bende burhaniyeliyim o taraflara gelen olursa görüşelim ..
bende burhaniyeliyim o taraflara gelen olursa görüşelim ..
O bölgeler iyi güzelde, Çanakkaleden Çan'a kadar 1 tane benzinci olmazmi anasini satayim
Ben bu ramazan bayraminda ege turu yaptim, Çanakkaleye bandirma üzerinden gittim, dönüşte Çan üzerinden Erdek Antcamping'te 2-3 gün konakladim.
Gittiğim yol bildigin dağ yoluydu, ama asfaltti. Benzinim bitmek üzereydi ve hiç benzinci yoktu.
Yol kenarinda çeşmeler vardi, orada raki içen amcalara benzinci sordum,
Benzinci yok, gel kavun ye dediler
5 Kilometre ilerde bi çeşme daha vardi, orada tekrar benzinci sordugumda 3 kilometre ilerde oldugunu söylediler.
Tam benzinciye girdim motor teklemeye başladi.
Eğer benim gibi bilmeden o yola girerseniz benzini kontrol edin.
Yok mu bugün bozcaada da olan?
Bugün bu mesajı okudum, ardından yola çıktım işte. çan-bayramiç-ezine-geyikli. Dönüştede çanakkale üzerinden dönmeyi planladım. Tam çanakkaleden çıktım, 10-15 km gittikten sonra benzin göstergesi yandı Dönsem mi dönmesem mi derken devam ettim yola tın tın. 50 km sonra hurmaköy sapağındaki habaştan benzin aldım. Ki 600fler göstergeler yandıktan sonra 40-50km civarı anca gidiyor
Geçen hafta kilitbahir'e geçtim amcaoğluyla. Scooter için gidiş dönüş 4 lira, 600f için 16 lira aldılar. O yüzden karşıya çok zorda kalmadıkça geçmem herhalde
Ducati 1198SP _ RedLove
1 benzin, 1 motorin, 1 gaz pompası var. Eski türk filmlerindeki petroller gibi. Önceki yıllarda pek benzin bulunmuyordu. Hatta çan'a yaklaşırken solda biraz daha büyük bir petrol daha var. Orada da benzin yoktu uzun bir süre.
Bir daha buralara gelirmisiniz bilmem ama aklınızda olsun. Etili-bayramiç sapağından içeriye saparak yaklaşık 2km sonra etilinin girişinde de petrol var.
Ducati 1198SP _ RedLove
Evveettt.
Bu konuyu hortlatma zamanı geldi artık.
9 aydan beri bu konuyu ne zaman hortlatsam diye düşünüp duruyorum ve kısmetse zamanı geldi artık.
Kimler buralarda? Hayırlısıyla bu sene yeni alacağım çadırla birlikte buraları sık sık ziyaret etmeyi planlıyorum inşallah.
Tatil planı buralara düşen var mı?
Sel ve deprem sonrasındaki Bozcaada şuan ne durumda?
Kamp yapılacak yerler duruyor mu?
Tusunami tehlikesi var mı?
Rüzgar durumu nasıl? Deniz sezonu açıldı mı?
Haziran sonu temmuz başları oralarda olucam çadırlı kamplı. Konuyu takip etmeye çalışıcam.
15 - 30 Haziran arası motor ile kamp planları yapıyorum. Katılımcı bulamazsam hedef Antalya-Dalyan ancak başka planlara dahil olabilirim belki
Yok mu ayvalık-assos yapan? Deniz ısınmış mı diye bakmaya gidiyorum nasipse.
https://www.facebook.com/enes.ayyuz
Ducati 1198SP _ RedLove
merhaba
biz bu sene çanakkalede kamp yapmaya karar verdik. geliboluyu gçen sene gts evo ile dolaşmıştık. ama 1 gün olduğu için seri gezdik. bu sene erikli - gökçepete ve kilitbahirde toplam 8 gün kalacağız. zargana camping de kalacağız.
acaba öneriniz varmı.. "mutlaka şunu da yapın" diyebileceğiniz ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)