Mondial 125 mh drift alıcam da plakayı sorgulatabilirmisiniz lütfen
Reklamlar
-
20 Ağustos 2013, 16:55
Mondial 125 mh drift alıcam da plakayı sorgulatabilirmisiniz lütfen
Borcu falan varmı vs vs
07 kbk 10
bunu alıcam http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...00268135/detay
Şimdiden çok teşekkürler
Reklamlar
-
20 Ağustos 2013, 17:03
Motorun sanırım 2. Sahibi ve aynaları yok iyi bir ustaya göster
-
20 Ağustos 2013, 17:05
Aynası olmayan motoru ben direk eliyorum . Zihniyeti aşağı yukarı belli çünkü ...
-
20 Ağustos 2013, 17:17
Ne gibi eliyorsunuz ? ne var ki aynaları yoksa
-
20 Ağustos 2013, 17:18
Ahmet_Tascı adlı üyeden alıntı
Ne gibi eliyorsunuz ? ne var ki aynaları yoksa
Şöyleki sahibi safkan apaçi ve o motoru çooook hor kullanmıştır.
-
20 Ağustos 2013, 17:22
oknglr adlı üyeden alıntı
Şöyleki sahibi safkan apaçi ve o motoru çooook hor kullanmıştır.
Valla biraderim ben ona pek katılmıyorum.tamam haklı olabilirsin belki ama benim şuan kendi motorum aynaları yok söktüm.aynasız daha çok hoşuma gidiyor ve motora da kız giibi baktım.anlatabildim mi ?
-
20 Ağustos 2013, 18:01
Valla biraderim ben ona pek katılmıyorum.tamam haklı olabilirsin belki ama benim şuan kendi motorum aynaları yok söktüm.aynasız daha çok hoşuma gidiyor ve motora da kız giibi baktım.anlatabildim mi ?
Allah aşkına şunları yapmayın utanmadan birde yazıyorsunuz aynasız motosikleti boşver bisiklete binilmez bunu kulağına küpe et eğer canını seviyorsan yada seni seven insanlar varsa aynalarını TAK
-
20 Ağustos 2013, 18:03
Ben kaçar ozaman ...
-
20 Ağustos 2013, 18:09
Aynasız motora hayatta binmem aynalarımın ikisi kırılmıştı yenisini almak için aynasız gittim ve gözüm sürekli aynaları arıyor.Trafikte şerit değiştirirken sürekli kafanı mı çevireceksin ?
-
20 Ağustos 2013, 18:09
Ayna takmıyorsun diye yorum yapmayacaktım ama yinede ikiteker aşkına...
Zaten borcu harcı falan varsa, noter devrini vermez. O konuda korkun olmasın.
-
20 Ağustos 2013, 18:31
mahir212 adlı üyeden alıntı
Allah aşkına şunları yapmayın utanmadan birde yazıyorsunuz aynasız motosikleti boşver bisiklete binilmez bunu kulağına küpe et eğer canını seviyorsan yada seni seven insanlar varsa aynalarını TAK
Herkesi seven insan vardır dostum haklısın birşey diyemiyeceğim..
-
20 Ağustos 2013, 19:00
Ayna takmıyormuş, daha çok hoşuna gidiyormuş. Su katılmamış ergen apaçi zihniyeti. Kusura bakılmasın ayna takmayan adam bu forumdaki kitlenin gözünde apaçiden öte gidemez.
Arkanı görmeden motosikleti nasıl sürüyorsun? Kendinin ve trafikteki onca insanın hayatını tehlikeye atıyorsun bir de burda övünüyorsun.
Bir de motosiklet hata affetmeyen bir tutkudur yazmış imzasına. Hey Allahım.
-
20 Ağustos 2013, 19:03
forevermore adlı üyeden alıntı
Ayna takmıyormuş, daha çok hoşuna gidiyormuş. Su katılmamış ergen apaçi zihniyeti. Kusura bakılmasın ayna takmayan adam bu forumdaki kitlenin gözünde apaçiden öte gidemez.
Arkanı görmeden motosikleti nasıl sürüyorsun? Kendinin ve trafikteki onca insanın hayatını tehlikeye atıyorsun bir de burda övünüyorsun.
Bir de motosiklet hata affetmeyen bir tutkudur yazmış imzasına. Hey Allahım.
Arkaya bakmadığımı kim söyledi ? aynalar olmadan da arkaya bakılabiliyor.apaçi değilim motorla egzoz patlatmam ve ön de kaldırmam.hiç de denemedim.antalyada yaşıyorum paketçiyim zaten anca ev iş arası gidip geliyorum.motorumu çok çok az kullanıyorum.o yüzden aynasız gözüme daha hoş geliyor ondan çıkarttım.eve gelince aşağıda işe gidince kapıda duruyor.ev iş arası gidip geliyorum.ondada arkaya bakmam gerekiyorsa sağ sola kafamı çeviirip bakıyorum.zaten 5 dakikalık bir mesafe iş yerime.sport aynam var onuda takıp çıkartıyorum keyfime göre.şehir içinde uzak yerlere gideceksem geziceksem eğer aynalarımı 1 dakikada takıyorum giidiyorum gideceğim yerlere.7 senelik motor tecrübem var neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum....
-
20 Ağustos 2013, 21:38
2011 model 7000 km de km si az değil mi ?
-
20 Ağustos 2013, 21:40
Arkaya bakmadığımı kim söyledi ? aynalar olmadan da arkaya bakılabiliyor.apaçi değilim motorla egzoz patlatmam ve ön de kaldırmam.hiç de denemedim.antalyada yaşıyorum paketçiyim zaten anca ev iş arası gidip geliyorum.motorumu çok çok az kullanıyorum.o yüzden aynasız gözüme daha hoş geliyor ondan çıkarttım.eve gelince aşağıda işe gidince kapıda duruyor.ev iş arası gidip geliyorum.ondada arkaya bakmam gerekiyorsa sağ sola kafamı çeviirip bakıyorum.zaten 5 dakikalık bir mesafe iş yerime.sport aynam var onuda takıp çıkartıyorum keyfime göre.şehir içinde uzak yerlere gideceksem geziceksem eğer aynalarımı 1 dakikada takıyorum giidiyorum gideceğim yerlere.7 senelik motor tecrübem var neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum....
Arkaya bakarken önünü nasıl görüyorsun, trafikte bunu kaç kere yapabiliyorsun? Komik olma. 7 değil 70 sene tecrüben de olsa, bilgi sahibi olmadığın ortada. Bir hata yapıyorsun, bir trafik suçu işliyorsun, bari savunma, en azından hatanı kabul edecek kadar erdemli ol ki burda herkes saygı duysun kardeşim.
Aptallık En Büyük Günahtır !
-
20 Ağustos 2013, 21:45
forevermore adlı üyeden alıntı
Arkaya bakarken önünü nasıl görüyorsun, trafikte bunu kaç kere yapabiliyorsun? Komik olma. 7 değil 70 sene tecrüben de olsa, bilgi sahibi olmadığın ortada. Bir hata yapıyorsun, bir trafik suçu işliyorsun, bari savunma, ne azından hatanı kabul edecek kadar erdemli ol ki burda herkes saygı duysun.
Güzel kardeşim ayna takmamak hata evet ben gezmeye gittiğimde veya uzakta biryerde veya uzun yol yapacağımda mutlaka aynaları takar çıkarım.sadece motoru aynasız daha hoş bulduğum için işe giderken çıkartıyorum.2 dakika da zaten işte oluyorum.yani trafiğe çıkmıyorum.aradan hemen dükkanın önüne çıkıyorum.ordanda geri eve.toplam hergün 4 dakika kendi motorumu sürüyorum.uzun yolamı çıkıcam,gezicem mi,çarşıya mı çııkıcam o zaman aynalarımı 1 dakika da takıyorum gidiyorum.bu kadar.bunun erdemlikle bir alakası yok.ben size burada hakaret etmiyorum.sen şuan bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyorsun.sen benim ne bilip bilmediğimi asla bilemezsin.mantıklı mesajlar yaz çünkü şu güzel forumda birbirmize karşı kötü hisler beslemeyelim...sen aynanı tak diyorsun hem sana zarar hem başkasına haklısında buna birşey demiyorum.ancak toplam gidiş geliş 4 dakikalık hadi 5 olsun 5 dakikalık bir mesafe.ondada trafiğe çıkmıyorum zaten.
-
20 Ağustos 2013, 21:57
Peki hocam sen bilirsin ne diyebiliriz. İyi forumlar
-
20 Ağustos 2013, 22:25
Güzel kardeşim ayna takmamak hata evet ben gezmeye gittiğimde veya uzakta biryerde veya uzun yol yapacağımda mutlaka aynaları takar çıkarım.sadece motoru aynasız daha hoş bulduğum için işe giderken çıkartıyorum.2 dakika da zaten işte oluyorum.yani trafiğe çıkmıyorum.aradan hemen dükkanın önüne çıkıyorum.ordanda geri eve.toplam hergün 4 dakika kendi motorumu sürüyorum.uzun yolamı çıkıcam,gezicem mi,çarşıya mı çııkıcam o zaman aynalarımı 1 dakika da takıyorum gidiyorum.bu kadar.bunun erdemlikle bir alakası yok.ben size burada hakaret etmiyorum.sen şuan bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyorsun.sen benim ne bilip bilmediğimi asla bilemezsin.mantıklı mesajlar yaz çünkü şu güzel forumda birbirmize karşı kötü hisler beslemeyelim...sen aynanı tak diyorsun hem sana zarar hem başkasına haklısında buna birşey demiyorum.ancak toplam gidiş geliş 4 dakikalık hadi 5 olsun 5 dakikalık bir mesafe.ondada trafiğe çıkmıyorum zaten.
Yanlız ben imzaya takıldım ' Motosiklet hata affetmeyen bir tutkudur' güzel görünüyo diye ayna takmamak hata sayılmaz zaten
-
20 Ağustos 2013, 22:45
Anlatamadın kardeşim kusura bakma. Bende diğer arkadaşlarla aynı fikirdeyim . O şekilde bi ilana ön yargılı olarak bakarım. Ayrıca daha hoş olmuyo aynasız nasıl bir zevkiniz var anlamadım ben. Ben diyorumki keşke bikaç ayna daha olsa şöyle arkauyı göstericek arabalardaki gibi
-
21 Ağustos 2013, 00:22
aynasız motosiklet zaten motosiklet olmaz boşuna mı aynalarıyla teslim ediyorlar bir düşün yanlış yapma sakın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)