3000 tl bütçem var.hangisini almalıyım sizce? 3000 liraya kadar başka tavsiye edeceğiniz model var mı?
Son olarak plaka ruhsat masrafı ne kadar tutar?
3000 tl bütçem var.hangisini almalıyım sizce? 3000 liraya kadar başka tavsiye edeceğiniz model var mı?
Son olarak plaka ruhsat masrafı ne kadar tutar?
ehliyet, kask, dizlik, mont, eldiven...
Ekipman tamsa Lifan Emisol iyidir torku yüksektir titreşim azdır Driftte iyidir wolfta hepsi iyi hangisini beğenirsen onu al
3000 e motor. plaka ruhsat sigorta dünyanın parası. yerinde olsam ybr cbf150 alırdım. ama illa sıfır alacam dersen tabi karar senin. ama japon mallarına bi bak hiçdeğilse kaliteliye binersin. hem hazır plakası şuyu buyu olur.satarken de o kadar zarar etmezsin
şahsi fikrim
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:12 ----------
değiştirme yapmadan önce sadece drift yazını okudum ben yazdım sen değiştirmişsin
birGarip..
Wolf veya drift derim bende . Ama wolf ağır basar büyük ihtimalle .
wolf u avatar resmi yaptığına göre karar verilmiş gibi duruyor..
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:04 ----------
japon malı mı ?
hocam senin tavsiye ettiğinin motordan geçtim, o motorun üstünde 1 tane japon malı parça bulabilirsen öpte başına koy
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
motor önermeye artık çekinir oldum. Her önerilen motora bi bahane bulunuyor. Kafana hangisi yatarsa onu al.
sıfır alacaksan wolf güzel makinedir kafan ağrımaz ama emilsonda baya tipli ve güçlü motora benziyor ona da bakabilirsin
gönlümde yatan wolf ama emisol ve driftte iyi motorlara benziyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:40 ----------
peki size 4 tane sorum olacak
1-)bu motorların performanslarını sıralarmısınız?
2-)kalitelerini sıralarmısınız?
3-)hangisi daha rahatttır
4-)bu motorların herbirinin son hızını yazarmısınız?
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:43 ----------
hocam (hocam dememden rahatsız olmuyorsunuzdur umarım) wolf ve emisol hakıında bilgin varmı?onlar nasıldır?
Drift
İlk defa birine Mondiali öneriyorum
Scooterları dandik olabilir ama viteslileri bir baska
drift alacağına mcx al 162 cc sanırsam yada vulture sonra çekmiyo gitmiyo dicen bari al 100le rahat gider
O daha iyi bu daha iyi diyemeyiz
Wolf daha iyi drift daha kötü diyemez kimse
2 side aynı
abicim ybr al kalanı taksitle öde satmak istediğinde her türlü satarsın zarar etmezsin.
kardeşim mcx ve vulture aynı motorları kullanıyo güçlü ve seri motorlar fakat biraz fazla yakıyo şahsen drift ve wolf düşünürdüm ikisinden biri ikisinide kullanmış biri olarak drift uzun süre olmak üzere 10.000km yi devirdim
wolf
sele rahatlığı+1
drifte göre yakıt +1
parça kolaylığı+1
drift
performans+1
görünüş+1
düşük devirde tork+1
bu benim şahsi fikrimdir sen arkadaşlarında falan varsa ikisinide dene hangisi hoşuna giderse onu al ikiside titreşimsiz verdiğin paraya göre iyi motorlar unutma alacağın motor ne olursa olsun
bakarsan bağ
bakmazsan dağ olur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)