Motosiklet Kredisi (0 KM)
Reklamlar
-
18 Ağustos 2013, 22:28
Ambalaj işi ile uğraşıyorum maaşım senin bahsettiğin seviyelerde benimde
Honda Repsol alırsın motorun güzelliği tartışılmaz ama kesinlikle elinde onu 3 yıl yazıyla kışıyla tutmazsın kullanmazsın motorunu satmak illaki istersin racing piyasası yukarıda da gördüğün gibi insanlar 2.elde çok yanlı düşünüyor bir çoğu da sıcak bakmıyor.
Benim yaptığım ise gittim 6.500 tl ihtiyaç kredisi çektim hemde hayvan gibi faiz ile geri ödemesi ödemesi sigortası vs siyle 8.600 tl ödüyorum Sym gts250 evo alacağım motorda belli..
Gittik motorun parasını verip alacağım mırın kırın yaptı babam neyse bende o sinirle gidip sym fiddle II aldım sıfır km.
Cepte 4.000 tl para kaldı yaz dönemi 2 ay kalmadı cebimde kaskımı yazlık ceketimi aldım deli gibide gezdim elde kalan sıfır tl.
Kredinin bitiş tarihi 2014 ortası hala düşük tutarda olsa ödemek nasıl koyuyor anlatamam.
Şu an motorla babamda ve 7.000+ km yol yapmış.Keşke büyüğünü alaydık diyor telefonda.
Bense eve çıktım kira ödüyorum aylık faturaların toplamı kredi taksiti tutarımdan az.
Motoru aldığın 3 ay pişman olmayacaksın iyiki aldım diyeceksin ama 1 senesini doldurmadan satmayı düşünürsün.
Olumsuz etkilemek istemezdim seni ama durum bu ve eminim çalışan her gencinde başına benzer durumlar gelmiştir.
Hayırlısı olsun
Reklamlar
-
18 Ağustos 2013, 22:37
3 sene sonra kim öle kim kala.
Sen onu 60 ay vade ile çek ;) enflasyon v.s. kâra bile geçebilirsin döviz fırladıkça :#
35 bin TL için 50bin TL ödersin herhalde...
-
18 Ağustos 2013, 23:14
sizin dediğiniz miktara yakın kredi çekip ev aldım gelirim sizin baya bir üstünde .Düzenli olarak sürekli kredi ödemek adamıo mahvediyor. bir ay sıkışık oluyorsun birşey oluyor o stres mi bir daha tövbe 4 yılımı çaldı kredi resmen .
bu arada ilk motorunuz mu olacak ?
-
19 Ağustos 2013, 00:42
Arkadaşla beraber sadece iki bin tl krediyi 12 ay taksitle ortaklaşa geri ödiyene kadar ömrümüzün yarısı gitti. Ulan biz ne fakir adammışız. 32.000 tl kredi, motosiklet yok canım şaka heralde..
-
19 Ağustos 2013, 01:22
Anlaşıldı 2. el 15.000-20.000 civarı 2007-2008 model temiz bişeyler almaya karar verdim maksimum 18 ay vadeyle
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)