Yavaş gitmek daha çok zevk veriyor , normalmi ?
Reklamlar
-
22 Ağustos 2013, 21:20
Herkese iyi akşamlar ya yeni yeni motorcu diyoruz kendimize 2-3 ay oldu alalı geziyoruz falan ama şöyle bi durum var hız yapmak hiç istemiyo canım elimde olsa trafikte falan hep yavaş gitcem ,mesela mahalleye geldiğim zaman atıyorum 3. vitese 20-30km hızla tın tın hiç bagırtmadan ses yok seda yok öyle bi zevk veriyo ki gezerken etrafa bakınıyorum çok rahat oluyo yormuyo ama hız yaptıgımda ne biliyim acaba korkuyorumdamı böyle oluyo bilmiyorum ama pek sevmiyorum aynı zevki vermiyo güvende hissetmiyorum kendimi, bizim burlarda yok pek sahil falan ama diyorum keşke böle ege kıyılarında bi yerde olsa akşam serinliğinde çıksam sahile sürekli orda tın tın gezsem acaba beni eve sokabilirlermi :D şaka bi yana benim gibi yavaş gitmekten hoşlanan varmı aranızda veya korkuyo olabilirmiyim hızdan?
Reklamlar
-
22 Ağustos 2013, 21:23
-
22 Ağustos 2013, 21:30
Trafik kuralları belli aksatmadığın ve tehlike oluşturmadığın sürece istediğin gibi gidebilirsin. Yalnız Ege'de oldukça tehlikeli araç kullanılıyor haberin olsun. Özellikle kırsalda, İstanbul'a geldim rahat ettim
-
22 Ağustos 2013, 21:32
trafikte kuralları aksatmıyorum ama enseme yapışan kamyonetler otobüsler olunca hız yapmak gerekiyor yoksa trafikte normal seyir halindeyim
-
22 Ağustos 2013, 21:33
ben bazen yavaş giderim tın tın ayrı bi hava katıyor gibi oluyor bazen de normal yani kafama göre ama düşük devirde kullanmak zararlı diye biliyorum 2de 20-30la gitsen motora zarar vermez hem de
-
22 Ağustos 2013, 21:35
katiliyorum sana, yavas gitmekten bende zevk alirim.
-
22 Ağustos 2013, 22:10
benimde hoşuma gidiyor ama şu sıralar ne olduysa çok sert kullanmaya başladım motoru ruh halimle alakalı muhtemelen...
-
22 Ağustos 2013, 22:33
ben hiç yavaş gidemiyorum,duygusal bir patlama yaşamadığım sürece yavaş kullanamıyorum,kullanmaya çalıştığımda da çok sık dalıyorum eğer aşıksan veya birini aklından çıkaramıyorsan yavaş gitmen normal ama herşey yolunda olduğu halde yavaş gitmekten zevk alıyorsan bu da sana özel bir durumdur diye düşünüyorum artık ne deyim....ben ise çok sert kullanıyorum yine bu aralar,sık sık kaza videoları izliyorum,güvenli sürüş eğitimleri izliyorum,okuyorum ama motora binince sanki üzerinde ki ben değilmişim gibi oluyor,pist gibi bir yer var artık oraya gidip orda yakıyorum motoru...
-
22 Ağustos 2013, 22:39
-
22 Ağustos 2013, 22:46
Ohh benim gibi yavas surmeyi sevenleri gordukce daha bi rahatladım :D bazen böle cuplı apaciler egzos bagırta bagırta geciyo yanımdan nasıl deliriyolar varya sanki dunya sampiyonası falan bitise 100 metre kala 1.yi gecmisler öyle basıyolar bende sadece gülerek etrafıma bakıyorum :D
-
22 Ağustos 2013, 22:47
Yeri geliyo tın tın kafama esiyo yüksek devirler. Ruh halim nasılsa sürüşümü çok etkiliyor
-
22 Ağustos 2013, 22:49
Hani boyle kolay kolay bulunamayan ender bir cikolatalardan bulursun. Tadini cikara cikara, o anI tamamen yasamak icin yavas yavas yersin ya. Oyle birsey. Bazen tam gaz gitmek istersin bazende etrafta olan biteni izlemek, keyif almak
-
22 Ağustos 2013, 22:50
serdar1547 adlı üyeden alıntı
ben hiç yavaş gidemiyorum,duygusal bir patlama yaşamadığım sürece yavaş kullanamıyorum,kullanmaya çalıştığımda da çok sık dalıyorum eğer aşıksan veya birini aklından çıkaramıyorsan yavaş gitmen normal ama herşey yolunda olduğu halde yavaş gitmekten zevk alıyorsan bu da sana özel bir durumdur diye düşünüyorum artık ne deyim....ben ise çok sert kullanıyorum yine bu aralar,sık sık kaza videoları izliyorum,güvenli sürüş eğitimleri izliyorum,okuyorum ama motora binince sanki üzerinde ki ben değilmişim gibi oluyor,pist gibi bir yer var artık oraya gidip orda yakıyorum motoru...
Hayalet sürücü... :D
-
22 Ağustos 2013, 22:52
her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır bence motor içinde geçerli demekki
-
22 Ağustos 2013, 23:04
Bende mümkün olduğunca yavaş sürüyorum.arkamda araç yoksa yol boşsa hele offf tadından yenmiyor :D
-
22 Ağustos 2013, 23:05
-
22 Ağustos 2013, 23:08
İnsanın nasılda canını çektiriyosunuz :D valla anlatılmaz bişey benim için bide böle benim yaşadığım duyguları yaşanlarıda görünce dahada mutlu zevkli oluyorum , şimdi köpeğe mama vermeye indim motoruma birazcık sevdim gece olmasa çıkıp turlıcaktım ama bu saatte yalnız başımada pek çıkmak istemiyo canım :D
-
22 Ağustos 2013, 23:12
emrcbk adlı üyeden alıntı
İnsanın nasılda canını çektiriyosunuz :D valla anlatılmaz bişey benim için bide böle benim yaşadığım duyguları yaşanlarıda görünce dahada mutlu zevkli oluyorum , şimdi köpeğe mama vermeye indim motoruma birazcık sevdim gece olmasa çıkıp turlıcaktım ama bu saatte yalnız başımada pek çıkmak istemiyo canım :D
Ya, değil mi. Aynısı bana oldu şimdi sen söyleyince de...
Şimdi çık, brandası, kilidi, kilidi, kilidi, alarmı... Elbisesi, montu, zartı, kaskı...
Çıksam mı yine de acaba :D
(Aldık konuyu ehl-i keyf konusu yaptık)
-
22 Ağustos 2013, 23:19
:D aynen öyle bide apartmanın girişi dar bizim çıkarmak ayrı bi dert oluyo gündüz olsa sorun değilde otomatik ışık söndüğü zaman sorun oluyo adı otomatik ama manuel :D
-
22 Ağustos 2013, 23:42
emrcbk adlı üyeden alıntı
adı otomatik ama manuel :D
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)