abeciMotoru adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar, dün izmirde başıma gelen bir olaydan söz edeyim dedim. arkadaşımla beraber pasaport iskelesinden süzülürken bizi sağa çektiren polis arkadaş, ehliyet ruhsat, alkol kontrol, plaka çakma mı orjinal mi ve zorunlu sigortaları incelemeye başladı. sanki sınırdan kaçak eşya sokuyoruzcasına didiklendik, hayır yüzlerimiz de temiz şükür nerden ne kaptı anlamadım. neyse, bizi salacakken araç içindeki memur, yanımda sigortamın olmadığını farketti, halbuki ertesi gece de çevrilmiştik misler gibi herşeyimiz ortaya çıkmıştı. telsizden anons ettirerek sorgulattı aha ordan cevap geldi sigortası yoktur diye! ver bakayım anahtarı çek bakayım motoru diye başladı, abi diyorum yaptrıdım 234 lira ödemişim napıyosun falan yok diyor sistemde görünmüyor işte, tamam diyorum arkadaşım evden alsın gelsin hemen, ben anlamam diyor, getirse de farketmez. arkadaşa dedim bizim evden kap gel sigortayı, o sırada ben bekliyorum. adamlar, biz kazaya gidiyoruz motoru karakolun önüne çek bekle dediler, gidiş o gidiş tabi 2 saat bekledik. ben iyice daraldım motoru alıp denize atacam! geldiler, gösterdim sigortayı bu sefer diyolarki bu sigorta olmaz böyle olmaz, motoru yeni aldığım için plaka görünmüyordu. zeyil yaptırman lazım sigortacını ara yapsın şimdi diyor. tırlatacam artık, güç bela kurtardık motoru, çorba vermeyince böyle oluyor bu işler galiba, bu konularda toy olmak çok kötü vesselam.