Şimdiden hayırlı olsun
Teşekkürler
Hayırlı olsun arkadaşım pişman olmayacaksın emin ol
Ben ilk motorumu almaya giderken senden çok daha heyecanlı olucam büyük ihtimal ki daha şimdiden heyecanlanıyorum :D Senin adına ben bile çok heyecanlandım ve mutlu oldum. Umarım bi an önce kavuşursunuz motorunla güzelce gezersin ve ilk izlenimlerini gelip buraya yazarsın :D Kazasız belasız çok güzel günler geçirirsin umarım motorunla
0 motorla grup gezilerine katılmaya başlama bence. Gezilerde Cup la yetişemediğin arkadaşlarına 0 motorla yetişmen olması gereken rodaj hızının çok üzerinde olucak. Gerçi ben hiç rodaja falan bakmadım ama sen olması gerekene uy.
Hayırlı olsun.
hayırlısı olsun allah kaza bela vermesin inşallah
Şimdiden Allah kurtarsın diyelim o zaman..
Ama ilk bakım ücretsizdir sadece yağ parası verirsiniz.
O yüzden ilk bakımdan değil 2. sinden korkun ; ki o bile fazla
tutmaz. kafanıza takmayın
senin gibi mondialden cayıp TVSye yönelen arkadaşları alnından öpesim var
Banka kredisi tamamdır :D Bayiye gittim ellerinde bitek sarı rengi varmış malesef katalogdan baktımda kırmızısı gerçekten iyi ya dolgun gösteriyor motoru kırmızıdan sipariş verdim en geç bu hafta gelir motor teslim ederiz dediler :D Bu hafta tvs'me kavuşuyorummmm :D peşin para aldığım içinde plakası ruhsatı sigortası herşeyini takipçiye verdim herşey dahil 5350 tlye kapattık pazarlıkla Bu haftaaaa tvsyi alıyorum :D bi an önce gelir inşallah motor bayiye :D
Adam bu hafta gelir dediydi ya .s İnşallah dediğiniz gibi olmaz 2 hafta bekleyemem valla :(
Bu hafta bitti zaten önümüz hafta içi gelir heralde hayırlı olsun yeni motorunuz
Çok teşekkürler Eski motorumun xzenon farı vardı akü yetmediğinden çıkartmıştım onuda bugün servisine verdim tanıdık zaten lifanıda oraya yaptırıyorum servisi olmadığı halde zenonuda motor gelir gelmez bağlayıp öyle teslim etcekler bana belki ilerde bide tiger egzoz alabilirsem binmede yanında yat motorun :D
valla böyle heyecanlandığını görünce bende çok sevindim.. şimdi yeni ne alsam telefon, bilgisayar, araba, ev beni böyle heyecanlandırmıyor... eskiden basit bir atari, yeni bi oyun cd si bile beni mutlu ederdi.. şimdi beni de heyecanlandıran tek şey motor... ama benim süreç biraz uzun.. önce ehliyeti almam lazım...
Ne şanslı adamsın Allah tekerini düz bastırsın tekerine taş demesin inş.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)