Depo ve kaskı mıncıklayarak parmak izi bırakanlar...
1 o kadar para verilir mi motora
2 direksiyon kilidi ile park halinde iken bi polisin gelip üzerine oturup motoru çevirmeye çalışarak arkadaşlarına göstermesi :s
Seninki nostalji heralde benimde nostaljim varken çok dikkat çekiyordu. İlgiden sıkılmıştım bi tur versene diyenlermi üstüne oturanlarmı ne ararsan var. Apache ye geçince rahatladım küçük çocuklar binemiyor kurcalayan yok rahatladım yani bi tur versene diyen yok... ya düşünsenize bisiklet kullanan çocuk nostaljim varken gelmiş abi bi tur versene diyo :(
burdada paylaşmıştım koltuk kesme fantazisi diye . kontuğumun kılıfını kestiler yenisini aldım diktirdim sonra yine kestiler. kesik koltuğa biniyorum aylardır. Biliyorum lavuk yine kesicek.
-Lojmanın önündeki park alanıma diğer bloktan kim olduğunu bilmediğim ve arabası ile park alanımı istila eden yaratığa (şeytana uyup bi gün çizmekten korkuyorum)gıcık oluyorum. Nan her gün o motor orada dingil::eviiil:
kac basıyor bu deli eden soru ibreyi fulledim diyorum geciyorum ugrasmaya degmez ha bazen gelirler titriyor mu bu motor diye sorarlar 2500 liralık makineden ne kadar konfor beklicen gidiyor mu gidiyor ayagini yerden kessin
bir de yok arka dişliyi küçült daha hızlı gider aynayı sök tipini bozuyor vs vs diyen apaçiler var seninle mi biliyoruz sanki yapacak olsak yaparız.
bi tur süreyim lafı var oyuncak gibi. kaskı oynayanlar var vs vs
Doktorum niye motor aldın, keşke bir araba alsaydın diyenlerden gına geldi artık..
Motorum park halindeyken , çocuklar geliyor , gördüğü tüm düğmelere basıyor ... Nefret ediyorum . Hele üstüne oturmaya çalışıp gaz kolunu çevirenlere ayrı gıcık oluyorum . Allahtan evim bahçeli gece böyle sıkıntılar olmuyor , sadece dışardayken oluyor ...
Kesinlikle çok güzel bi konu butun yorumları okudum
bana sorucak olursanız
Motor calısmıyoken benımle konusmaya gelenlerın gaz kolunu cevırmlerı
Kanka bi ara gaz verıyım mı dıyenlere
Bi insene üstüne biniyim foto cekılıyım dıyenlere
Kaça aldın bunu şu kadara onu alana kadar şu motoru alırdın ya da araba alırdın dıyenlere
Kaç bastın bununla diyenlere
Orasına burasına dokunanlara kurcalamaya calısanlara
Eskıden scoteer oldugu zamanlar bı tur versene dıyenlerı anlıyodum bırazda hyo yada bı tur versene dıyenlere delı oluyorum
Gel buna şöyle yapalım böyle yapalım diyenlere tabi bunlar hep apaçi fikirleri
Kask kafamdayken kafama vuranlara ya da bu kask dusse kırılır mı bı atıyım dıyenlere
Sonuç olarak motoru surmedıgım zamanlarda heryerde illa ki canını sıkan bısey oluyo alısmak lazım
arkadaşlarımın kask kafamdayken kafama vurması.. genelde çocuğu hırpalarım boş geçmem yavaş yavaş öğrendiler yapmıyorlar
kaç basyor diye soranları...
üstüne oturanları, kesinlikle kavga sebebidir benim için bir keresinde 2 kişi oturdular 4-5 kişi kız arkadaşlarıda yanlarındaydı bağırdım çağırdım baya bozuldular hiç birşey diyemediler deselerdi hepsini dövecektim(evet insanları dövmeyi severim motorum sözkonusu olduğunda)
durup dururken gelip bende motor alıcam diye muhabbet açanlar ama almayacağı her halinden belli...
bu kaç yapıyo abi kaça aldın diye depoya şlak şlak diye vurulmasına deli oluyorum onu yapan adamı yere yatırıp yüzünde teker yakmak istiyorum
Meymenetsizlerin aynaya bakacağım diye aynalarımı kurcalaması beni deli ediyor.
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
motosikleti eve götürdüğümde çocuklar motorun kurcalamadık hiçbiryerini bırakmıyor.birkeresinde motoru 15 dk. evin önüne bıraktım o... çocuğu ayağının çamurunu silmiş heryerine.o kadar takip ettim ama oynayan çocukları hiç yakalayamadım bugüne kadar .bir yakalarsam yapacağımı biliyorum...
her gittiğim yerde denyoların üzerine oturmaya çalışmaları.beni zıvanadan çıkarıyor
trafikte seyrederken yanıma gelip aragazı veren ve beni taciz eden,gaza getirmeye çalışan apaçi kardeşlere de uyuz oluyorum.
''kaç basıyor '' diyen denyoları kaale alıp cvp verdikten sonra ''o kadar basıyor mu yaa'' diye inanmamaları çıldırtıyor beni
benzin almaya gidiyorum adam yanıma geliyor ne kadar aldın diyor 4 bin 500 diyorum araba alırdım ben diyor, derin nefes alıp geçiyorum
Çin malı değil mi bu Keşke bu paraya ybr alaydın(başka motor bilmiyo çünkü)
Ayrıca tam teşekkül bir yere giderken ''Savaşamı gidiyon la'' sözü herdaim beni benden alır,işin yoksa anlat bakalım...
Tabi birde kediler var ki...Onlar benim için insanlardan daha bela Bir dönem motorun üzerinde örtü.branda varken bile bi boşluk bulup rahat selede sabahlayan çılgın kedilerden,
ancak alarm taktırarak kurtuldum.Kesinlikle önerilir,muhakkak bu dertten muzdarip olanlar vardır.Aklıma gelmişken yazayım dedim.
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)