yavaş giden arkadaşlarla toplanıp gezi düzenleyelim diyorum. Mesela Ağva'ya falan gideriz İstanbul'dan acele etmeden 2 gün gidiş- 2 günde dönüş şeklinde
    Yol boyunca özelliklede kalabalık olursak yiyeceğimiz lafın boyutunu tahmin edebiliyor musun :D

5 motosiklet saatte 30 km/h ile gidiyor, çin işkencesi gibi :D

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı emrcbk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese iyi akşamlar ya yeni yeni motorcu diyoruz kendimize 2-3 ay oldu alalı geziyoruz falan ama şöyle bi durum var hız yapmak hiç istemiyo canım elimde olsa trafikte falan hep yavaş gitcem ,mesela mahalleye geldiğim zaman atıyorum 3. vitese 20-30km hızla tın tın hiç bagırtmadan ses yok seda yok öyle bi zevk veriyo ki gezerken etrafa bakınıyorum çok rahat oluyo yormuyo ama hız yaptıgımda ne biliyim acaba korkuyorumdamı böyle oluyo bilmiyorum ama pek sevmiyorum aynı zevki vermiyo güvende hissetmiyorum kendimi, bizim burlarda yok pek sahil falan ama diyorum keşke böle ege kıyılarında bi yerde olsa akşam serinliğinde çıksam sahile sürekli orda tın tın gezsem acaba beni eve sokabilirlermi :D şaka bi yana benim gibi yavaş gitmekten hoşlanan varmı aranızda veya korkuyo olabilirmiyim hızdan?
    Ara sıra hız yapmayı sevsem de ben de uygun durumlarda trafiği aksatmadan tehlikeye sokmadan yavaş gitmeyi seviyorum.Özellikle şehir içinde yavaş yavaş gezinmeyi,şehirler arası yollarda genelde 90-110 km ile sürsemde bazen acalem yoksa zamanım varsa 70-80 km hızla etrafı seyrede seyrede hafif rüzgarın keyfini çıkara çıkara kendimi yormadan seyahat etmeye bayılıyorum.Yani gayet normal bir durum seninkisi.Trafiği aksatmadığın ve kendini tehlike sokmadığın sürece de bir sakıncası.Sürüş zevklerin göz önünde bulundurulduğunda bir sonraki motosiklet olarak sana cruiser tipi motosikletleri öneririm.
    emrcbk bunu beğendi.
    Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.

ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    Alıntı Thracian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bazen acalem yoksa, zamanım varsa 70-80 km hızla etrafı seyrede seyrede hafif rüzgarın keyfini çıkara çıkara kendimi yormadan seyahat etmeye bayılıyorum.Yani gayet normal bir durum seninkisi.
    Bursada otoban hariç hangi yolda motosiklete yasal ki zaten 80km/h Seninki pek yavaş gitmek olmuyor, yolların %99nda sürat cezası yenilebilir o hızlarda
    Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...

htmetin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Twister - honda cbf 150
    Caddede yavaş, otobanda savaş

Alıntı ferdinandd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bursada otoban hariç hangi yolda motosiklete yasal ki zaten 80km/h Seninki pek yavaş gitmek olmuyor, yolların %99nda sürat cezası yenilebilir o hızlarda
    Ayrlmış yollarda limit motosiklet için 90km.Yüzde 10 sollarken limit aşılabiliyor bu da 99 km eder.Sadece Bursa için değil bütün Türkiye için konuşuyorum.Otoban ve çevre yollarında 100km olması lazım.Ayrılmamış çift şeritli yollarda 80km.

ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    Bursadan geçerken çevreyoluna girmiştim, biçok yerde 50 yazıyordu (4/6 şerit, ayrılmış), mutlu mesud yol alıyordum... sonra biyerde 70 oldu bildiğin üzülmüştüm

Birde zırt pırt kamera koymuşlar, herkes 50 ise 50km gidiyor, çok sevmiştim o durumu Şehir içidede birsürü kamera kontrolü gördüm, ordada sürat gayet iyiydi (muhtemelen mecburen )

Genel olarak çok seviyorum trafiğini, şehrin bir ucundan diğer ucuna o süratlerde bile enn fazla 30dk, millet hızlı gidip öndeki kafileye yığılamadığından sürekli akıyordu yollar, miss gibi

Alıntı ferdinandd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bursadan geçerken çevreyoluna girmiştim, biçok yerde 50 yazıyordu (4/6 şerit, ayrılmış), mutlu mesud yol alıyordum... sonra biyerde 70 oldu bildiğin üzülmüştüm

Birde zırt pırt kamera koymuşlar, herkes 50 ise 50km gidiyor, çok sevmiştim o durumu Şehir içidede birsürü kamera kontrolü gördüm, ordada sürat gayet iyiydi (muhtemelen mecburen )

Genel olarak çok seviyorum trafiğini, şehrin bir ucundan diğer ucuna o süratlerde bile enn fazla 30dk, millet hızlı gidip öndeki kafileye yığılamadığından sürekli akıyordu yollar, miss gibi
    Bursa'nın şehir içi o şekilde.Karacabeyde oturuyorum Bursa'ya geldiğimde şehir içinde 50yi geçmiyorum.Bursa büyük bir şehir olmasına rağmen trafiği son derece akıcı.Bursa içinde yavaş dolaşmak baya zevkli.Birde çevre yollarında ve otobanlarda düşük hızlarda kullanmak gerçekten tehlikeli her an bir kamyoncuyla akraba olabilirsiniz.

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)