150 CC makineye performance ekzos önerisi olan varmı ?
Reklamlar
-
19 Ağustos 2013, 23:07
Slm arkadaşlar 150 cc titanic için ekzos önerisi olan varmı tek silindir ama hoş ses alabileceğimiz bi marka varmıdır.. Tek silindrde pek hoş sesi alabilecegimi sanmıyorum ama uygulama yapan varsa video destekli olarak görüşlerini payşalırsa sevinirim.
Reklamlar
-
19 Ağustos 2013, 23:42
http://www.youtube.com/watch?v=Lu6OFlLagIE
-
19 Ağustos 2013, 23:49
bende senin gibi heveslendim motoruma egzos aldım ama bu kezde çok aşırı ses verdi performansı da iyi artmıştı ama sese daha fazla dayanamadım ve egzosu söktüm şimdi yine üzerinde orjinal egzosu var.benim aldığım egzos buydu
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...34221341/detay
-
19 Ağustos 2013, 23:56
arkadaşım bu ekzozu nerde bulabiliriz bi bilgin varmı acaba ve filatı ne kadardır.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:53 ----------
yorumunuz için teşükkürler sizden önceki yorumlama yapan arkdaş bi video paylaşmıs o ekzos kafama yatıyo seside bence iyi o ekzosu uygulama yapıp bizzat denemem lazım :D
-
20 Ağustos 2013, 00:02
Serdarın dediği egzozun markası shark çoğu motorcuda bulabilirsin çarşıya çık ve servislere sor genelde bu markayı satarlar ve montaj dahil 110-130 arası bi para isterler adı shark ve değişik modelleri var önceki videoda gazonun önerdiği egzozun aynı şeklindede var shark markalı egzozun seside iyidir yani tok bi ses alırsın tavsiye ederim.
-
20 Ağustos 2013, 00:03
motora marş basarken ışıkları kapalı tutalım motor çalıştıktan sonra ışıkları açın
gazo0202 adlı üyeden alıntı
http://www.youtube.com/watch?v=Lu6OFlLagIE
-
20 Ağustos 2013, 00:04
videoyu sonuna kadar izledim ama videodaki arkadaş motora tam gaz vermedi hiç,benim egzos da 6,000 devire kadar harika ses veriyor,çok tok bir sesi oluyor ama 6,000 deviri geçince ses öyle bir artıyor ki dayanamıyorsun artık sese....şehiriçinde güzel ama uzunyolda sadece kafa ağrısı,birde nereye gitsem 100 metre öteden dönüp bakıyorlar helikopter mi geliyor diye
-
20 Ağustos 2013, 00:05
Tiger'den gerisi yalan
-
20 Ağustos 2013, 00:07
-
20 Ağustos 2013, 00:11
povergarage arkadaşım ben 68 aksaraylıyım burda bu tur ekzosları satan bi tane yer vardı oda simdi yurt dışında kargoyla başka bi ilden getirtmeyi düşünüyorum ilk başda gazo arkadaşımızın videosundaki şeklini düşünüyorum netten araşdırıyorum bu ekzozu satan ve korgayla bana ulaşdırabilicek bi bayi yada serviş yada satınş noktası filan ama bulabilmiş diğilim hala da araşdırıyorum :D :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:09 ----------
Parra Parra Parra Kardeşim :D :D
-
20 Ağustos 2013, 00:16
Kendi egzozunu açıp susturucuları birer ikişer kesebilirsin
Performans egzozlarının içi boş olduğundan çok bağırır düşük devir değil 7 dd deki sese bak sen birde devir yükselirken kulağını tırmalayacak
Ulan be o kadar ses çıkıyor egzozdan ama motor gitmiyor diyeceksin
Bende aldım bu performans egzozundan geri söktüm kafa kalmadı trafikte görünürlüğün artıyor
-
20 Ağustos 2013, 00:16
Serdar abinin verdiği linkten alabilirsin işte güvenli e-ticaret ilanı o karttan alırsın bikaç güne kapında en ufak bi çizikte iade edersin çünkü devlet kontrolünde bu güvenli e-ticaret ilanları diye biliyorum dolandırıcılık şansı %0 ordan alabilirsin şimdi 3buçuk milyarlık motora 1milyarlık egzoz almanın alemi yok aynı sesi onlada alıcaksın hadi 600lük makine olsa o zaman kıyılır paraya performans alırsın verdiğin paradan ama 150 cclik bi makine fazla bi yararı zaten olmaz serdar abinin verdiği linktekini al geç benim önerim
-
20 Ağustos 2013, 00:20
sen adresini ver ben sana egzosu kargolayım bak bakalım nasıl bir sesi var ilk etaplarda sesi çok hoşuna gidecek ama bir hafta sonra sana eziyet gibi gelecek
-
20 Ağustos 2013, 00:23
PowerGarage adlı üyeden alıntı
Serdar abinin verdiği linkten alabilirsin işte güvenli e-ticaret ilanı o karttan alırsın bikaç güne kapında en ufak bi çizikte iade edersin çünkü devlet kontrolünde bu güvenli e-ticaret ilanları diye biliyorum dolandırıcılık şansı %0 ordan alabilirsin
şimdi 3buçuk milyarlık motora 1milyarlık egzoz almanın alemi yok aynı sesi onlada alıcaksın hadi 600lük makine olsa o zaman kıyılır paraya performans alırsın verdiğin paradan ama 150 cclik bi makine fazla bi yararı zaten olmaz serdar abinin verdiği linktekini al geç benim önerim
Benim egzozda bundan bende bu siteden almıştım
Satmak istiyorum şimdi egzozu 107 liraya almıştım 65 liraya bırakacam
-
20 Ağustos 2013, 00:44
eğer gerçekten kaliteli birşey istiyorsan istediğin sese ve motoruna göre egsozu sadece kartal köprüsü üstünde ercan usta yapabilir kendisi smoke head egsozlarını üreten şahıstır fiyat için ucuzluk bekleme ama 5 yıl garanti veren tek egsozcu ve ömür boyu ürünün arkasında
-
20 Ağustos 2013, 03:13
150cc performans egsozu ? Yoshimura üretiyor slip on r15t olması lazım.2200 euro komplesi.
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)