Motosikletinize Yapılmasını Sevmediğniz Davranışlar
Reklamlar
-
22 Ağustos 2013, 16:54
ferdinandd adlı üyeden alıntı
Hiç sormadan birini üzerine oturmuş görürsem, birde yan oturuyorlar genelde, ayağının teki pegde diğeri egzozda falan ... deliriyorum
Belediye bankımı la bu
benim yöntemim iyi yanaşıyorum
- Güzel motormuş senin mi?
- yok baba
- arkadaşının mı
- yok hacı
- ee sen niye oturuyon ozaman
-boştu duruyodu bi bakalım dedik
- her gördüğün boş dik şeyin üzerine oturyon mu?
- ?????!!!
- kalk şimdi çıkınca bi ara görüşürüz
kuralanma işinden branda yardımıyla kurtuldum
çok çok salak değilse eleman kurcalamıyorlar görmüyorlar bile
ben en çok full koruma gezerken yanıma yanaşan gerzeklere uyuz oluyom
-kask ne iş
-sen anlamazsın beyin koruyor
-hah kafasını korumak için yani
-sana gerek yok nasılsa koruyacak beyin yok gibi duruyor
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
Reklamlar
-
22 Ağustos 2013, 17:08
uleeeeennnnn!... bunları okuyunca aklıma geldi...
motor alma niyetindeyim, bende bizim binadaki gencin motoruna bir kaç defa oturmuş bulundum, frenine falan bastım.. hatta sinyal düğmelerine de... allaaahhh... beni gördüyse... kesin bi ton laf geçirmiştir... kötü bi niyetim yok.. sadece fikir edinme amaçlı.. hatta kazara ayakkabım grenajına değdi.. toz oldu.. pantolonumla sildim... valla...
-
22 Ağustos 2013, 17:14
salvoo adlı üyeden alıntı
buna okadar paramı verilir demesine ne dicen
??
''-babanem gibi konusma. ben bilmiyomuyum bu paraya araba alınıcağını. bi Hastroloji '' diyorum
Gidonda Eşşek Varsa , Deponun Altında Kaç Beygir Olduğunun Bir Önemi Yoktur..
-
22 Ağustos 2013, 17:21
ahtand123 adlı üyeden alıntı
çokk güldüm
bende sadece gülebiliyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:19 ----------
Salih_T adlı üyeden alıntı
uleeeeennnnn!... bunları okuyunca aklıma geldi...
motor alma niyetindeyim, bende bizim binadaki gencin motoruna bir kaç defa oturmuş bulundum, frenine falan bastım.. hatta sinyal düğmelerine de... allaaahhh... beni gördüyse... kesin bi ton laf geçirmiştir... kötü bi niyetim yok.. sadece fikir edinme amaçlı.. hatta kazara ayakkabım grenajına değdi.. toz oldu.. pantolonumla sildim... valla...
belkide bu konu altında senin kulağınıda cıntalan olmustur Salih_T naptn arkadas ya
-
22 Ağustos 2013, 17:22
Her sabah - her aksam garajın kapısını kilitlemiyen alt komşum.. giriş çıkıs saatini kestiremedim. bi meydan muharebesi yapıcaz seninle. senin cup gözünde para etmiyor olabilir.. ben motoruma saygı gösteriyorum.. Kapıyı kilitle...
çocuklar kurcalamasın diye bıktığımdan gittim branda aldım.. kapalı garajda branda ile tutuyorum motorumu, evde 2 tane kedim var.. kedileri cok severim.. fakat dün brandayı kaldırınca motorun selesinde pati izlerini görünce bi garip olmadım değil :D çünki iyi bilirim kediler bi yer sectilermi kendilerine vaz geçir geçirebilirsen...
benzinlikte bi ara gaz yapsana baaaaaaaabiii... diyen pompacılara 50 kuruş fazla koysana benzini baaaaaaaabiiii.. diyorum
-
22 Ağustos 2013, 17:26
-
22 Ağustos 2013, 17:27
manetleri mıncıklamaları ne kadar düğme pedal varsa kurcalamarı, özenle temizledğim kaskımı her eline geçirenin kafasına takma çalışmaları bide sonra "içi ne kadar havasızmış beyninize bundan dolayı hava gitmiyo demek" demeleri, bişey dersende "sen ben kadar temizmisin benim beynim açıkta en azından" deyip üste çıkma çalışmaları.. 1 tur yüzebilirmiyim, şuncacık şeyemi verdin okadar para, motor işi şeytan işi, sende akıl olsa............, ailen yokmu senin hiçmi düşünmüyosun onları... sanki intihara gidiyomuşuz gibi, bu lastik ne böyle kabak olmuş köye nasıl gidiyosun... vs vs
-
22 Ağustos 2013, 17:38
-
22 Ağustos 2013, 17:44
uyuz bir kelime ybr alırlar koruma ekipmanını geç kask takmazlar ybr alsaydın hala ısrar eden çok
Bolu'lu Lynx adlı üyeden alıntı
Çin malı değil mi bu
Keşke bu paraya ybr alaydın(başka motor bilmiyo çünkü)
Ayrıca tam teşekkül bir yere giderken ''Savaşamı gidiyon la'' sözü herdaim beni benden alır,işin yoksa anlat bakalım...
Tabi birde kediler var ki...Onlar benim için insanlardan daha bela
Bir dönem motorun üzerinde örtü.branda varken bile bi boşluk bulup rahat selede sabahlayan çılgın kedilerden,
ancak alarm taktırarak kurtuldum.Kesinlikle önerilir,muhakkak bu dertten muzdarip olanlar vardır.Aklıma gelmişken yazayım dedim.
-
22 Ağustos 2013, 17:46
-
22 Ağustos 2013, 17:58
http://www.youtube.com/watch?v=mmjshvRnNI8
böyle motoru olan var mı 4. viteste uçuyor ibreyle çok oynamasalardı keşke
-
22 Ağustos 2013, 18:03
bilmiyorum sizede rastladımı ama bide nadirde olsa arada kaskta silecek arayanlarda var ciddi veya gayri ciddi bilemiyorum...onlarada ciddi bi şekilde " cebimizde minik çekpas taşıyoruz yağmurda onu kullanıyoruz " diyorum... yanıtları sadece "hımmm" oluyo yalnız henüz çekpası görmek isteyen olmadı
-
22 Ağustos 2013, 18:04
İnnovam ile benzinliğe gittim pompacı diyor bune böyle çok güzel kaç yapıyor bu diyor bi yandan vitese felan basıyor debrıajı yokmu bunun diyor
Kaskıma bakıyor bir kere takayımı diyor o beni çileden çıkarır
1 tur motoru süreyim diyen arkadaşlarım bisikletmi bu birde hayır dedikce ısrar edıyorlar ya şurdan dönüp gelecem vallaha diyorlar
Ve Fiyatını soruyorlar 4 bin 650 diyorum oha şahin parası diyorlar ve ışıklarda kasksız motorcular gelip kesiciye sokup yarışalımmı diyorlar çok var çok
-
22 Ağustos 2013, 18:30
ben cahil' lerin yanında kitap gibi sessiz kalıyorum...
-
22 Ağustos 2013, 18:39
otopsici adlı üyeden alıntı
benim yöntemim iyi yanaşıyorum
- Güzel motormuş senin mi?
- yok baba
- arkadaşının mı
- yok hacı
- ee sen niye oturuyon ozaman
-boştu duruyodu bi bakalım dedik
- her gördüğün boş dik şeyin üzerine oturyon mu?
- ?????!!!
- kalk şimdi çıkınca bi ara görüşürüz
Yalnız bu efsane olur
Yalnız benimde tek anım İzmir'de o kadar yol teptim İstanbul'a getirdim olmadı.
Halamlarda bmw vardı. Ehliyetin olunca binersin diyorlardı. Ehliyetim oldu vermiyorlardı. Ses edecek değildim. 2 yıl sonra motor aldığımda istediklerinde bende onlardan ehliyet sormuştum. Yoktu ehliyetleri tabi, dolayısıyla vermedim.
Tek anım bu :(
-
22 Ağustos 2013, 18:54
motorumun üzerine oturup sevgilisi ya da eşinin eline telefonu verip fotoğrafını çektiren erkeksi tipler...
-
22 Ağustos 2013, 18:59
bir yere gidip sokakta bıraktığımda foto çekip facee koyan apaçilere uyuz oluyorum bir tanesinin pisliği yüzünden çevirmede sorun yaşamıştım
-
22 Ağustos 2013, 19:01
Motosikletime zarar vermesinler de canları sağolsun. Bu arada en çok motosikletlerle haşır neşir olan kedilere gıcık oluyorum.
-
22 Ağustos 2013, 19:02
salvoo adlı üyeden alıntı
belkide bu konu altında senin kulağınıda cıntalan olmustur Salih_T naptn arkadas ya
doğru diyosun.. kaç gündür kulağım çınlıyor, hayırdır diyordum ama hayır değilmiş anlaşılan...
-
22 Ağustos 2013, 19:07
O paraya araba alırsın diyenlere ve kask camını parmaklayanlara sinir oluyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)