390 Duke Fiyatı belli oldu!
Reklamlar
-
18 Ağustos 2013, 15:09
xawa adlı üyeden alıntı
Ben duke 200 alabilmek için 24 ay öğle yemeğinden vaz geçtim öğlenleri Mısır gevreği ve
süt yiyorum
13 ay oldu 11 ay daha Mısır gevreği sütte talim
Zayıflamak isteyene tavsiye ederim 10 kg verdim.
:D ama şimdi o duke 200 ne guzeldir sürerken g..tunu yırttin çünkü alabilmek için.
Reklamlar
-
18 Ağustos 2013, 15:22
MotojeN adlı üyeden alıntı
:D ama şimdi o duke 200 ne guzeldir sürerken g..tunu yırttin çünkü alabilmek için.
Öncelikle terbiyeli ol ben kırk yaşındayım ailemin ihtiyaclarına yansıtmadan almam gerekiyordu .
Ben endüstriyel mutfak malzemeleri tamiriyle uğraşıyorum girdiğimiz mutfaklardaki hamam böcekleri ve fareleri sende görsen ve yapılırken pisliği sende dışardan yemek yemekten sende vazgeçersin adamlar müşteriden arta kalan salatayı ilave edip yeni müşteriye verenler var bu öğle yemeği yemekten vaz geçmemin en büyük etkeni .
Alabilmek için senden fazla bir yerlerimi yırtmadığım kesin .
-
18 Ağustos 2013, 16:33
Bu arada motora yeni başlayacak olan arkadaşlar için "Duke 125 mi Duke 200 mü alayım" tereddütü olabilir ama işin suyunu çıkarıp "Duke 200 mü yoksa 390 mı alayım" tereddütü olmamalı. Bu, sıfırdan başlanacak motor değil.
-
18 Ağustos 2013, 17:03
Seko adlı üyeden alıntı
Bu arada motora yeni başlayacak olan arkadaşlar için "Duke 125 mi Duke 200
mü alayım" tereddütü olabilir ama işin suyunu çıkarıp "Duke 200 mü yoksa 390 mı alayım" tereddütü olmamalı. Bu, sıfırdan başlanacak motor değil.
3uncu motorum olacak.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:01 ----------
xawa adlı üyeden alıntı
Öncelikle terbiyeli ol ben kırk yaşındayım ailemin ihtiyaclarına yansıtmadan almam
gerekiyordu .
Ben endüstriyel mutfak malzemeleri tamiriyle uğraşıyorum girdiğimiz mutfaklardaki hamam böcekleri ve fareleri sende görsen ve yapılırken pisliği sende dışardan yemek yemekten sende vazgeçersin adamlar müşteriden arta kalan salatayı ilave edip yeni müşteriye verenler var bu öğle yemeği yemekten vaz geçmemin en büyük etkeni .
Alabilmek için senden fazla bir yerlerimi yırtmadığım kesin .
Demek istediğimi anlamadin abi sen.
-
18 Ağustos 2013, 17:39
MotojeN, sana demedim zaten . Motoru beğenip heves eden arkadaşlar çıkabilir.
-
18 Ağustos 2013, 22:32
o paraya araba alınır ya..
-
18 Ağustos 2013, 23:28
Zenginin malı züğürdün çenesini yorar diye boşa demiyorlar ... yapılan kıyaslar çok mantıksız eyvallah xj6 falan güzel motor bende hastasıyım ama önce bir ağırlıklara bakınız,beygir tork eğrisine bakınız,tarz nerede kullanılacağı bunun mantığı olmazki arkadaş hoşuna giden durumu alan alır olmayan almaz sanki hayatta diğer aldığınız şeylerin hemen hemen hepsi hakkı fiyatıyla alınıyor.
-
19 Ağustos 2013, 10:33
Green Arrow adlı üyeden alıntı
Zenginin malı züğürdün çenesini yorar diye boşa
demiyorlar ... yapılan kıyaslar çok mantıksız eyvallah xj6 falan güzel motor bende hastasıyım ama önce bir ağırlıklara bakınız,beygir tork eğrisine bakınız,tarz nerede kullanılacağı bunun mantığı olmazki arkadaş hoşuna giden durumu alan alır olmayan almaz sanki hayatta diğer aldığınız şeylerin hemen hemen hepsi hakkı fiyatıyla alınıyor.
Zengin olmadan da KTM sürülür.
Önemli olan sabretmek.
-
19 Ağustos 2013, 10:55
MotojeN adlı üyeden alıntı
Öğrenciyim, okurken ders saat 10 30 da başlıyor sabah saat 5:45 den saat 9 a kadar çalışıyorum ( hafta ici)
Hafta sonları ve yaz tatillerinde full çalışıyorum. 13bin tl birikimim var.
Az daha sabredip 390 duke yi alınca herşeyin tadını çıkarmaya bol bol vaktim olur.
Yani KTM i sabredip bekleyen adamda alır.
Enn yanlış bulduğum bakış açısı : İlla ki kaza yapacak değiliz ya :/
Yani bana göre bi motosikleti alman için hibe ayrılmış ennnnnn az +okadar daha paran olması gerekiyor ! Kasko bi nebze rahatlatabilir, yıllık 2000/3000 lira anca tutar zaten
Ama kazada sağlık sorunları giderleri, çalışamamadan kaynaklanan giderler, yeni kask yeni ekipman belki, sırt çantanda parçalanmış laptopun yerine bişeyler koymak... ...
Neyse abi ben karışmış olmayayımda ucu ucuna motosiklet alınması bence çok yanlış. Hani cins biri gider alır şaşırmam, öğrenci adamın herşeyi öngörerek hareket etmesi lazım.
Nacizane tavsiye tabi, hayat senin, para senin
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
-
19 Ağustos 2013, 11:24
er6n var 649 cc
-
19 Ağustos 2013, 13:39
ferdinandd adlı üyeden alıntı
Yani bana göre bi motosikleti alman için hibe ayrılmış
ennnnnn az +okadar daha paran olması gerekiyor ! Kasko bi nebze rahatlatabilir, yıllık 2000/3000 lira anca tutar zaten
Ama kazada sağlık sorunları giderleri, çalışamamadan kaynaklanan giderler, yeni kask yeni ekipman belki, sırt çantanda parçalanmış laptopun yerine bişeyler koymak... ...
Neyse abi ben karışmış olmayayımda ucu ucuna motosiklet alınması bence çok yanlış. Hani cins biri gider alır şaşırmam, öğrenci adamın herşeyi öngörerek hareket etmesi lazım.
Cbf ve ybr var onlardan gelen paraları bu is için ayirabiiiriz. Çünkü birikimim icinde bunlardan gelecek para dahil değil
-
19 Ağustos 2013, 13:52
ferdinandd adlı üyeden alıntı
Yani bana göre bi motosikleti alman için hibe ayrılmış
ennnnnn az +okadar daha paran olması gerekiyor ! Kasko bi nebze rahatlatabilir, yıllık 2000/3000 lira anca tutar zaten
Aynen ferdi isin o tarafi da cok onemli.cb nin on fren balatasi 100 kusir tl idi hatirlarsan smdi dustu 53 e dolayisi ile kaza bir yana sarf malzemeleri bile bir maaş tutabiliyor o arka balata,yag,buji,filtreler,zincir disli vs...
Z-moto ninja 250 nin zincir disli setine yanlis hatrlamiyorsam 700 tl uzerinde para soylemisti..
Tabi insan kafasina koyduktan sonra ayda bir biner yine biner.
-
19 Ağustos 2013, 17:35
200 kiloluk motorlarla kıyaslıyorsunuz güzelim aleti yapmayın gözünüzün yağını yiyem
-
19 Ağustos 2013, 17:50
İkinçi el ktm duke 690 diğer seçenek 149,5 kg 70 hp ama tabi sonuçta parası olan alaçağı için bastırır parayı sıfır 690 alır .
-
19 Ağustos 2013, 17:58
Başlığı ilgi ile okumaktayım
-
19 Ağustos 2013, 17:58
xawa adlı üyeden alıntı
İkinçi el ktm duke 690 diğer seçenek 149,5 kg 70 hp ama tabi sonuçta parası olan alaçağı için bastırır parayı sıfır 690 alır
.
kafa bulandırmayın o değil de az bekleyin zaten 390 ı da beğenmeyip 600lük almak isteyenler olacaktır, onlardan 2. el alın
Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
https://www.facebook.com/BoutiqueMoto
-
19 Ağustos 2013, 18:06
Emeksiz zengin olanın, kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın, rehberi şeytan olmuştur..
Yunus EMRE
-
19 Ağustos 2013, 18:08
-
19 Ağustos 2013, 18:26
Duke200 den gördük ki, 125-200-390 serisi yani Made-in-Hindistan KTM leri bizim bildiğimiz KTM lerden değil. Zaten adamlar ~70hp tek silindirli makineyi +13.000€ fiyatttan satıyorlar. Bu asıl KTM lerin (690 ve üstü) üretim yeri, işçiliği, teknolojisi, malzeme kalitesi vs, vs, farkını ortaya koyuyor.
Şimdi duke390 talihsiz bir motor. Çünkü 200lük olan bir nebze fiyat farkının hakkını verebiliyordu. Ancak bu zavallı, vergi diliminden dolayı çok acayip bir fiyata geldi TR ye.
Evet süper bir seçenek, üstelik KTM ama bir çok kişi 7.000 € gibi bir fiyatı hakettiğini düşünerek kendilerini kandırıyorlar. Avrupadaki 125-200-390 fiyatlarına bakarak durumu daha net anlıyoruz. Bu motorun bukadar pahalı olmasının sebebi SÜPER olması değil, vergi rekortmeni olması neyazıkki...
-
19 Ağustos 2013, 18:37
xawa adlı üyeden alıntı
Onada sıfıra yakın bir fiyat isterler alacak Olan sıfır alır
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:02 ----------
Sensiz olmaz zaten
forum da bir yılda motor değiştirme rekoru senin
125 duke 200 duke 690 enduro 690 duke en son dl almıştın senin yorumlarını bekliyoruz
Hehe Eksik saymışsın ama olsun.Dl nerden çıktı ya
https://www.youtube.com/user/funtay34
http://instagram.com/tayfunboralegend/
https://www.facebook.com/tayfun.bora
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)