Söylemeyi unuttum bi de
Scoteer ım olduğu zamanlar kask mont eldıven gıyıyorum utanmadan sankı yarıs motoru suruyo ne bıcım gıyınmıs dıyolardı o en nefret ettıgım gercekten
ve
Bahcemızde kı kedilerin motorumu kendı evlerı gıbı kullanmasını sevmıyorum aslında bısey dememde pati izleri bırakmayın bari her yeri çamurlu çamurlu yapıyolar
Life is short enjoy it .
ooo toprağım motorunda kirlenmiş, deyip motorun tozunu eliyle silip boyayı çizenlere illet oluyorum. buda işte tanıdık kimseler oluyo bi kere uyardım alındı. sanane yıkamacı mısın
Duke 200 u sürme şansım olduğunda 1 gün boyunca bir arkadaş yaklaşmış ti ışıklarda bu Ducati nin yan sanayisi mi diye sorduydu hani Duke yazyoya ondan. Allahım yarabbim dedim ne cahil insanlar var.
Motosikletime bişey yapılmasını geçtim.Benden başka birinin dokunmasını bile sevmiyorum.
Motosikletime yiyecek-içecekle binilmesinden nefret ediyorum.
bendede ybr var ,yakın arkadaşları bindiriyorum,adamlara bi inip binmeyi öğretemedim 50 defa gösterdim,inip binerken motorun sağına soluna ayaklarıyla çarpmaları ayar ediyo beni..!
Ben de şu kırmızı ışıkta yanımda vınvınlayan otomobil ve motor sürücülerine sinir oluyorum. Rodajdayken çok bilendim; o kadar kendimi tuttuktan sonra, artık araba tokatlamanın zevki de kalmadı ne yazık ki
...
Kızıma yan gözle bakanlara, ona isim verdiğim için ukalalık edenlere, onun etrafında dolaşanlara, ona 1 metreden fazla yaklaşanlara, ona 2 metreden fazla yaklaşanlara, kırmızı ışıkta kızımın saçlarını okşadığım için kötü kötü bakanlara...
Brandamı yiyen kargalara...
Bugün; selemin üstünde, yanında motor yıkarken sıçrattıklarıyla leke yapan çıraklara...
Bir daha motorumun yanında görürsem çelik boru ile bacaklarını kıracağım karanlıkta dolaşan adama...
Haaa, bir de otobanda karşıma çıkan milyonlarla dolaşan sivrisineklere. Temizlemek çok zaman alıyor...
-Kaskı taktığım zaman kaska vuranlara bende kaskla kafa atmak istiyorum çok sinir bozucu birşey. .
-full koruma geziyorum, üşümüyonmu lan bununla diyenlere hiç cevap bile vermiyorum bile.
-motorun üzerine oturan, düğmeleri kurcalayanlara çözümü alarmli disk kilidiyle kurtuldum
Sonuç olarak herkes aynı şeylere sinir oluyor
bakıyorum herkesle aynı sorunları yaşıyormuşum meğer.bunlar babadan oğula nesil herhalde
benimde en gıcık oldugum bunu alana kadar araba alsaydın veya alınır bende onlara o zaman araba almış oluyosun motor almış olmuyosun diyorum adam zort oluyo birde arkadaşlardan birisi diyelim istedi verdim kalkışlarda gaza abandıgını görürsem açarım agzımı artık o anki pisikolojiye göre ne gelirse artık sayarım yan sehpadayken üzerine oturulması Motor calısmıyoken gaz kolunu cevırmlerı
motorun üstüne binip çalışmadığı halde gaz veren zihniyetleri sevmiyorum :D
En kötüsü bu galiba, bende motor olsun araba olsun ısıtmadan gaz vermem.
motoru tam çalıştırıyorum illa birisi gelip gaz kolunu açıp buz gibiyken bağırttırıyor ve buna okadar gıcık oluyorum ki çok bilinçsizce makinaya zarar veriyor
bende cross var, arazide düşer, kalkar cizilir, yada üzerine benzin döküp yakarım zoruma gitmez.
ama densizin teki gelip ayna ayarını bozup suratına baksa dahi o suratı dagıtasım gelir.
motosiklete şeytan arabası diyenlere katilmiş gözü ile bakıyorum. Babamda aynı şekildi bir iki kere gezdirdim,taksi gibiymiş bu yav demeye başladı..Binmeyen anlayamaz :D
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)