Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Kymco MXU 500 IRS 4X4

REKLAM ALANI

Bu atv nasıl sizce arkadaşlar ? kam km yapıyo max bulamadım 60 65 civarıysa almıcam ama bana güzel geldi cc açısından.Bu arada hergün üni ye gidicem atv ile o yüzden dayanıklımıdır bunlar uzun yol sürücem yani.Ne dersiniz bu marka için birde kaç km yapıyo bunlar yazarmısınız ? bu arada motosiklet al diyen arakdaşalr olursa alamıyorum malesef ailem karşı çıkıyor :(

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    bikerboi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    23' Piaggio Beverly S 400
    Açıkcası atv ler uzun yol yapmak için ve günlük işe, okula gidip gelmek için çok da uygun araçlar değiller. Amaçları daha çok arazide ve kısa sürüşler yapmak olan bu araçlar asfalt kullanımı için bir takım değişiklikler isteyebilir. (Lastik gibi veya sinyal vs. yoksa) Bunun dışında yüksek hızlarda oldukça da tehlikeli olabilmekteler. Bir viraja girdiğinde motosiklet gibi yatamadığı için ve arazi için tasarlanan bir süspansiyon sistemi üzerinde olduğu için devrilme riski de vardır. Bence bir şekilde acele etmeden aileni ikna etmeye çalış. Ben de aynı senin durumundaydım. 3 sene önce atvmi saattım ve ancak bu sene motor alabildim. Her gün konusunu açtım sonunda istemeyerek de olsa ikna oldular

motor sürmeyi bilmiyorum birde atv sürerken dikkatli olunması gerek aynen katılıyorum virajlar çok sıkıntı baya bir yavaşlamam gerekir otoyoldayken.Lastikleri değiştiricem ya linkdeki atv on road için galiba sinyalleri falan full lastikleride hallettimmi yola yapışır inş.Off road ve on road için uygun olan bir lastik alıcam parası artık ne kadarsa

Motosikleti
    O zaman hayırlı olsun şimdiden. Ancak dediğin gibi gerçekten dikkat etmek lazım dışarıdan çok güvenli gibi görünüyor ama asfalt üzerinde çok da kontrollü olmuyor maalesef. Kymco gibi firmalar trafik kullanımına uygun şekilde satıyorlar araçları dolayısıyla sinyal tertibatları mevcut bildiğim kadarıyla. Plakanı da çıkarırsan yasal olarak hiç bir engel yok.

kusra bakmayın linki yollamamışım link burda

http://www.kymco.com.tr/html/mxu500.html

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:04 ----------

kymco peki sağlam bir markamı fazla para sonuçta ama baya duydum bunu internettede araştırdım galiba max 100 km yapıyor atv bu bir atv için assında baya hızlı hatta gereğinden fazla hızlı

tr100a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kymco nun parçaları baya bir pahalı yamaha ve honda kadar iyi değil arkadaşım ikinci el aldığı burgman 400 ü bakımını yaptıktan sonra hala masraf etmeden kullanıyorken ben 7000 km kullandığım xciting 500 scoterime 2000 tl harcadım ve satmak zorunda kaldım

hisvarlar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1600GTL Exclusive
    ATV şehir içinde motordan daha tehlikeli bir makina.

Evet ATV çok daha tehlikeli ama neyi nasıl yapıcağımızı bilirsek sorun olcanı sanmıyorum.

1-) HIZ YAPMAYA KALKILIŞMAMALI

2-) VİRAJLARDA İYİCENE YAVAŞLANMALI (DEVRİLMEMESİ İÇİN)

3-) O ROAD LASTİK TAKILMALI (BUNU TAKTIKDAN SONRA SORUNLARIN BÜYÜK KISMI ORTADAN KALKIYOR ZATEN)

ÖNEMLİ OLAN LASTİKLER VE OTOYOLDA GİDERKEN DİKKAT EDİLMELİ.ŞEHİR İÇİNDE ANA CADDE VESAYRE PROBLEM OLCANI SANMIYORUM MALUM FAZLA HIZLI OLCANI SANMAM

KYMCO NASIL ARKADAŞLAR ATV LERİ SAĞLAMMI HALA TAM CEVAP ALAMADIM HANİ ALMAYA DEĞERMİ

Motosikleti
    BMW K1600GTL Exclusive
    Trafikte her türlü tehlikeli, düşük hızlarda bile önüne kırsalar aniden şerit değişirince bile yan yatma ihtimali çok yüksek. Kısa ve dar şaseden dolayı. Zaten hiç mantıklı bir hareket değil atv ye binmek , sen bu sevdadan vazgeç.

tek kişilik yerine iki kişilik atv alırsam devrilme ihtimali düşer büyük ihtimal ayrıca atv ye binince 400-450 kilo ağırlığında olucak yani sorun olurmu yine sizce ?

Motosikleti
    BMW K1600GTL Exclusive
    Anlamadığım bir nokta var. Ailen motora karşı ama atv ye bişey demiyor. Ne farkı var ben çözemedim

4 teker 2 teker farkı ya hani gerçi atv ye zor ikna ettim hatta etmedim etmeye çalışıyorum ama motor almazlar eminim buna

Motosikleti
    BMW K1600GTL Exclusive
    Sen temiz bir araba bak kendine kardesim, atv yi falan geç. Hem zarar edersin hem o makine senin amacına uygun değil.

beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    31 bin tl yi atv yemi vereceksiniz ? 4 teker istiyorsunuz madem araba alın , bunun kışı falan var . Atv zevk işi , bağ evin olacak bahçeye bir atv koyacaksın full ofroad yapacaksın . Üniversiteye gitmek için en saçma seçenek atv . Bence motorsiklet için tekrar konuşun ailenizle , süper koruma ekipmanları ve iyi bir motorsiklet ile başlayabilirsiniz ...

Motosikleti
    Yani aslında hisvarlar'a katılıyorum. Heveslisin anlayabiliyorum ama inan arazide falan kullanıcam haftasonları desen al kullan çok keyifli alet derdim. Ancak trafikte sana keyif vermeyecek ve o kadar parayı başka bir araca yatırsan daha mantıklı olacak gibi. Yanlış anlama lütfen zevkler ve renkler tartışılmaz sadece sonra pişmanlık duyma diye söylüyorum. Yoksa karar senin tabiki

Pangea - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha WR 125 X
    31 bin lira vericem bir de devrilecek ha,yok öyle bir dünya 4 tekerlek istiyorsan o paraya çok güzel arabalar bulunabilir.

dockerengin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR125 > CBF150 > CRF250L > XZ250R 4V > ?
    İnşallah sonunda istediğin bir makine alırsın bu araştırma süreci biraz sıkıntı

Ya şöyle bişey var ben sadece okula gitmek için değil enduro da yapmak istiyorum bir kaç kişiyle tanıştım okuldan cross motoru fln vardı hani yaparız dedi tamam dedim.ATV yi almamın bi sebebide o şu anda atv ile enduro yapmak istesen min 50 60 lira para verirsin oda enduro değil safari olur hani bu arad 23 lira 31

KeaSH-07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha bw's 100-honda cbr 250 r-(sym joyride 200i)
    uygun fiyata temiz tüpü ruhsata işli suzuki samurai,lada niva alabilirsin.bunlarda 4x4.ucuz ama arazide başarılı aletler ve otoyolda atvden cok daha güvenli

içimde şüpheler oluşmadı değil atv mi motormu.acaba ikna edebilcekmiyim motora onu düşünüyorum

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)