Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu

390 Duke Fiyatı belli oldu!

REKLAM ALANI
    MotojeN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 125 Duke
    18 bine arastirsan 2.el neler neler bulursun ama insan kendine bir sınır koymalı ben şahsen 500cc üstünü hayatta istemem benim sınırım 500 cc e baktın mı 390 duke en iyi seçenek gibi görünüyor
    ninja 300 de fena değil ama naked seven biririym dediğim gibi o yüzden duke bana mantıklı geliyor.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Herkesin motordan beklentisi farklıdır. Ben 18 bin verdiğim motordan otobanda daha performanslı ve stabil olmasını beklerim, ayrıca artçıyla can çekişmekte istemem. Bide görüntü olarak da big bike gözükmeli az çok, ayrıca seside daha önce kimse söylememiş

Bu yüzden fiyat bazında XJ6 gibi bir alternatif pek tartışmaya yer bırakmıyor.

yuro bazında ise ötv li 7000 lik fiyat başarılı Türkiye için ama bu aralar ters köşe olduk

Ayrıca 125 i bilmemde Avrupa için duke 200 ve 390 çok başarılı seriler. Kompakt ve sürücü dostu olmalarının yanında fiyat/performans oranlarıda çok ikna edici.

Duke 125'i ybr gibi 390 ı da duke 125 gibi alıyorlar nerdeyse. Elin gevuru vursun kırbacı bakalım...

Enduro da isterik 18 bine kateme den

Emodog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ DL-1000 V-STROM
    http://www.spormoto.com/ktm-fiyat-listes/

Motosikleti
    KTM 125 Duke
    Sitede halen açıklanacak diyor fakat sahibindene 390 duke yazarsaniz 7bin euroya görürsünüz.
    Ayrıca bizim burayada 2 adet geldi
    7 binden satılıyor.

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    O fiyata alınmasına neler alınır da aynısı olmaz işte. Şöyle gözünüzde canlandırın, altınızda kuş gibi hafif bir motor. Acayip güçlü çekişi var, sağlam, az yakıyor ve gayet gösterişli. Şehirde neredeyse hiçbir arabanın ve apaçinin yarışamayacağı kadar hızlı kalkıyor. Sizi bilmem de, artçılı gezme durumum yoksa, param da varsa hiç başka motor düşünmem bile...

Motosikleti
    KTM 125 Duke
    Artçı durumu olmadığından zaten bu motoru istiyorum.
    Taktım kafama alacağım ha 1 aya ha 1 seneye .

xawa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ktm Duke 690
    Alıntı Seko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O fiyata alınmasına neler alınır da aynısı olmaz işte. Şöyle gözünüzde canlandırın, altınızda kuş gibi hafif bir motor. Acayip güçlü çekişi var, sağlam, az yakıyor ve gayet gösterişli. Şehirde neredeyse hiçbir arabanın ve apaçinin yarışamayacağı kadar hızlı kalkıyor. Sizi bilmem de, artçılı gezme durumum yoksa, param da varsa hiç başka motor düşünmem bile...
    Anlatmak istediğim senin bu dediklerini duke 200 de yapıyor o zaman neden daha fazla vereyim ;).
    Emeksiz zengin olanın, kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın, rehberi şeytan olmuştur..
    Yunus EMRE

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Herkes 2 el 600 cc aldı ;)

Sen ben almayım ee kim alacak bu dukeyi .

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    18 bin tl verdiğin zaman onlarca alternatif var o paralara.
    türkiyede 250 cc de sonraki ötv farkı bu kadar oldugu sürece 300 400 cc satılmaz .
    18 bin tl verdiğin zaman enduro istersen transalp xt660 bmw 650 gs
    ss dersen r6 600rr gsxr 6
    sport touring dersen fazer vfr
    super bike dersen r1 cbr 1000
    dolu sayarız ikinci elde o paralara motosiklet.
    bu yüzden ben alırsam 11 bin tl üstüne cıktıgım an 600 cc sınıfına geçerim.

Motosikleti
    KTM 125 Duke
    Herkezin zevki farklı 18 e alırım 390 duke mi mis gibi kullanırım.
    İlla aaaa18 bin verceksen git r6 al demek mi gerek r 6 ile bunun yaktigina bakin birde.

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    Ktm zaten zengin motoru dolayisi ile bu fiyat parasi olana az.. bizler 18 bin lirayi bir arada girsek gider 13.000tl ye bir araba alir kalan 5.000tl ile de bir motosiklet aliriz ama zaten altinda 90-130.000 tl lik arabasi olan adama "woow super fiyatt" kisacasi bedavadan biraz pahali

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Alıntı xawa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Anlatmak istediğim senin bu dediklerini duke 200 de yapıyor o zaman neden daha fazla vereyim ;).
    Mutlaka yapıyordur da Duke 390'la yanyana kalkarsan mutlaka farkı görürsün. Arada muazzam güç ve tork farkı var.

Motosikleti
    KTM 125 Duke
    Alıntı Serk21 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ktm zaten zengin motoru dolayisi ile bu fiyat parasi olana az.. bizler 18 bin lirayi b
    ir arada girsek gider 13.000tl ye bir araba alir kalan 5.000tl ile de bir motosiklet aliriz ama zaten altinda 90-130.000 tl lik arabasi olan adama "woow super fiyatt" kisacasi bedavadan biraz pahali
    Öğrenciyim, okurken ders saat 10 30 da başlıyor sabah saat 5:45 den saat 9 a kadar çalışıyorum ( hafta ici)
    Hafta sonları ve yaz tatillerinde full çalışıyorum 2 millet karı kız ile denize giderken ben çalışıyorum ve suan yine isbasindayim telefondan yazıyorum.
    13bin tl birikimim var sabah ci olduğumdan dolayi üniversiteye harç ödeme yok bu yüzden iyi para biriktiriyom.
    az daha sabredip 390 duke yi alınca herşeyin tadını çıkarmaya bol bol vaktim olur.
    ( bu ara bindigim en pahalı araba 1999model Renault Broadway)
    Oda arkadaşın arabasi.
    Yani KTM i zengin olan adam alir evet ama sabredip bekleyen adamda alır.
    xawa ve hasanfuat bunu beğendiler.

flame - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Mt-09,Derbi Gpr 125 Nude
    Arkadaşım heyecanla şehir içi için siparişini verdi.Anahtar teslim vergiler dahil kampanyalı fiyat 17800'e mal oluyormuş.Gelince göreceğiz.Sözü var 3 gün bende kalacak.O zaman detaylı şekilde yazarım buraya.

Ben fiyatında değil performansındayım açıkcası.Şu an ki verileri beni pek tatmin etmedi.Kilo hp ve 200'den sadece 5 kg fazla oluşu güzel değerler fakat hala 390cc motosikletin bundan az daha güçlü olması gerektiğini düşünüyorum.Neyse gelsin göreceğiz.
    Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    Alıntı MotojeN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öğrenciyim, okurken ders saat 10 30 da başlıyor sabah saat 5:45 den saat 9 a kadar çalışıyorum ( hafta ici)
    Hafta sonları ve yaz tatillerinde full çalışıyorum 2 millet karı kız ile denize giderken ben çalışıyorum ve suan yine isbasindayim telefondan yazıyorum.
    13bin tl birikimim var sabah ci olduğumdan dolayi üniversiteye harç ödeme yok bu yüzden iyi para biriktiriyom.
    az daha sabredip 390 duke yi alınca herşeyin tadını çıkarmaya bol bol vaktim olur.
    ( bu ara bindigim en pahalı araba 1999model Renault Broadway)
    Oda arkadaşın arabasi.
    Yani KTM i zengin olan adam alir evet ama sabredip bekleyen adamda alır.
    bu şartlarda bu azmin zaferi oluyor,inşallah istediğin ktm e sahip olursun, lakin herkesin bukadar şartları güzel olamıyor. mesela ben lastik fabrikasında çalışıyorum bankalar sürekli mesaj atıyorlar 40.000 tl masrafsız krediniz hazır vs diye ama ben bi 10.000 çekip motoru yenileyemiyorum =) malum faturalar,ödemeler,gidilen düğünler takılan altınlar,sünnet olan yeğenler,evlenen kuzenler,borç isteyen akrabalar derken ay sonunda CB ye benzin koyarken kartı patlatmış oluyorum =) son 5 aydır ne lüx harcama yaptın dersen hiç birşey yok =)

mesela benzrei bir durumu Metehan abi de yaşadı,yakın zamanda sıfır km bir inazuma aldı fakat sabit giderler vs derken plaka çıkaramadan satmak zorunda kaldı :( halbuki adamın köfte ekmekten başka lüksü yoktu :D

Bu arada duke 390 benim de kesinlikle sahip olmak isteyeceğim bir motosiklet,umarım aldığında bol bol resim video eklersin de bizde merakımızı gideririz. Duke 200 gördüm kalite akıyordu üzerinden, 390 da kim bilir nasıldır. 125 i bile hırçınken 390 ı düşünemiyorum =)
    Karadeniz - Giresun.

Motosikleti
    KTM 125 Duke
    Alıntı flame adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım heyecanla şehir içi için siparişini
    verdi.Anahtar teslim vergiler dahil kampanyalı fiyat 17800'e mal oluyormuş.Gelince göreceğiz.Sözü var 3 gün bende kalacak.O zaman detaylı şekilde yazarım buraya.

Ben fiyatında değil performansındayım açıkcası.Şu an ki verileri beni pek tatmin etmedi.Kilo hp ve 200'den sadece 5 kg fazla oluşu güzel değerler fakat hala 390cc motosikletin bundan az daha güçlü olması gerektiğini düşünüyorum.Neyse gelsin göreceğiz.
    200 lugunu deneme şansım oldu çok güzeldi aradaki beygir ve tork farkına bakacak olursak 390 cok daha eğlenceli ye benziyor. Umarim en kisa zamanda elinize geçer

Motosikleti
    Ktm Duke 690
    Alıntı Seko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mutlaka yapıyordur da Duke 390'la yanyana kalkarsan mutlaka farkı görürsün. Arada muazzam güç ve tork farkı var.
    Tatbiki fark olacak ama zaten şehir içi trafiğinde duke 200 ışıklarda kalkış hariç gücünü kullanamıyorken ,390 Güç'ünü kullanamadıktan sonra ne cazibesi var .
    Duke 200 satma sebebi başlangıç motoru için uygundu ama 390 öyle değil ,duke 200 ilanlara bakarsan 3000-4000 km yapıp 600cc geçecem diyerek satanlar malum ülkemizdeki anlayış büyük cc bininçe tecrübeli motorcu sınıfına
    giriyorya.
    madlive bunu beğendi.

Motosikleti
    KTM 125 Duke
    Alıntı Serk21 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu şartlarda bu azmin zaferi oluyor,inşallah istediğin ktm e sahip olursun, lakin
    herkesin bukadar şartları güzel olamıyor. mesela ben lastik fabrikasında çalışıyorum bankalar sürekli mesaj atıyorlar 40.000 tl masrafsız krediniz hazır vs diye ama ben bi 10.000 çekip motoru yenileyemiyorum =) malum faturalar,ödemeler,gidilen düğünler takılan altınlar,sünnet olan yeğenler,evlenen kuzenler,borç isteyen akrabalar derken ay sonunda CB ye benzin koyarken kartı patlatmış oluyorum =) son 5 aydır ne lüx harcama yaptın dersen hiç birşey yok =)

mesela benzrei bir durumu Metehan abi de yaşadı,yakın zamanda sıfır km bir inazuma aldı fakat sabit giderler vs derken plaka çıkaramadan satmak zorunda kaldı :( halbuki adamın köfte ekmekten başka lüksü yoktu :D

Bu arada duke 390 benim de kesinlikle sahip olmak isteyeceğim bir motosiklet,umarım aldığında bol bol resim video eklersin de bizde merakımızı gideririz. Duke 200 gördüm kalite akıyordu üzerinden, 390 da kim bilir nasıldır. 125 i bile hırçınken 390 ı düşünemiyorum =)
    Sen iş güç sahibi sin abi aile kurmuşsun senin icin dahada zor umarım en kisa zamanda sizde istediğinize ulasirsiniz ben daha öğrenciyken bu fırsatı degerlendirmek istiyorum gezmem tozmam çalışırım başka masrafim olmadigindan iyi birikim yapılabiliyor.

Motosikleti
    Ktm Duke 690
    Ben duke 200 alabilmek için 24 ay öğle yemeğinden vaz geçtim öğlenleri Mısır gevreği ve süt yiyorum 13 ay oldu 11 ay daha Mısır gevreği sütte talim
    Zayıflamak isteyene tavsiye ederim 10 kg verdim.

ERROR88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750 integra 2024 forza 250
    Ooo 18000 e guzel bi e36 m3 cekersin yaa motora o para verilirmi bee ..

Tamam tamam sakaydi vurmayin hemen...
    www.erkakurye.com

4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)