Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Atv almak istiyorum yardımcı olurmusunuz ?

REKLAM ALANI
    forzaBJK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 690 Enduro/SMC R
    bence 5000 lirayi gecmeyecek bir atv al, hic farketmez.. al bir bak bakalim aradigin heycani verecek mi, bir iki kez tura cikmayla anlayamazsin icin diyorum (hani enduro yapmisligin varya). günlük hayatta kullan bakalim randiman alacak misin vs. ondan sonra büyük yatirimini yap. simdi 20bin liralik harcamayi tam olarak ne istedigini kestiremedigin birsey icin yapmak pek mantikli gelmiyor bana.. tabi sayisal'dan bir kac 100bin lira kaldirmadiysan

birde sunu dikkate al, aile motora karsi cikiyor fakat kendinde diyorsun, atv nin daha tehlikeli oldugunu bilmiyorlar. bunu tekrar bir konus eger aslen motor düsünüyorsan.

ayrica enduro motor ile alacagin keyfi 2 izli atv vermeyebilir. motorun tek izi ile gecebilecegin yerlerden atv gecmeye bilir ve seni bir nevi daha önce bir yol izi olusmus güzergaha baglayabilir, ayrica mevcut yol izleri atv'nin iz genisliginden daha genis olacaktir ve bu da senin iki tekerin mevcut yolun "temiz" olmayan kismindan yani örnegin ortada biriken taslarin üzerinden gecmesi gerektigi anlamina gelebilir.

rambomert'in bagira bariga tavsiye ettigi mondial xtreme max modeli mesela, benim gibi forumda o motoru kullanan cok kullanici var ve modeller bölümünde kendinde takip edebilecegin gibi oldukca iyi bir motor. memlekette o paraya alinacak en iyi sifir enduro motordur xtreme max.

tekrar bir degerlendir derim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    cd0345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    12" CBF 150
    otoyolda ? hangi otoyol hocam bu 80 le sıkıntı yaşamıyorsunuz ? ben 110 la giderken kamyon sağ şeritte arkama yapışıyor ?

atvlerde zaten son sürat çok olmuyor ve tork çok oluyor ama tavsiyem vitesli ve 4*4 almanı otamatikler piyasada çok ama pekte herşeye gelen makineler değil ve bu parayı verdikten sonra japon almanızı tavsiye ederim yuki atvde parça sıkıntısı 6 ay bekleyerek acı bi deneyim yaşadık daha önce

rambomert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Minsk 125/ zealsun ms 150-7
    kardeş senin bütçene atv alacağına ya buggy al yada araba al

Garip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PCX 125
    http://www.motosiklet.net/forum/sear...archid=3376402

al artık bir tane vallahi hocam yeter yahu
    birGarip..

KeaSH-07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha bw's 100-honda cbr 250 r-(sym joyride 200i)
    bütcen gayet fazla o paraya polaris bile alabilirsin

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:12 ----------

sanırım istanbuldasın al bunu geç
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...73134692/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...16107129/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1761674/detay/

ah ulan İstanbula yakın olmak varmış ne güzel secenekler var 2. elde.İstanbuldaysan ve alamıyorsan sen bişey alamassın
    bu ilanlar sadece gözüme çarpan güzel örnekler
    forzaBJK bunu beğendi.
    Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...

forzaBJK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 690 Enduro/SMC R
    TGB'yi hemen sar derim!

KeaSH-07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha bw's 100-honda cbr 250 r-(sym joyride 200i)
    Alıntı forzaBJK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    TGB'yi hemen sar derim!
    tgbde çok iyi kymcoyuda çok beğendim
    Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)