Yeni Bir Cross motor almayı Düşünüyorum Kask tercihim hakkında yardım :)
Reklamlar
-
22 Ağustos 2013, 09:44
Reklamlar
-
22 Ağustos 2013, 11:06
canın ne istiyorsa onu takarsın, istersen tencere bağla kime ne?
-
22 Ağustos 2013, 11:08
kendi tarzını yaratmak için başkasına gerek duyulur mu? gönül rahatlığı ile dilediğin cross kasını al.
alırken kafanda rahat hissettiğine, kaskın aşırı sıkmadan kafa boyutuna uygun fakat gevşek olmamasına dikkat et - kaskı kafana taktığında ve kafanı sağa sola hızlıca 'hayır' dercesine yaptığında kaskın kafanla bırlıkte hareket edip kayma yapmadığına dikkat et, güvenlik standartlarına uygun ve teste tabii tutulmuş olmakla beraber sertifikalı olmasına dikkat et.
bu arada bazı scooter sürücülerinde gördüm cross kaskı ve oldukca iyi duruyordu, cross makinada hali ile iyi duracağı kesin.
test sertifikalı kaskların için buna benzer bir etiket bulunmalı - e(x) x ise 1'den 47'ye kadar mı ne değişebilir
ha birde cross kaskın diğer kasklar gibi sessiz olmaz, yapısı ve kullanım alanı itibari ile üretiminde "içeriye ses alması" unsuru ön planda olmadığından şehir içi pek olmasada uzun yolda zamanla rahatsızlık verebilir.
-
22 Ağustos 2013, 11:16
maddi imkanın yok ise başlangıç için LS2 nin vizörlü cross kaskını alabilirsin, imkan varsa shot, nitro vs. gibi markalara bakablirsin
-
22 Ağustos 2013, 11:51
şehiriçinde cross kask takmak tercih meselesi. bende bell marka vardı, şehiriçinde kullanırdım ama 100km hıza çıkınca boynu biraz zorlamaya başlardı.
ama şöyle bir şey var, cross kask acayip ferah. ilk motosiklete başladığımda kapalı kask bunaltmıştı
-
22 Ağustos 2013, 12:32
bu kaskı da düşünebilirsin, piyasaya yeni girdi ve baya tuttu. kalitesine, özelliklrine göre fiyatı çok iyi
http://www.kaskdunyasi.com/origine/kask/gladiatore.htm
-
22 Ağustos 2013, 13:57
Uzun yolda cross kullanmicam zaten 250cc patlarım sıkıntıdan gidene kadar çok saol yinede zaten kapalı kaskımda var ama cross kaskı çekilir o sese çok hoş görünüyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:51 ----------
MBHoro adlı üyeden alıntı
canın ne istiyorsa onu takarsın, istersen tencere bağla kime ne?
Bayanlar iligine sümügüne kadar düşünür işte herşeyi ondan
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:55 ----------
phradrel adlı üyeden alıntı
şehiriçinde cross kask takmak tercih meselesi. bende bell marka vardı, şehiriçinde kullanırdım ama 100km hıza çıkınca boynu biraz zorlamaya başlardı.
ama şöyle bir şey var, cross kask acayip ferah. ilk motosiklete başladığımda kapalı kask bunaltmıştı
Kapalı kasklarım var zaten çok sıkıcı cidden arada hafif camı aşşadan açık geziyorum en azından toz sinek falan girmiyor cross kaskada bakacaz bakalım allahın izniyle alim bi motoru
-
22 Ağustos 2013, 13:57
Ben bunu öneririm. Cross kasklarına göre biraz daha tok duruyor. Oldukça da şık...
-
22 Ağustos 2013, 13:59
motomax ariga vizör gözlük cross (E9)
-
22 Ağustos 2013, 14:50
sahibinden com'da agv nin cross kasklarını satan biryer vardı çok da uygun fiyatı onlara da bir göz at derim
-
25 Ağustos 2013, 11:59
çok sağ olun aldım
-
25 Ağustos 2013, 14:19
hayirli olsun, izlenimlerini alalim, foto alalim, uygulamali foto alalim
-
25 Ağustos 2013, 14:51
Marka/model? Bi fotolu inceleme alsak ne guzel olmaz mi?
-
25 Ağustos 2013, 14:56
Kaskı aldın iyi güzel hayırlı olsunda bi fotograf at, kullandıysan +larını -lerini yaz. Başka merak eden arkadaşlara fikir olur en azından.
ayrıca şunuda ekliyim cross ekipmanda en kaliteli marka "FOX"tur.(benim fikrim) En yakın zaman tam takım almayı düşünüyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)