cbr 250 r den sonra bu kez de diversion f ile uzun yol ve yaşadığım sıkıntılar
-
21 Ağustos 2013, 21:17
Syanur adlı üyeden alıntı
Biz sohbet etmiştik ve siz de "orjinal hali egzozun, bence sesi çok güzel" demiştiniz. Sonra rölantide sesini dinlemiştik ve biz de çok beğenmiştik. Madem içi boşaltılmış, niye orjinal hali dediniz?
Ayrıca en sol şeritte sabit gidilmez, sol şeridi ihlal etmeyin derim. Arkadan gelen bir aracı 2 sn içinde farkedemezsiniz bile böyle hızlı otobanlarda. Kamyon ve tırları da olabildiğince uzaktan, olabildiğince çabuk çabuk geçmeye dikkat edin bir dahaki sefere. Kazasız belasız sürüşler dilerim...
orjinal halinden kasıtım orjinalliği bozulmadı egsoz gene aynı egsoz sadece içi değişti.yani demek istediğim polis görse bile marka egsozlar olurya öyle sanmayacak ve ceza yazamayacaktı. bu yüzden orjinalliği bozulmadı demek istemiştim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:07 ----------
bu arada sencer abimizin selamı var soranlara.
çalışıyor işe girdi. interneti yok zamanıda yok sanırım .onun selamınıda iletiyorum burdan.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:11 ----------
sürekli sol şeridi tabiki kullanmadım. bu çok yorucu olurdu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:15 ----------
siz nekadar dikkat ederseniz edin hasta ruhlu insanların ne yapacağını bazen kestiremiyorsunuz.
Reklamlar
-
21 Ağustos 2013, 21:24
başgan geçmiş olsun...
1.Şu mavi pejonun plakasını bi virsene ...
2.Abicim tırların arasında senin ne işin var...allasen hadi benim olur ama sen 600 sahibisin benim şeridime kırdı deyeince şaşırdım abicim bu adamları geçmek için var o makina...
-
21 Ağustos 2013, 21:25
VOLkann adlı üyeden alıntı
Öncelikle geçmiş olsun.
17 senedir araç kullanıyorum sırf bu başınıza gelen olaylardan dolayı, memleketimizin saçma sapan trafik işleyişinden dolayı, yanlış olduğunu bilsemde ilk vitesli motorum şu an kullandığım 600cc. Freni daha iyi gücü çok daha iyi. Arabalardan kaçmak için anca böyle bişey lazım. Tabii hakkını vermek diye bi tabir var ben hakkını veremiyorum arkadaş sadece sağ salim evime gidecek kadar kullanıyorum.
Yaşadığınız sorunları zaman zaman bende yaşadım kendimce bazı dersler çıkardım. Arkadaşların yazdığı yorumlardan da doğru yolda olduğumu anlıyorum.
Öncelikle sol şeridi sadece sollama için kullanıyorum. Uzun süre gitmiyorum. Çünkü naked bi motor kullandığım için 140km/h hızdan sonra depoya yatmak gerekiyor (cam olmadığından) ve bu ayna görüşümü kapatıyor arkayı tam göremiyorum. O sırada kuyruğuma yapışma ihtimali olan hızlı şoförleri göremediğimden bu tedirginliği yaşamamak adına sol şeritte çok uzun süre gitmiyorum. (araçta bile 10sn.de bir dikiz aynasına bakarım - alışkanlık)
ikinci olarak sağa yoldan çıkış,soldan yola giriş, arka arkaya iki kamyon gibi en sağda giderken yaşam alanımı taciz edebilecek unsurlar varsa biraz hızlanıp gözüm aynada mutlaka sola geçiyorum çünkü görselerde üstümüze üstümüze geliyorlar. Hatta sırf bu yüzden bir kaza atlattım ki hızım 125cc bi motorun göreceği kadardı muhtemelen onun frenleriyle duramıyacağım bir mesafede kullandığım motorun frenleri sayesinde bunları yazıyorum.
Bu arada bir arkadaşımıza sizin motordan almayı planlıyoruz biraz daha tecrübeniz artınca kapsamlı bir test yazısı rica ediyorum sizden
Yazdıklarınızı okuyunca; acaba bilmediğim bir bölünmüş kişiliğimle mi karşılaştım, diye merak ettim :D
Bu arada, XJ6N'ye ön cam taktım hocaseko'nun tavsiyesi ile. Oldukça fark etti, diyebilirim... Ben de tavsiye ediyorum...
-
21 Ağustos 2013, 21:32
10 saniyede bir zaten arkama bakıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:30 ----------
mete_han adlı üyeden alıntı
başgan geçmiş olsun...
1.Şu mavi pejonun plakasını bi virsene ...
2.Abicim tırların arasında senin ne işin var...allasen hadi benim olur ama sen 600 sahibisin benim şeridime kırdı deyeince şaşırdım abicim bu adamları geçmek için var o makina...
bende zaten geçiverdim başgan
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)