Ne kadar yavaş gidersen o kadar çok motosikletin üzerinde kalıyorsun ondandır
Ne kadar yavaş gidersen o kadar çok motosikletin üzerinde kalıyorsun ondandır
Bazen keyfine gezmeye çıkarız bir kaç kişi arabayla. Direksiyonda ben varsam 15 dakika sonra herkes horlamaya başlar
Yavaş gitmek iyidir
Akan trafikten fazla yavaş olmadığı sürece tabi
facebook.com/SalcanoMotosiklet
Yerine göre değişiyor.
Virajlı dağ yolları oldu mu kendimi tutamıyorum
Ama seninde dediğin gibi sahilde tın tın gezmesi de çok güzel oluyor
Motorum yok ama arkadaşımın honda cbf 150 vardı tiger abartı egsoz takdırmış o motora göre abartıda olsa farklı bambaşka bi sesi vardı her akşam alıyodum sürmeyi onla öğrendim ama yinede herşey için başlangıç motoru alıcam o ayrı bişi herneyse ben şahsen caddede yavaş yavaş arabalara makas atmayı severim hele motoru bağırttırmayı çok severim mesela büyük cc motorlarda ibre zorlanınca fıtıfıtıfıtı diye kesici sesi çıkar o sese bayılıyorum kısacası motorun sesi beni baştan çıkarıyo
gerçekten kimi zaman yavaş gitmek insana cok farklı bir keyif veriyor. Cross motorum olduğundan dolayı asfaltta tadını çıkartarak sürüyorum ama ne zaman toz toprak görsem hemen içine atlayıp tam gaz açmadan da edemiyorum :D
Cross'un farkıda bu zaten dağ motoru keyfide toprakda tozda gazı köklemek ama tabi racinglerde bunu yapamazsın onun keyfide bambaşka :D
her zaman yola çıkacağım zaman bu sefer yavaş gideceğim diyorum, atlıyorum makinaya , pat pat pat pat pata pata pata pata çiiiiiiiiiiiiii çiçiçiçiçi çuuuuuuuuuuuuvvvvvvvvvvvvvv
ulan diyorum yine dayanamadım , benim için yavaş kullanmak zor zanaat
tamamen bulunduğunuz ruh haliyle ilgili. bende bazen çok sakin bazen çok hırçın kullanıyorum. kafama nasıl eserse, nasıl zevk alırsam o an
Konu başlığı haydar dümene sorulan sorular gibi olmuş yavaş sürmek iyidir ama trafiğin durumuna dikkat etmek lazım otobüs minibüs bunlar ensenizde sizi takip ederken pek sağlıklı gelmiyor bana seyrek trafikte tabi güzel olur
Yavaş giden arkadaşlarla toplanıp gezi düzenleyelim diyorum. Mesela Ağva'ya falan gideriz İstanbul'dan acele etmeden 2 gün gidiş- 2 günde dönüş şeklinde
tın tın giden motora saygım vardır ama tın tın giden arabalar beni çıldırtır, tın tın giderken bir anda içime canavarlar üşüşür o arabanın yanından hakaret eder gibi geçer giderim! geriye tın tınlığımdn eser kalmaz herşey sinir katsayıma bağlı. normalde sakinimdir.
Ara sıra hız yapmayı sevsem de ben de uygun durumlarda trafiği aksatmadan tehlikeye sokmadan yavaş gitmeyi seviyorum.Özellikle şehir içinde yavaş yavaş gezinmeyi,şehirler arası yollarda genelde 90-110 km ile sürsemde bazen acalem yoksa zamanım varsa 70-80 km hızla etrafı seyrede seyrede hafif rüzgarın keyfini çıkara çıkara kendimi yormadan seyahat etmeye bayılıyorum.Yani gayet normal bir durum seninkisi.Trafiği aksatmadığın ve kendini tehlike sokmadığın sürece de bir sakıncası.Sürüş zevklerin göz önünde bulundurulduğunda bir sonraki motosiklet olarak sana cruiser tipi motosikletleri öneririm.
Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.
Caddede yavaş, otobanda savaş
Bursadan geçerken çevreyoluna girmiştim, biçok yerde 50 yazıyordu (4/6 şerit, ayrılmış), mutlu mesud yol alıyordum... sonra biyerde 70 oldu bildiğin üzülmüştüm
Birde zırt pırt kamera koymuşlar, herkes 50 ise 50km gidiyor, çok sevmiştim o durumu Şehir içidede birsürü kamera kontrolü gördüm, ordada sürat gayet iyiydi (muhtemelen mecburen )
Genel olarak çok seviyorum trafiğini, şehrin bir ucundan diğer ucuna o süratlerde bile enn fazla 30dk, millet hızlı gidip öndeki kafileye yığılamadığından sürekli akıyordu yollar, miss gibi
Bursa'nın şehir içi o şekilde.Karacabeyde oturuyorum Bursa'ya geldiğimde şehir içinde 50yi geçmiyorum.Bursa büyük bir şehir olmasına rağmen trafiği son derece akıcı.Bursa içinde yavaş dolaşmak baya zevkli.Birde çevre yollarında ve otobanlarda düşük hızlarda kullanmak gerçekten tehlikeli her an bir kamyoncuyla akraba olabilirsiniz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)