Sıkmayın canınızı gestapo ekrana çıkıp hamdolsun dediğinde hepsini unutacaksınız.
Sıkmayın canınızı gestapo ekrana çıkıp hamdolsun dediğinde hepsini unutacaksınız.
22 ağustosta hatalı gecişleri yazıp düzeltilmesini istediğim e-postaya nihayet cevap geldi, düzeltmeler yapılmış
Dun kopru cikisinda banada yazdi cezali gecis ama bakiyeden normal dusmus. Elimde tutuyordum etiketi. Kopruyu gecince plakanin uzerinden kagit soken motorcular gordum. Haklilar.
Ben bu hgs denen soyguncu tezgaha boşu boşuna 700 tl kaptırdım. Daha ne deyim.
Dürüst vatandaş olmanın cezaları olarak !!!
Biraz önce gazetede okuduğum bir habere göre artık sık kullanılan güzergahlar daha yüksek fiyatlı olacakmış. Mahmutbey gibi yoğun gişeler yani. Vatandaş daha çok çile çektiği güzergaha bi de daha çok para verecekmiş artık. Buna köprüler de dahil. Zam geliyor bunlara da. Tam şerefsizlik.
Grev yapma bilincine sahip bi halk değiliz buradan konuşuyoruz daha da çok konuşuruz benzin mağduriyeti yetmedi bide hgs mağduru olduk.
Ben bu satırları yazarken hgs den 3-5 araç daha yüksek ödeme yaparak geçmiştir.
Devlette verdiği 3 kuruşluk maaşları başka türlü milletin cebinden toplayamazdı zaten.
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
Yapılması için vergi ödediğimiz yolu, şehir içinde kullandığımız için tekrar para ödüyoruz.
Ve aynen durup dururken cezalı vs durumlara düşülebiliyor, zamanında nakit gişesi varken(fiş bitmiş bütün gişelerde) ve daha sonra KGS de (makina bozulmuş) gereksizce ceza yemiştim ben de.
OGS bende pek çok kez sorun çıkardı, "birkaç gün içinde" 444 lü bir numarayı aradım hepsinde, sistemin doğru düzgün çalışmadığını herhalde kendileri de bildiklerinden sorgusuz sualsiz düzeltmeyi hep yaptılar.
HGS ile hiç sorun çıkmadı (henüz).
Belki OGS de ki ile benzer bir yol takip edilebilir.
ayrıntılı bir mail atarsanız düzeltirler...
HGS'ye bir kaç kez dilekçe yazıp gönderdim.
ve bir mail geldi. Hataları düzelttik cezayı sildik diye.
Arkadşlar böyle durum geldiğinde mutlaka dilekçe yazın ve hGS'ye bu dilekçeyi mail atın. Yoksa haksız yere paramızı alıyorlar.
Bilgilerize
gecen arabayı kardeşime verdm mersin antalya vs gezmesı ıcın tesadüfü kontrol ettım 5 kacak geçiş hepside 101 - 99 tl arası ceza şok oldum hemen bimere ulaştırma bakanının kulagını cınlatan şeyler yazdım ptt maıl attım ertesı gün hepsi silinmişti siz siz olun ara sıra kontrol edin.1,40 tl olması gereken yere 9.00 tl kesınce içinde bakıye bitiyor ve kacak geçiş yapmıs oluyorsunuz
Aynısı bnm başıma geldi. Detayları, giriş çıkış noktalarını falan yazıp gönderdiğimde geri iade ettiler.
ASLINDA yazıp gönderince iade ediyorlar ama saglıksız çalışan bir sisitem burdaki bütün arkadaşlar bir kampanya var ona imza attılarmı köprü ve otoyolları BEDAVA VEYA MOTORA ÖZEL FİAT OLSUN 4 SENEDİR BU KONUDA YAZIYORUM AMA DESTEKLENMİYORUZ VE SONUÇ BÖYLE lütfen kampanyayı destekleyin hatta bir kaç dernek öncü olsun izin alıp sesimizi yetkililere duyuracak bir sürüş yapalım.
ben karayolları,ulaştırma bakanlığı ve başbakanlıga mail attım sizde yazın atın sonuca ulaşıncaya kadar beş daikanızı ayırın lütfen.Ben haftada en fazla 3 kere kullanırım köprüyü ama her gün işe giden dönen arkadaşlara yardımcı olalım.Bu arkadaşlara istanbul lular olarak tek başlarına arabayı kullanmadıkları için de teşekkür edelim.
Ben başbakanı mıza ayrıca özel mektup yazacagım eminim meseleyi inceleyecektir.Ancak her şeyede bir insanın yetişmesi zor heleki dış ve iç dertler ayyuka çıkmışken.ulaştırma bakanı ve maliye bakanı bu konuyu çözmesi gerekir, bunun içinde kamu oyu oluşması lazım buda bizlerin sayesinde olacaktır.
Arkadaşlar ben Bursa'da yaşayan biri olarak ne hgs nede ogs biliirm Geçen İstanbul'a gitmiştim SBK için HGS OGS hangisinden geçtiğimi hatırlamamaktayım.Alarm ve sarı siren lambası yandı aldırmadım devam ettim.
1- HGS/OGS ordaki kameralar arkadan çekiyor mu ben hep bana bakan kameralar gördüm.
2- 13 gün geçti üstünden sorgulama yapıyorum hala ceza gözükmemekte.
Bu 2 soruma cevap vericek arkadaşlara şimdiden Teşekkürler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)