atv ile dönüş tekniklerini biliyor musun eğer bilmiyorsan onu devirirsin ayrıca asfaltta kulanacaksan bu teknikleri bilmen lazım off road için o kadar önemli değil nasıl olsa spin atar ama asfaltta mıhlanıp kalıyor o lastiklerle
atv ile dönüş tekniklerini biliyor musun eğer bilmiyorsan onu devirirsin ayrıca asfaltta kulanacaksan bu teknikleri bilmen lazım off road için o kadar önemli değil nasıl olsa spin atar ama asfaltta mıhlanıp kalıyor o lastiklerle
Arkadasimda 300 lugu var 85 90 yapiyor yaklasik
500 CC lik bi atv ilk kullanım için çok saçma ve tehlikeli...Yani illaki atv diyorsanız seçenek 150-250 cc çin malları olmalı....
Para varsa ayrı konu ,o zaman mxu300 denemelisin...Ama atv o arazi lastikleri ile kesinlikle şehire girmemeli...Seçim senin...
ATV alırsam arazi lastikleri kullanmıcam zaten onroada uygun lastikler takıcam yola yapıştırıcak şekilde.Dağa çıkarsamda değiştiririm lastiklerini yada hem onroad hemde off road için bişeyler varsa eklerim.ATV kullandım daha önce teknik biliyorum az çok örn verirsem viraja girerken yavaş giricez ayrıca ne yöne doğru savruluyosa araba onun tam tersine doğru yatıcazki atv devrilmesin.Başka bi örn vericek olursam atv de arka frenleri kullanmak şart çünkü ileri atıyo alet yoksa bunu yaşamışlığım oldu ki frenler iyi tutmuyordu ama yinede ileri doğru attı baya bi düşmedim tabi.Arazide sürmeyi zaten biliyorum dağa çıkıp sürmüşlüğüm var
Anlıyorum heveslisin hemen bişeyler olsun istiyorsun ancak yanlış yoldasın. Aileni en iyi sen tanırsın tepkilerini ölçebilirsin. Ancak bu işe gönül verdiysen git iyi kötü 1 kask mont eldiven pantolon bot falan al. Anladığım kadarı ile bütçe sorunda pek yok. İdareten bişeyler al git evde giy. Sonra honda güvenli sürüş eğitimlerine yazıl 1-2 eğitim al. Sonrasında ailenin bakış açısı değişecektir emin olabilirsin. Birde Reşat "DD" Arbaş'ın motosiklet teorisi kitabını temin edip okumayı unutma.
bugün bi konuşucam o zaman
Motosiklet ne önerirsiniz peki ? şöyle şekli yarış motorunu andırsın en azından sert baksın ama bastınmı uçmasın hiç bilmiyorum motosikleti eğitimini aldından sonra artık alıcam
500 gereksiz kardesim amanosa cikmak icin onlar. 300 yeterde artar senin icin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)