Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

150 CC makineye performance ekzos önerisi olan varmı ?

REKLAM ALANI

Slm arkadaşlar 150 cc titanic için ekzos önerisi olan varmı tek silindir ama hoş ses alabileceğimiz bi marka varmıdır.. Tek silindrde pek hoş sesi alabilecegimi sanmıyorum ama uygulama yapan varsa video destekli olarak görüşlerini payşalırsa sevinirim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    gazo0202 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 BMW 1.16d
    http://www.youtube.com/watch?v=Lu6OFlLagIE
    tita bunu beğendi.

serdar1547 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    bende senin gibi heveslendim motoruma egzos aldım ama bu kezde çok aşırı ses verdi performansı da iyi artmıştı ama sese daha fazla dayanamadım ve egzosu söktüm şimdi yine üzerinde orjinal egzosu var.benim aldığım egzos buydu
    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...34221341/detay
    tita bunu beğendi.

arkadaşım bu ekzozu nerde bulabiliriz bi bilgin varmı acaba ve filatı ne kadardır.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:53 ----------

yorumunuz için teşükkürler sizden önceki yorumlama yapan arkdaş bi video paylaşmıs o ekzos kafama yatıyo seside bence iyi o ekzosu uygulama yapıp bizzat denemem lazım :D

Motosikleti
    Tvs Apache RTR 150 (2013)
    Serdarın dediği egzozun markası shark çoğu motorcuda bulabilirsin çarşıya çık ve servislere sor genelde bu markayı satarlar ve montaj dahil 110-130 arası bi para isterler adı shark ve değişik modelleri var önceki videoda gazonun önerdiği egzozun aynı şeklindede var shark markalı egzozun seside iyidir yani tok bi ses alırsın tavsiye ederim.
    tita bunu beğendi.

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    motora marş basarken ışıkları kapalı tutalım motor çalıştıktan sonra ışıkları açın
    Alıntı gazo0202 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.youtube.com/watch?v=Lu6OFlLagIE

Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    videoyu sonuna kadar izledim ama videodaki arkadaş motora tam gaz vermedi hiç,benim egzos da 6,000 devire kadar harika ses veriyor,çok tok bir sesi oluyor ama 6,000 deviri geçince ses öyle bir artıyor ki dayanamıyorsun artık sese....şehiriçinde güzel ama uzunyolda sadece kafa ağrısı,birde nereye gitsem 100 metre öteden dönüp bakıyorlar helikopter mi geliyor diye

Kaangngr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tiger'den gerisi yalan

Motosikleti
    Alıntı Kaangngr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tiger'den gerisi yalan
    Herşey paraya bakıyor işte ya Paran varsa alırsın kaliteli bi tiger vanalı egzoz bile takarsın ya istediğin zaman kapatıp açarsın :D

povergarage arkadaşım ben 68 aksaraylıyım burda bu tur ekzosları satan bi tane yer vardı oda simdi yurt dışında kargoyla başka bi ilden getirtmeyi düşünüyorum ilk başda gazo arkadaşımızın videosundaki şeklini düşünüyorum netten araşdırıyorum bu ekzozu satan ve korgayla bana ulaşdırabilicek bi bayi yada serviş yada satınş noktası filan ama bulabilmiş diğilim hala da araşdırıyorum :D :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:09 ----------

Parra Parra Parra Kardeşim :D :D

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Kendi egzozunu açıp susturucuları birer ikişer kesebilirsin

Performans egzozlarının içi boş olduğundan çok bağırır düşük devir değil 7 dd deki sese bak sen birde devir yükselirken kulağını tırmalayacak

Ulan be o kadar ses çıkıyor egzozdan ama motor gitmiyor diyeceksin

Bende aldım bu performans egzozundan geri söktüm kafa kalmadı trafikte görünürlüğün artıyor

Motosikleti
    Serdar abinin verdiği linkten alabilirsin işte güvenli e-ticaret ilanı o karttan alırsın bikaç güne kapında en ufak bi çizikte iade edersin çünkü devlet kontrolünde bu güvenli e-ticaret ilanları diye biliyorum dolandırıcılık şansı %0 ordan alabilirsin şimdi 3buçuk milyarlık motora 1milyarlık egzoz almanın alemi yok aynı sesi onlada alıcaksın hadi 600lük makine olsa o zaman kıyılır paraya performans alırsın verdiğin paradan ama 150 cclik bi makine fazla bi yararı zaten olmaz serdar abinin verdiği linktekini al geç benim önerim

Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    sen adresini ver ben sana egzosu kargolayım bak bakalım nasıl bir sesi var ilk etaplarda sesi çok hoşuna gidecek ama bir hafta sonra sana eziyet gibi gelecek

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Alıntı PowerGarage adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Serdar abinin verdiği linkten alabilirsin işte güvenli e-ticaret ilanı o karttan alırsın bikaç güne kapında en ufak bi çizikte iade edersin çünkü devlet kontrolünde bu güvenli e-ticaret ilanları diye biliyorum dolandırıcılık şansı %0 ordan alabilirsin şimdi 3buçuk milyarlık motora 1milyarlık egzoz almanın alemi yok aynı sesi onlada alıcaksın hadi 600lük makine olsa o zaman kıyılır paraya performans alırsın verdiğin paradan ama 150 cclik bi makine fazla bi yararı zaten olmaz serdar abinin verdiği linktekini al geç benim önerim
    Benim egzozda bundan bende bu siteden almıştım

Satmak istiyorum şimdi egzozu 107 liraya almıştım 65 liraya bırakacam

cd0345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    12" CBF 150
    eğer gerçekten kaliteli birşey istiyorsan istediğin sese ve motoruna göre egsozu sadece kartal köprüsü üstünde ercan usta yapabilir kendisi smoke head egsozlarını üreten şahıstır fiyat için ucuzluk bekleme ama 5 yıl garanti veren tek egsozcu ve ömür boyu ürünün arkasında

flame - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Mt-09,Derbi Gpr 125 Nude
    150cc performans egsozu ? Yoshimura üretiyor slip on r15t olması lazım.2200 euro komplesi.
    Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)