KARTSIZ TAKSİTLE MOTOR ALMAK İSTİYORUM YARDIM!
Reklamlar
-
18 Ağustos 2013, 18:01
Meraba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum yeni motor kullanmaya başlayan biri olarak vade ile motor satın almak istiyorum. Zamanında sicili bozdugum için şu anda kredi kartı kullanamıyor yada kredi çekemiyorum. Lütfen bilginiz varsa bana yardımcı olurmusunuz.
Reklamlar
-
18 Ağustos 2013, 18:06
sakın evkur tarzı bıyerden alma derım . sicili bozduysan zaten vermezler önce arastırıyorlar sonra onay cıkarsa verıyorlar baskasınn ustune kredı cekebılırsın
-
18 Ağustos 2013, 18:07
evkur, ama vade çok koyar..
-
18 Ağustos 2013, 18:34
kredi çekmek dinen uygun değil. faiz var çünkü.
-
18 Ağustos 2013, 18:50
ben 2 aydır çalışıyorum şimdi hyatımda hiç kredi kartı filan kullanmadım 2 -3 ay kredi kartı kullanmak gerekiyormuş kredi çekmek için öle diyorlar bilgisii olan varmı çekeceğim 2 milyardan fazla değil
-
18 Ağustos 2013, 18:51
oralet07 adlı üyeden alıntı
arka arkaya 2 mesajını okudumda ıkısıde aynı =) dıyanetten mı gelıyon kanka ? devletımız bıle ımf den borc alıp verırken bız nıye yapmayah ?
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
-
18 Ağustos 2013, 19:55
Kredi kartındada var faiz
Ama hazır birikmis parası yoksa ne yapsın almasınmı motor
Ee kredi cekmesinde ne yapsın simdi
Peki sen vade ile bir sey satsan faiz almazmısın ?
-
18 Ağustos 2013, 19:59
bence birikmiş paran yoksa alma nie dicek olursan atıyorum 2 milyarlık motoru 2.2 e alırsın . 200 250 tl fark oynar vede senettir borçtur sakat iş. bence ehliyet plaka motor parasını denkleştir ögle al derim yarın öbür gün başın agrır.
-
18 Ağustos 2013, 20:03
ramazan06 adlı üyeden alıntı
ben 2 aydır çalışıyorum şimdi hyatımda hiç kredi kartı filan kullanmadım 2 -3 ay kredi kartı kullanmak gerekiyormuş kredi çekmek için öle diyorlar bilgisii olan varmı çekeceğim 2 milyardan fazla değil
Kredi kartı kullanımına pek bakmıyorlar
Sigortana bakıyorlar bu kredi isinde
Ben 2 aylık sigortalı iken cekmistim krediyi
Diger bankalar en az 6 ay sigortan düzenli olarak yatması lazım deyip vermemisti krediyi
Ama garanti bankası verdi krediyi ama is sigortada bitiyor
-
18 Ağustos 2013, 21:23
ya varya aslında sabırszlık yapan benim 2 ay sabretsem saten okdar param olur sabredemiom saten ehliyet işinde baya oyaladılar
-
18 Ağustos 2013, 23:26
devlet en fazla vergiyi içkiden alıp sonra diyanet çalışanlarına o vergilerle maaş veriyor ya burdaki durumu çok merak ediyorum,sence bu nasıl bir durum?
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
-
19 Ağustos 2013, 00:26
Kardeş bir zamanlar bende senin durumdaydım ama öyle biryer bulamadım malesef.paramı biriktirip almak zorunda kaldım
Motosiklet Hata Affetmeyen Bir Tutkudur.
Mecnun Bir Bilseydi Motosiklet Sevgisini,Hiç Severmiydi Leyla Zillisini..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler