2014 En yeni kasa tvs apache resimleri
Reklamlar
-
18 Ağustos 2013, 12:20
Tsubasa adlı üyeden alıntı
benim paylaştıgım resimlerdeki motosiklet 250 cc
türkiyede olmadıktan sonra ne işe yararki?
bi gaza bassam googlede arasan bulamazsın
Reklamlar
-
18 Ağustos 2013, 12:23
srknbdm adlı üyeden alıntı
türkiyede olmadıktan sonra ne işe yararki?
euro 3 ise gelir.
hindistanda euro 2 oldugu için cogu motosikleti getiremiyorlar.
-
18 Ağustos 2013, 12:35
Tasarım güzelde tekerler mobylette teker i gibi koca kafalı cüce gibi bişi olmuş.
-
18 Ağustos 2013, 12:35
-
18 Ağustos 2013, 13:04
Grenaj Stickerleri aşırı karmaşık olmuş ve tam apaçi olmuş yani. Yalnız kasa olarak güzel, birde şu ayak marşını çıkatıp arkaya disk koysalarmış al benisi olurdu. Renk olarak siyah yeşil olan güzel. Birde şu scooter aynalarını apaçide gördüm ya apaçi bitti benim için yamaha ve hondanın bile büyük makinelerinde şu dümdüz kenarları hafif oval olan scooter aynaları beni uyuz ediyor. Adam gibi biraz şekilli, gözün her baktığı noktayı iyi seçebilecek aynalar koysalar şunlara.
-
Hayat seni güldürmüyorsa espriyi anlamadın demektir.
-
-
Bir Apache ağlıyor, gözleri yaşlı . . .
-
-
Tsubasa adlı üyeden alıntı
Ne yalan soyliyim ben bunu begendim.. 250cc gelmez gerci trye de 150ye de bu kasa gitmez zate yapmamis da olabilirler..
-
yiqit adlı üyeden alıntı
Linkler kırık
Yeni konu açmak istemedim hazır bi konu varken altına yazıyım edindiğim bilgiye göre 2014 yılında 250 cc sınıfında yeni bir japon motor (NAKED) gelme ihtimali var firma adını veremiyorum çünkü ısrarla sosyal medyada paylaşılmasını istemediler rakip firmaların taktiklerini öğrenmelerini istemiyor. Şimdi diceksiniz ki ee o zaman bunu bize niye söylüyorsun. 250 cc 10.000-12.000 arası motor almayı düşünen varsa 1 ay daha beklesin resmi olarak gelip gelmeyeciğini o zaman duyuracaklar. Sonrada pişman olmayın
Bu mesajı attığında 17 ağustos muş 1 ay zaman geçmiş gelen giden bir şey var mı?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)