Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

HGS resmen beni dolandırdı.

REKLAM ALANI
    Deryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-09
    HGS iyice bizi dolandırmaya başladı.

Her gün kullandığım Samandıra - Çamlıca otoyolu'nda Önce Arka arkaya 2 gün giriş gişesi okumadı diye 1.40tl düşmesi gerekirken 15.00TL düştü.

Sonraki geçişimde de haksız yere bakiyemi bitirdiklerinden birde kredi yetersiz diye 165TL ceza kestiler.

GİRİŞ: SAMANDIRA
    22/08/2013 07:50:05.370

ÇIKIŞ: ÇAMLICA
    22/08/2013 07:53:24.550

Tutar
    165.00 TL

Sadece 3dk' süren İstanbul içi bir yolda motosiklete 1.40tl para alan devlet seni kınıyorum, bu HGS sistemini yapan .... sizi kınıyorum.

Bu paralar sizlere haram zıkkım olsun..
    xawa, namk, pistolpitt ve 4 diğerleri bunu beğendiler..
    "Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    X Treme Max 200
    plakadan kontrol edip sözde düzeltiyorlarmış
    inşaallah düzeltirler
    benimde var öyle iki kere okumadan geçişim
    o yüzden geçmiyorum artık yan yolu kullanıyorum

tr_select - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Umarım düzeltilir... HGS oturmamış bir sistem olduğu için mümkün olduğunca kullanmamaya çalışıyorum. Şile-altunizade yolunu kullanıyorum her ne kadar bazı saatlerde trafik olsada.

namk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    harley davidson 2007-mobylette 1967-Honda NX400
    Rezillik İzmir'de öyle HGS tam bir soygun,görmesi ayrı bir dert cezası ayrı.

Motosikleti
    CBF1000F & CRF250L
    hatalar hep kurumlar lehine oldukça ve ses çıkaran da olmayınca hatalar artık dolandırıcılık yöntemi oluyor. Girişte okumayıp çıkarken cezalı tarife kesiyor. Artık bunun hata değil yöntem olduğunu düşünmeye başladım. Arabada kullandıgım bakiyeli hgs de sonradan bunların düzeltiğini görüyorum ama kredi kartıma bağlı motorda kullandığım hgs de cezalı tarife olarak duruyorlar. Mail attım cevap bekliyorum, kredi kartına iade altyapımızı henüz geliştirmedik gibi bir cevap bekliyorum. KGS varken tamam, onu benim okutmam lazımdı ve girişte okutmuyorsam cezaya razıyım, ama bu mereti bu dandik sistemlerinin okuması gerekiyor, okumuyorsa ben niye ceza yiyorum!
    mucotr bunu beğendi.

phradrel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F650GS
    havadan para kazanma yöntemleri iyice gelişti, önce damacana çıktı sonra musluktan su içemedik. her güün park ettiğimiz sokaklara üniformalı değnekçiler geldi, haraç topladı. paralarımız seçim öncesi havalarını attıkları otoyollara her gün milyonalrca lira para bayılıyoruz.

ammman hava bedava boşveeer.
    oknglr bunu beğendi.

mucotr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Fizy
    yan yoldan kastınız parasız yol mu?

KaPTaNHaSaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawa Z750
    Alıntı pistolpitt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hatalar hep kurumlar lehine oldukça ve ses çıkaran da olmayınca hatalar artık dolandırıcılık yöntemi oluyor. Girişte okumayıp çıkarken cezalı tarife kesiyor. Artık bunun hata değil yöntem olduğunu düşünmeye başladım. Arabada kullandıgım bakiyeli hgs de sonradan bunların düzeltiğini görüyorum ama kredi kartıma bağlı motorda kullandığım hgs de cezalı tarife olarak duruyorlar. Mail attım cevap bekliyorum, kredi kartına iade altyapımızı henüz geliştirmedik gibi bir cevap bekliyorum. KGS varken tamam, onu benim okutmam lazımdı ve girişte okutmuyorsam cezaya razıyım, ama bu mereti bu dandik sistemlerinin okuması gerekiyor, okumuyorsa ben niye ceza yiyorum!
    hegs merkezi bankalara bilgileri aktarmıyor. bankada baktığında bakiyen var ptt de baktığında yok gözüküyor. Zaten motosikleti bir katagori saymayan hgs den bahsediyoruz!!!
    MOTOSİKLETİ ARAÇ SINIFINDA KABUL ETMEYEN HGS DEN BAHSEDİYORUZ.
    Gerisi Boş.....
    Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..

Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Kredi kartına bağlamak mecburi değilmiydi ? Sizinki kart tipi olanlardanmı ?

165 çok acımasız bir ceza.

HGS şehir efsanelerini denemek için 3 kez köprüden kaçak geçtim. Hatta bununla ilgili konu açmıştım http://www.motosiklet.net/forum/moto...fsaneleri.html Bu ucretler ne ceza olarak geldi ne de HGS bakiyemden düştü. 1 yıl oldu hala sistem düzene girmiş değil.

Burdan da ayrıca öğrenmeye çalıştım ama olmadı. http://www.motosiklet.net/forum/moto...ormuyormu.html

Ama bu sistem yıllardır avrupada kullanılıyor. Bizim bu sistemi elimize yüzümüze bulaştırmamız şaşırtıcı değil.

Motosikleti
    Kawa Z750
    postaneden alınca mecbur değil. kartın sitickerın parasını ödeyip içine akbil gibi -kentkart gibi yükleyebiliyorsunuz.. kredi kartına otomatik bağlanan lar bankaların otomatik yükleme ile yaptığı sistem tıpkı ogs gibi..
    aracımda ogs var sonuna kadar kullanmaya devam edeceğim..

Deryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Alıntı pistolpitt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Birde dikkat ettim tüm okumayanlar sadece GİRİŞLER... Ne hikmetse ÇIKIŞLARI okıuyor. Bugüne kadar okumayan çıkış olmamış..
    Zaten cezayı Giriş' okumadığı için alıyorsunuz !! Sizcede düşündürücü değil mi?

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:28 ----------

Alıntı Sinan Er adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kredi kartına bağlamak mecburi değilmiydi ? Sizinki kart tipi olanlardanmı ?

165 çok acımasız bir ceza.

HGS şehir efsanelerini denemek için 3 kez köprüden kaçak geçtim. Hatta bununla ilgili konu açmıştım http://www.motosiklet.net/forum/moto...fsaneleri.html Bu ucretler ne ceza olarak geldi ne de HGS bakiyemden düştü. 1 yıl oldu hala sistem düzene girmiş değil.

Burdan da ayrıca öğrenmeye çalıştım ama olmadı. http://www.motosiklet.net/forum/moto...ormuyormu.html

Ama bu sistem yıllardır avrupada kullanılıyor. Bizim bu sistemi elimize yüzümüze bulaştırmamız şaşırtıcı değil.

Banka'ya 2 gün sonra bildiriliyor geçişler dolayısı ile bankada bakiye var gözüküyor... Ancak Ptt görmüyor ve basıyor cezayı..
    Ben böyle sistemin...
    "Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif

Garip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PCX 125
    kendi ülkemde kendi yoluma para veriyorum ya, işte bu çok koyuyor.
    birGarip..

Motosikleti
    Kawa Z750
    Alıntı Deryali adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Birde dikkat ettim tüm okumayanlar sadece GİRİŞLER... Ne hikmetse ÇIKIŞLARI okıuyor. Bugüne kadar okumayan çıkış olmamış..

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:28 ----------

Banka'ya 2 gün sonra bildiriliyor geçişler dolayısı ile bankada bakiye var gözüküyor... Ancak Ptt görmüyor ve basıyor cezayı..
    Ben böyle sistemin...
    Bankada çalışan biri olarak söylüyorum 2 günde geldiğini pek söyleyemiyorum.. çıkışta da okumuyor fotoğraf çekiyor ceza için..
    mesela aydın otobanında benzinlikten torbalıya geri döndüm 3 lira yazdı. torbalıda işimi hallettim selçuktan girdim bodrum çıkışına 1,80 yazdı. pek anlamak mümkün değil.

Motosikleti
    CBF1000F & CRF250L
    aynen öyle, süper tezgah. girişi okumayıp en uzun otoban tarifesini geçiriyor

istanbulda arabayla sürekli benimde başıma geliyor giriş okumayınca en uzun tarife kesiliyo ama çıkışta okumazsa araca kayıtlı hgs olduğu için ordan tekrar en yüksek tarifenin kesildiğini biliyorum.. lanet olsun bunların yaptığı işe !

acemi60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Soygun yasal hale getirilmiş. Adını da HGS koymuşlar. Soygun yaparsan suç. HGS yaparsan "ticaret" oluyor. Benim paramı da HGS yaptılar geri alamıyorum. Defalarca düzeltme formu maili gönderdim. Cevap vermeye bile tenezzül etmediler. "Paramı HGS Yapmayın" diye hgs@ptt.gov.tr adresine mail atalım...
    pistolpitt bunu beğendi.

samet10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax 400
    motosiklet ile arabanın sınıflarının ayrı olması için bi imza kampanyası felan neden düzenlemiyo bu organizatörler onlar bunlar bu uğurda uğraşanlar?

phradrel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F650GS
    Alıntı samet10 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motosiklet ile arabanın sınıflarının ayrı olması için bi imza kampanyası felan neden düzenlemiyo bu organizatörler onlar bunlar bu uğurda uğraşanlar?
    çünkü en ufak bir karşı duruş terörizmle, dış mihraklıkla yaftalanıyor da ondan.
    Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
    https://www.facebook.com/BoutiqueMoto

gokhanarslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT250 Naked
    HGS iyice bizi dolandırmaya başladı.

Her gün kullandığım Samandıra - Çamlıca otoyolu'nda Önce Arka arkaya 2 gün giriş gişesi okumadı diye 1.40tl düşmesi gerekirken 15.00TL düştü.

Sonraki geçişimde de haksız yere bakiyemi bitirdiklerinden birde kredi yetersiz diye 165TL ceza kestiler.

GİRİŞ: SAMANDIRA
    22/08/2013 07:50:05.370

ÇIKIŞ: ÇAMLICA
    22/08/2013 07:53:24.550

Tutar
    165.00 TL

Sadece 3dk' süren İstanbul içi bir yolda motosiklete 1.40tl para alan devlet seni kınıyorum, bu HGS sistemini yapan .... sizi kınıyorum.

Bu paralar sizlere haram zıkkım olsun..

Usta giriş okumadığında en uzak mesafeyi baz alır. Ben hergün Mahmutbey gişelerden geçiyorum genellikle giriş okumuyor 7,50 TL kesiyor normalde 1,80 TL olan yolda.
    MOTORUN İLE KORUNMADAN İLİŞKİYE GİRME

Motosikleti
    YAMAHA TENERE XT660Z
    benim de hgs var en son yaptığım ege turunda bende de hiçbir giriş çıkış gişesinde okumadı.hiç de kontrol etmedim bana da geçirmiş olabilirler.
    aslında ne istiyorlar biliyor musunuz kapatacan plakayı işine bakacan devlet bizi gözümzün içine baka baka soyuyorsa sen de gereğini yapacan...
    biz para ödemeyelim demiyoruz ki ama bir iş yapıyorsan adam gibi yap milleti enayi yerine koyma değil mi,parayı dağdan mı topluyoruz

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler